Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın

afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardım

limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım

dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi daha

geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı süt
Evet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyo :olamaz: akşma sütlaç hayali kuruyorum başka bişey değil :KK48:

yeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın

afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardım

limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım

dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi daha

geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı süt
yok düzelemedim malesef bi hafta gitck galiba bu bende :işsiz:

sanıırm regliden :KK43:
BENDE ÖYLEYDİM GEÇEN HAFTA TOPARLARSIN
bi-zuzu bi-zuzu
SchonerDuft SchonerDuft
@segus
@_Safiye_

kardeşlerim : öğle arasında çıktım dışarı 30 dk yürüdüm:
öğlen de bir kebap yedim biraz lavaşla birlikte iki bardakta ayran içtim.
bu öğlen diyetime birebir uydum..

sizin de dediğiniz gibi fazlasını sporla telafi edip : kaçırdığım öğünü de hemen toparlayacağım..

beni unutmayın valla az kızın bana :)
AFİYET OLSUN CANIM
Evet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyo :olamaz: akşma sütlaç hayali kuruyorum başka bişey değil :KK48:
HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR MI KUZUM KADIN DOĞUM DEDİN YA

Selam kızlar ben bugün yine oruç tutamıyorum hastalıklar yakamı bırakmıyor bir türlü:KK43: ew toplayacam şimdik. Okuldan yeni geldim:işsiz:

diyetime uymadığım için böyle saçma besleniyorum..kilo bile almış olabilirim zaten...
cumaya kadar dikkat edip acil spor yapmam gerek..

menülere bakayım..
kendimin menüsü de net aslında..
ama irademi kaybettim.. oysa ilk hafta deli gibi dikkat edip her gün spor yapıyordum..
ve o hafta 3,1 kg verdim..2,6 ü idi yağdan giitti...

motive olmam gerek..ne yapmalıyım bilemedim..
Motive olman icin ilk haftana baksana kuzum. Demekki yapilabiliyomus. 3kilo vermissin bi haftada ve cogu yagdan. Daha ne olsun ayni hız çok yoruyo dersen de temponu dusurerek haftada 1 1.5 kilo verme hedefiyle gidebilirsin. Zayifladiginda nekadar guzel olacagini kiyafetlerin nasilda yakisacagini dusun:KK51:

soguk algınlıgı öksürük grip hepsi,:ukala:

Selam kızlar ben bugün yine oruç tutamıyorum hastalıklar yakamı bırakmıyor bir türlü:KK43: ew toplayacam şimdik. Okuldan yeni geldim:işsiz:
Cok gecmis olsun. Bu havalarda ozellikle dikkat etmek gerekiyor. Hele de kaptanım hamiş olarak çok daha zor geciyodur hastalik Allah sifa versin. Bizim evde de ben haric herkes surekli hasta.

tugbaFB tugbaFB cnm nasilsin kv seninle mi oyle okudum sanki
Canim yazamadım çok yogunum bu aralarda :110: can drdotty drdotty gayet güzel yazmıs gerçi ama evet annemler saglik problemlerinden gelemediler 2 aydir kvdem bakiyor kizima aslinda bakmak istemedi ama bakici ve o yaş icin uygun kres bulamayinca esimin israriyla bakiyor ama artik pes etti bende cuma günü memlekete annemlere bırakacam 2 hafta ben işe geri dönmek zorundayım :mad:

@segus @forestgump @_Safiye_ drdotty drdotty @patient women tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea @kayacans tugbaFB tugbaFB bi-zuzu bi-zuzu Ghostpasha Ghostpasha @cicikizsinem

gençlik ramazan diye biraz salmamıza ses etmedik ama bugünden itibaren herkesten bir aktiflik bekliyorum menüleri özellikle bekliyoum birkaç kişi dışında paylaşan olmuyor ve en önemlisi lütfen herkes herkesin menüsüne yorum yapsın
Haklisin canim kendi adima konusmam gerekirse menü paylasma isini cok savsakladım yarin basliyorum

Back
X