Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sahur yarım ekmek sandvıc ve cay
Aksam 2 kepce tarhana corbası
4 5 yk cıger kavurması
4 yk pılav
Mınıcık 2 yudumda pıde yıyebılırım.
Ara 2 3 fıncan cay
Afiyt olsun canım menün gayet güzel. Sahur sanki cok degilmi diyet yaparken yarim ekmek lupletilmez diye dusunuyorum.. sana diyorum sanki kendim cok mamirim:KK66:) ozel gunumdeyim diye saldim cayira menü kopmuş gidiyo. Yarin dan itibaren niyetli gunlerim diyetli devam edecek insallah:KK66:) kafiyede yaptım iki ara bi dere :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK5:

Maral dondurması olmasaymış iyiymiş
Ne kadar yedin kuzu
Diğerleri çok güzelll
Kendime yarindan itibaren dur diyorum çoook abarttım kilo vermem de durdu almaya gectim.. bu menulerle kilo almam cok nirmal zaten...dondurma tam bi komediydi...tam bi kulahı yari etmistimki dustu kulahim bitane daha aldi esim dondurmanin arkasindan bakisima kiyamamiş..:olamaz: bi kulaha en fazla ne kadar konursa okadar vardi sanirim:KK71:

degistir degistir tartida ki az kiliyu gorunce senin mpraller duzelir ben ne yapcam :bicak:
Sanmıyorum eksileri görmek bana hayal geliyor
bugün arkadaşımla gidicem ama o müdahale etmez daha yeni arkadaşım çünkü çok yakın değil :KK70::KK70:
:D bana da resim at bari
Takımadami ugramiyor?
Canım aç karna tartılma firsatim olmadi hic ama 52 falanim herhalde

Gittigimizden 15gun sonra cikti canım kardeşimin dugununde kalabaligi sevmiyor kalabalik ortamda strestenmi oldu dersin?
Bide ne kadar engellesende herseyi ağzına goturuyorlar mikrop enfeksiyon falanmi kapti yoksa buda geliyor aklima bilemedim

Anladım canım benimde biraz diyet moduna sokmam lazim kendimi biraz diyet çokça spor lazim

Doğum sonrası gobegin ne alemde :110:
Yok Canım gelmiyor . Sporlar ne durumda dönecek misin takıma
Tamam daha dikkatli olucam artık:KK66:.
Kızların da kilosu var ama boyu da var benim gibi bodur değiller:). Büyük 1.70 kilosunu 69 a düşürdü dikkat de ediyor hala. Küçük de 1.69 kilo 79 onun vermesi lazım daha ama tam da gelişme çağı diye çok sıkmıyorum daha 12 yaşında.
12 yaşında olsun canım şimdi hemen verebilir onlara örnek olmak için kilo verebilirsin aslında 12 yaşında 10 kilo fazlası var sağlığı için se vermesi lazım

Takımadami ugramiyor?
Canım aç karna tartılma firsatim olmadi hic ama 52 falanim herhalde

Gittigimizden 15gun sonra cikti canım kardeşimin dugununde kalabaligi sevmiyor kalabalik ortamda strestenmi oldu dersin?
Bide ne kadar engellesende herseyi ağzına goturuyorlar mikrop enfeksiyon falanmi kapti yoksa buda geliyor aklima bilemedim

Anladım canım benimde biraz diyet moduna sokmam lazim kendimi biraz diyet çokça spor lazim

Doğum sonrası gobegin ne alemde :110:
Merhaba canım bebeğin bağışıklığını güçlendiren takviyeler al bari tekrarlamasın kıyamam minnakıma
Benim bu sefer göbeğim var 3 kere sezaryen oldum biraz göbeğe takılmayacağım. Aslında göbek olmaktan ziyade alt karında sarkma var bunun için bi estetik merkezine gittim Ankara'da. Cerrahi işlem istemediğimi söyledim kasları kaldıran bir yöntem önerdiler iğneyle tek seans yapılıp 6 ay ile 1 yıl arası kalıyormuş. Ablam abarttığımı düşünüyor. Şu an belim 73cm basen 96 biraz plates yapıcam Bayram sonrası başlarım eğer toparlandığını hissetmezsem bu yönteme başvuracağım. Sanırım endoteel demişti ismine.
Tamam daha dikkatli olucam artık:KK66:.
Kızların da kilosu var ama boyu da var benim gibi bodur değiller:). Büyük 1.70 kilosunu 69 a düşürdü dikkat de ediyor hala. Küçük de 1.69 kilo 79 onun vermesi lazım daha ama tam da gelişme çağı diye çok sıkmıyorum daha 12 yaşında.
Canım bence kızların ikisi de kilo vermeli ama diyetle değil. 12 yaşındakinin boyu ortalama 5cm daha uzarsa 174 cm olur ve bence en fazla 62 olmalı ağırlığı. Sporla ilgileniyorlar mı onları spora yönlendirsen evde börek çörek yapmasan pilavı makarnayı haftada 1 porsiyonla sınırlasan asitli içecek ve meşrubatların yerine doğal serinletici içecekler hazırlasan hem alışkanlık ederler geleceklerinde sıkıntı yaşamazlar. Yaş ilerliyor hem metabolizmamız kilo almaya yatkın hale geliyor hem yaşadıklarımız kilo aldırıyor.(hamilelik emzirme çoluk çocuk stresi reddedilemeyen davet masaları) erken yaşta önlem almak gerekir
Canim ben yarismayi bıraktım sen nasılsın nasil gidiyor
Aaaa orkide1453 orkide1453 seni gördüğüme çok sevindim dün seni andım gıyabında teşekkür ettim sana ben dombilianne şimdi fit anneyim nasılsın herşey yolunda mı
Teşekkür ederim başlangıçta bana verdiğin desteğe
Kızlar ne oldu nerelere kayboldunuz herkes uykuyami verdi kendini yoksa gezmeler tozmalar mi
Valla canım çoluk çocuk derken bütün akşam koşturdum. Uykuyada gezmeye de çok ihtiyacım var menünü gördüm künefeyi tırtıklamışsın ama dolmaları götürmüşsün afiyet olsun

Ramazan dan sonra belki canim şimdilik yapamiyorum hem donebiliyormuyum takima

Merhaba canım bebeğin bağışıklığını güçlendiren takviyeler al bari tekrarlamasın kıyamam minnakıma
Benim bu sefer göbeğim var 3 kere sezaryen oldum biraz göbeğe takılmayacağım. Aslında göbek olmaktan ziyade alt karında sarkma var bunun için bi estetik merkezine gittim Ankara'da. Cerrahi işlem istemediğimi söyledim kasları kaldıran bir yöntem önerdiler iğneyle tek seans yapılıp 6 ay ile 1 yıl arası kalıyormuş. Ablam abarttığımı düşünüyor. Şu an belim 73cm basen 96 biraz plates yapıcam Bayram sonrası başlarım eğer toparlandığını hissetmezsem bu yönteme başvuracağım. Sanırım endoteel demişti ismine.
Evet doktora soracagim canım çok sağol ilgin icin:KK200:
Belin cok iyi bence de sporla halledersin :KK19:

Sanmıyorum eksileri görmek bana hayal geliyor

:KK70: bana da resim at bari

12 yaşında olsun canım şimdi hemen verebilir onlara örnek olmak için kilo verebilirsin aslında 12 yaşında 10 kilo fazlası var sağlığı için se vermesi lazım

Canım bence kızların ikisi de kilo vermeli ama diyetle değil. 12 yaşındakinin boyu ortalama 5cm daha uzarsa 174 cm olur ve bence en fazla 62 olmalı ağırlığı. Sporla ilgileniyorlar mı onları spora yönlendirsen evde börek çörek yapmasan pilavı makarnayı haftada 1 porsiyonla sınırlasan asitli içecek ve meşrubatların yerine doğal serinletici içecekler hazırlasan hem alışkanlık ederler geleceklerinde sıkıntı yaşamazlar. Yaş ilerliyor hem metabolizmamız kilo almaya yatkın hale geliyor hem yaşadıklarımız kilo aldırıyor.(hamilelik emzirme çoluk çocuk stresi reddedilemeyen davet masaları) erken yaşta önlem almak gerekir

Aaaa orkide1453 orkide1453 seni gördüğüme çok sevindim dün seni andım gıyabında teşekkür ettim sana ben dombilianne şimdi fit anneyim nasılsın herşey yolunda mı
Teşekkür ederim başlangıçta bana verdiğin desteğe

Valla canım çoluk çocuk derken bütün akşam koşturdum. Uykuyada gezmeye de çok ihtiyacım var menünü gördüm künefeyi tırtıklamışsın ama dolmaları götürmüşsün afiyet olsun
İkisi de dikkat ediyorlar zaten yavaş yavaş da veriyorlar. Spor olarak haftada 2-3 gün yüzmeye gidiyorlar benimle yürüyüşe çıkıyorlar. Bi de adı üstünde çocuk, büyük pek gitmese de küçük hep parkta , hareket halinde aslında. Okula bisikletle giderler, hafta sonları bisiklet turları yaparlar. Bizimkilerin biraz yanlış beslenmeden kaynaklı. Artık paket ürün tüketmiyorlar, cipsti, colaydı, çikolataydı bunları tüketmiyorlar. Ve en önemlisi beyaz ekmek artık eve girmiyor. Bunları kısınca zaten gelişme çağında oldukları için veriyorlar kiloyu. Versinler de anaları gibi zorlanmasınlar sonra.

İyiyim canım
Neden
kio veriyordum diğer hafta artı görüyordum çok canım sıkıldı listeyi de etkiliyorum diye bıraktım canım inan 2 aydır ekmek tüketmeme diyet yapmamama rağmen yarışmadaki gibi kilo almadım sanırım stres etkiledi beni migren ataklarım da devam ediyor

Ramazan dan sonra belki canim şimdilik yapamiyorum hem donebiliyormuyum takima

Evet doktora soracagim canım çok sağol ilgin icin:KK200:
Belin cok iyi bence de sporla halledersin :KK19:
Kontrol ederiz ne zaman mezun oldun listeye giremezsen de buki munter gibi aday listesine alırız kuzum
İkisi de dikkat ediyorlar zaten yavaş yavaş da veriyorlar. Spor olarak haftada 2-3 gün yüzmeye gidiyorlar benimle yürüyüşe çıkıyorlar. Bi de adı üstünde çocuk, büyük pek gitmese de küçük hep parkta , hareket halinde aslında. Okula bisikletle giderler, hafta sonları bisiklet turları yaparlar. Bizimkilerin biraz yanlış beslenmeden kaynaklı. Artık paket ürün tüketmiyorlar, cipsti, colaydı, çikolataydı bunları tüketmiyorlar. Ve en önemlisi beyaz ekmek artık eve girmiyor. Bunları kısınca zaten gelişme çağında oldukları için veriyorlar kiloyu. Versinler de anaları gibi zorlanmasınlar sonra.
Evet versinler benim şu anki aklım olsa hep fit kalırdım bir örnek yoktu annem hep zayıftı ama ben okuldan sonra değiştim
günaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır:KK200:
Geçmiş olsun canım. Ne yapayım yeni uyandım işe koşacam annemde kaldım dün

Kontrol ederiz ne zaman mezun oldun listeye giremezsen de buki munter gibi aday listesine alırız kuzum

Evet versinler benim şu anki aklım olsa hep fit kalırdım bir örnek yoktu annem hep zayıftı ama ben okuldan sonra değiştim

Geçmiş olsun canım. Ne yapayım yeni uyandım işe koşacam annemde kaldım dün
ben işe geldim bilee çalışmaya baslıcam birazdan:halay:

28.05.2018 menüm

sabah
1yumurta 1 kk light peynir 1beyaz çay 2ince dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık közlenmiş k biber

ara. 1 anamur muz

öğlen.
6 kaşık et kavurma 2dilim ekmek 2 bardak ayran

ara. 3 kepekli etimek
ara. 1beyaz çay

akşam
salta közlenmiş k.biber 1bardak ayran

ara.: misafirlikte olduğum için yapamadım iki meyve hakkım vardı..

*** diyetimi 3 gündür birebir uyguluyorum ancak sporda diyetisyenimin talimatına göre eksik kalıyorum maalesef...
günlük 40 dk yürümem gerekiyor ancak akşam yemek sonrası: oğlumla ilgileniyorum yemek topla kaldır oğlumu uyuturken uyuya kalıyorum..çünkü ikindinleri oğlumu bahçeye inip koşturuyorum peşinden ve baya yoruluyorum ama eğlenmek pahabiçilemez :))

Back
X