Merhaba canım bebeğin bağışıklığını güçlendiren takviyeler al bari tekrarlamasın kıyamam minnakıma
Benim bu sefer göbeğim var 3 kere sezaryen oldum biraz göbeğe takılmayacağım. Aslında göbek olmaktan ziyade alt karında sarkma var bunun için bi estetik merkezine gittim Ankara'da. Cerrahi işlem istemediğimi söyledim kasları kaldıran bir yöntem önerdiler iğneyle tek seans yapılıp 6 ay ile 1 yıl arası kalıyormuş. Ablam abarttığımı düşünüyor. Şu an belim 73cm basen 96 biraz plates yapıcam Bayram sonrası başlarım eğer toparlandığını hissetmezsem bu yönteme başvuracağım. Sanırım endoteel demişti ismine.
Canım bence kızların ikisi de kilo vermeli ama diyetle değil. 12 yaşındakinin boyu ortalama 5cm daha uzarsa 174 cm olur ve bence en fazla 62 olmalı ağırlığı. Sporla ilgileniyorlar mı onları spora yönlendirsen evde börek çörek yapmasan pilavı makarnayı haftada 1 porsiyonla sınırlasan asitli içecek ve meşrubatların yerine doğal serinletici içecekler hazırlasan hem alışkanlık ederler geleceklerinde sıkıntı yaşamazlar. Yaş ilerliyor hem metabolizmamız kilo almaya yatkın hale geliyor hem yaşadıklarımız kilo aldırıyor.(hamilelik emzirme çoluk çocuk stresi reddedilemeyen davet masaları) erken yaşta önlem almak gerekir
Aaaa
orkide1453
seni gördüğüme çok sevindim dün seni andım gıyabında teşekkür ettim sana ben dombilianne şimdi fit anneyim nasılsın herşey yolunda mı
Teşekkür ederim başlangıçta bana verdiğin desteğe
Valla canım çoluk çocuk derken bütün akşam koşturdum. Uykuyada gezmeye de çok ihtiyacım var menünü gördüm künefeyi tırtıklamışsın ama dolmaları götürmüşsün afiyet olsun