Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EVET özellikle koşu iyi oldu ç yağ yakımına kadar yükseldi nabzım. kilo ne durumda senin

o zaman her boşlukta spor yapmak lazım

benim kilo cumaya göre -200 üm çok yavaşladı artık ya :110:
uzun zamandan sonra etek giydim kendimi çok hafif hissediyorum . bir etek daha alacam ve artık yaz ayrında etek giyecem çok mutluyum etekli halim ile :KK36:

yazın tril tril ohh bende istiyorum tek etek giyemiyorumda elbise almak istiyorum bayram için ama bulamadım hala :işsiz:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
merabahalaaar
dün akşam iftar yemeğinde her şey güzeldi
artı 3 kaşık tatlı kaşığı tabi fırında sütlaç yedim :)
meyvelerimden fekaralık ettim ve ekmek yemedim..

az önce tatıldım tartıda 76,5 u gçrdüm ben şooooooooooooooook
üşenedim gruptan cuma kaç kiloymuşun baktım - 2 kg süpersin valla :KK9:

geçen haftada böyle bu hafta da böyle oldu nedense . stres vücutta birşey üretiyor ödem yapıyor diyetisyen söylemişti ama unuttum bugün biraz rahatlama kararı aldım bakalım

anladım ama çok doktor değiştirmek iyi değil sabitle hamile kalmadan ben hamşle kalınca yana yakıla dr aradım .çok önemli bir şey aslında . bende erkek doktorları tercih ediyorum genelde kadın drlerde şimdiye kadar 1 doktor ile uyuştum kadın doğumcu olarak . muayne ücreti ne kadar normalde

evet yapılır fazla enerji çıkıyor açığa sadece . ben dün tamamlayamadım . yürüyüş + koşu yapmıştım bugün erken gidersem deneme planım var
Stresin vücutta üretipte bizi şişiren şeyin adı kortizol (kendisi bana çok geldi vaktiyle :KK70:)
Evet kaynatarak yapıyorum canım. Baktım meyve yenmiyor, doğrayıp tencereye koyuyorum, şerkeri meyvenin çokluğuna ve damak tadınıza göre ayarlayın ben az koymayı tercih ediyorum. Biraz üstünü geçecek kadar su koyup kaynatıyorsun sonra blendırdan geçirip süz.soğuk soğuk tükenin afiyet olsun:KK66:. Her türlü yaz meyvesiyle olur, ben kara erik, şeftali kirazı yapıyorum böyle. Çok güzel oluyor.
Bu tarife doğum sonrası kaptinn kaptinn in çok ihtiyacı olacak. Ben şeker koymadan yapıyordum hiçte şekere ihtiyaç duymadım zaten tatlı meyveler. Bu meyveleri yazdan doğrayıp dilimleyip dondurucuya koysak kışın çocuklara aynı şekilde yapsak olur mu
benim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.

bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyor

merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?
Kaz başı salatayı bilmiyorum canım şimdiden afiyet olsun. Şalgam iştahı açıyor diye biliyorum. Mezelere de dikkat et gizli kalori depoları
aferin kuzum ya bende aynen cok zorlandim ama biraz bu hareketlerin h epsine aliskinim ilk yaptimda bende kollarimi kaldiramiyodum ama bugün iyim...
insallah buaksamda yapabilirim dicem ama galiba yapamicam cünki aksam misafirim var onlar gitiginde kesin geceyarisini gecmis olur...
Hayirdir haftaya ne var?
1 er gün arayla yap sende canım çok yoğun bi program bu sonra arttırırsın yaptığın gün sayısını
merabahalaaar

Maşallah canım tebrik ederim. Motivasyonu nu hiç bozma süpersin:KK9:

Stresin vücutta üretipte bizi şişiren şeyin adı kortizol (kendisi bana çok geldi vaktiyle :KK70:)

Bu tarife doğum sonrası kaptinn kaptinn in çok ihtiyacı olacak. Ben şeker koymadan yapıyordum hiçte şekere ihtiyaç duymadım zaten tatlı meyveler. Bu meyveleri yazdan doğrayıp dilimleyip dondurucuya koysak kışın çocuklara aynı şekilde yapsak olur mu

Kaz başı salatayı bilmiyorum canım şimdiden afiyet olsun. Şalgam iştahı açıyor diye biliyorum. Mezelere de dikkat et gizli kalori depoları

1 er gün arayla yap sende canım çok yoğun bi program bu sonra arttırırsın yaptığın gün sayısını

ay eveettt biz ablama yapıyoduk sekersiz cok lezzetli oluyo
yazdan koysanda olur kuzum ben simdi öyle yapcam vişne erik seftali falan doldurcam hep süt yapıyoms sanırım bide enerji için

ay eveettt biz ablama yapıyoduk sekersiz cok lezzetli oluyo
yazdan koysanda olur kuzum ben simdi öyle yapcam vişne erik seftali falan doldurcam hep süt yapıyoms sanırım bide enerji için
Bol bol süt olsun bebişe canım yarasın

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK37:
kendine nasıl iyi hissediyosan öyle giyinkuzum:KK36:
BÖYLE KENDİMİ 90 60 90 HİSSEDİYORUM :D
evet aynen canim bende okumustum onu stress durumunda yemesen bile kilo almaya meyili oluyo vicdut... o yüzden sana iyi gelcek seyler yap hem negüzel bugün arkadaslarla iftardaymissin dagit kafani bigüzel
hergün bir şey yapıyorum bu ara evde de pek durmuyorum aslında ama kafa gidik sanırım :D bugün iyi gelir iftardan önce 2 arkadaşlar ile cafeye gidicez ordan restorana geçecez
ay negüzell olmus iyi yapmissni vallah etek giymekle
evet ya çok iyi oldu . kednimi 90 60 90 hissettim :D
merabahalaaar

vayyyy tebrik ederim
benim kilo cumaya göre -200 üm çok yavaşladı artık ya :110:

yazın tril tril ohh bende istiyorum tek etek giyemiyorumda elbise almak istiyorum bayram için ama bulamadım hala :işsiz:
olsun mevsimde etki ediyor . menüleride görmüyoruz bu arada . koton da buldum etek bayağı çeşit vardı . lwc da elbise var bir tane ldım ama annem soğuttu iade edecem etek alacam yerine

kaz başı kuş başının iri hali . diğeri salata olcaktı virgül kullanmayınca anlaşılır olmamış :D .
2 haftadır stres bende tavan uyku bile uyuyamadım bence onun çok etkisi oldu benim durumuma dünde çok stres oldum

evet arkadaslarla biseyler yapmak hep iyi geliyo zaten negüzel öyle beli zamanlarda görüsebiliyosunuz
normalde iftara çıkmayız doğum günlerini kutlarız kahve içmeye çıkarız . bu sefer öncülük edeyim dedim sağolsun kızlarda kafa dengi herkes uyum sağladı bundan sonra her sene olur nasip ise

dün aksam yaptim kuzum buaksamda yapmak istiyorum ama misafirim var büyük ihtimal yarin aksam dan sonra yaparim yine hep firsat buldukca aksamlari yapim diyorum
35-45 dakika arasi sürüyo hepsini yapmak. Dene istersen sende canim
bende yapmak istiyorum ama ramazanda yapabilirmiyim hiç bilmiyorum ramazandan sonra belki çok zorladı mı seni

ah ben de şu koca göbeğimin erimiş ve baldırlarımın incelmiş olmalarını hayal ediyorum..
kilo verdikçe kendimi iyi hissediyorum ve adetim düzene girisin: polikistik overım azalsın istiyorum..
oğlumla daha rahat oynayabilmek sığamadığım park tüneline sığmak rahatça ardından geçivermek istiyorum :)
çok şey mi istiyrıum tabi ki hayırrrrrrrrrrrrrrr........................

gidecek kilolar..

hedefime son 9,5 kg :)

hadi kayacans dayan yavrum :)

38 bedeni göreceğim inşaallah :))):KK200:

bugün diyetisyenimle görüşeli 4 gün oldu ..
ve ben 4 gündür düzenli olarak diyetimdeyim..
bugünde oruçluyum zaten :)
dediği gibi sahur yaptım : akşam yine iftar yemeğindeyim inşaallah bu kez de diyetime uyarım dışına çıkmam...

bir sonraki diyetisyenimle görüştükten sonra o gün serbest gün yapacağım :)
yiyemedim kerebiçi çilekli pastayı tadacağım :)

ama o zamana kadar sabır..
bi daha ki görüşmemiz 6 gün sonra :) sabır kayaacans..

bir de yarın akşam yola çıkıyoruz K validemlere gideceğiz ..orda da dikkatli olmam gerek zira yemekleri içeçcekleri boldur validemin... :)

kızlar bana desteeeek olunnnnnnn

önceki haftayı biliyorsunuz 2 kg almıştım ne acı...

ah ben de şu koca göbeğimin erimiş ve baldırlarımın incelmiş olmalarını hayal ediyorum..
kilo verdikçe kendimi iyi hissediyorum ve adetim düzene girisin: polikistik overım azalsın istiyorum..
oğlumla daha rahat oynayabilmek sığamadığım park tüneline sığmak rahatça ardından geçivermek istiyorum :)
çok şey mi istiyrıum tabi ki hayırrrrrrrrrrrrrrr........................

gidecek kilolar..

hedefime son 9,5 kg :)

hadi kayacans dayan yavrum :)

38 bedeni göreceğim inşaallah :))):KK200:
:KK50: 9,5 kilo ne ki hemencecik verirsin

Back
X