Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK6:
İftarda fazla kaçırma cicim

Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.:KK36::KK36:

1 hafta sonra kendi işini yaparsın :KK70: hadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin

Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin
:KK70::KK70::KK70: çok hossun canim bosver hatirlayinca yazarsin :KK48:
benim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.

bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyor

merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?
Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersin :KK52: belki isinni kolaylastirir banada zigzag diyeti zor geldi kalori takibi yapamam gibi geliyor

:KK200:

bi baslarsan devami gelir canim ya...
bak bende ilk günler orucda direk eve gidip yatiyodum hicbisey yapmadan sonra dedim kendime böyle orucmu tutulur diye:) simdi resmen kendimi durduramiyorum bugünde eve gidince misafire yemek yapcam daha bide söyle Üstün körü bi toparlarim ortaligi yani is cok...
sende spora basla devami gelir
ya haftasonları bende yapıyorum temizlik iş falan ama hafta içi zaten eve gitmem 7 oluyor 8 buçuğa doğru ezan okunuyor üstünü değşitir elini yüzünü yıka kendime anca geliyorum spora mecalim kalmıyo bu işyerinde geçen sene 5 20 de falan evde oluyodum şuan bazen 7 30 u bile bulduğu oluyor:mapus:

yani zorlarım egzersiz için ama bebğin var ve ramazan yoksa baskıcıyım azcık yapmanı isterim sana 15 20 dk program oluşturalım istersen bak ben 2 3 gün uzun yürüyüş yaptım bacaklarım incelmiş zaten sürekli yapıyorum o ayrı ama 10bin aımı 2 gündür tamamladım bugün izin günüm . sende yürümeye zorla kendini mesela masa başında ise işin 30 dk bir kalk dolan öyle otur su içmeye kalk . kalkmaya üşenme . hepimiz alıp veriyoruz kuzum bakma cuma günleri kontrol elimizde oluyor +2 kilo sana tecrübe oldu kulakta küpe kalsın ilerisi için .

evet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)

bizim burası da öyle canım giydiğim etek uzun poncik gördü katlı etekler oluyor ya ondan . hele suriyeliler nasıl öküz

yapacaksın tek başına yapamadın bizim dediğimizi yap birde öyle deneyelim kalori saydıralım sana
ay o suriyeliler zaten sanırsın biz onların ülkesideyiz :işsiz:
aman neyse en azından tayt giyebiliyorm :D

aslinda yagsin berekettir ama yinede insan güzel havalari daha cok seviyo:) hele biz Burda yagmurdan bikmis durumdayiz vallah... buaralar iyi sicak ve yagmur yok ama eli kulagindadir kesin
ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)
:KK70::KK70::KK70: çok hossun canim bosver hatirlayinca yazarsin :KK48:

Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersin :KK52: belki isinni kolaylastirir banada zigzag diyeti zor geldi kalori takibi yapamam gibi geliyor
kalori bağımlılık yapıyor ya :D öğünlerimde bol bol var bulgur pirinç akşam vakit olursa ben de bir taraftan araştırayım :)
evet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)
leslie seviyor musun ? 15 dk oğlun kucağında yaparsın 10 dk da 10 ar set halinde mekik , squat , şınav yapacaksın 2 kere tekrar edeceksin klan zamanda da 50 jamping jack yapacaksın . bu hafta kolay olsun haftaya değişecek

valla bizimde yeni nesil baya rahat ama bizim nesil usturuplu ayrıca eşimde usturuplu o yüzden maleseffff :KK70::KK70: fırsatın varsa giy kuzu yaslanınca mı giycen amaaann ne utanıyon :halay:
benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etek :D ha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek :D ona da eşim kızıyor giymiyorum :D

benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etek :KK70: ha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek :KK70: ona da eşim kızıyor giymiyorum :KK70:
bende tayt üstü kalın askılı cok seviyodum zayıfkene :KK53:
kızıyosa giyme sıkıntı cıkıyo denedim ben :D:D

ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)

kalori bağımlılık yapıyor ya :KK70: öğünlerimde bol bol var bulgur pirinç akşam vakit olursa ben de bir taraftan araştırayım :)

leslie seviyor musun ? 15 dk oğlun kucağında yaparsın 10 dk da 10 ar set halinde mekik , squat , şınav yapacaksın 2 kere tekrar edeceksin klan zamanda da 50 jamping jack yapacaksın . bu hafta kolay olsun haftaya değişecek
leslie naısl oluyor kuzum?

:KK200:

ya haftasonları bende yapıyorum temizlik iş falan ama hafta içi zaten eve gitmem 7 oluyor 8 buçuğa doğru ezan okunuyor üstünü değşitir elini yüzünü yıka kendime anca geliyorum spora mecalim kalmıyo bu işyerinde geçen sene 5 20 de falan evde oluyodum şuan bazen 7 30 u bile bulduğu oluyor:mapus:

anladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio

benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etek :KK70: ha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek :KK70: ona da eşim kızıyor giymiyorum :KK70:

ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)

leslie naısl oluyor kuzum?
youtubeye leslie 1 mil yaz kuum çıkar . evde netin var dimi
anladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio

ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)
dimi bende çok seviyorum hiç vazgeçemedim renkli olmaktan :D
kıskanclık zor zanaat :KK70::KK70::KK70:
evet ya ben çok kıskançtım kenimi frenledim şimdi rahatım :D

Back
X