- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.461
İftarda fazla kaçırma cicim
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.
1 hafta sonra kendi işini yaparsınhadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin

Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersinbenim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.
bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyor
merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?