Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bin kalori değilde 500 kalori yapalım olmaz mı bin çok zorluyor ..
ay hiç sorma buki polip çıktı rahim de opersyon diyor doktor . vajinit için gitmiştim sözde drye
olabilir canim nekadar yapabilirsek öyle yapalim illa 1000 sart degil.

aaa cok gecmis olsun, umarim operasyon yapmalari gerekmez:(

Günaydın kizlar :KK54: okuya okuya geliyorum bakalim :KK48:
Selam kızlar, bu akşam bizim iftar da hastanede sonlandı:KK43:. Akşam iftara davetliydik , gittiğimiz evin çocuğu bizim ufaklığı kolundan tutup çekmiş mi tekme mi atmış tam anlatamadı bizim kız . Çığlık sesine fırladım çocuk odasına benim kız kolunu tutmuş ağlıyor. Acıttı beni demekten başka bişey diyemedi kuzum. 5 dk kucağımda tuttum ama terler nasıl boşalıyor kafasından . Baktık olmıycak soluğu hastanede aldık. Röntgen çekildi kırık yok ama dirsek yerinden çıkmış. Dr yerine koydu ve 5 dk sonra gelip elimi tuttu sürpriz yumurta almaya gidelim mi diye:) Bizde durum böyleydi bugün. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ayakları taşa bile değmesin inşallah. Rabbim dermansız dert de vermesin inşallah. O ağlarken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey:KK43:
Şimdi melek gibi uyuyor yavrum. Uyumadan önce masal anlatır gibi anlatıyor bana. - anne kolum acımıştı, hastaneye gitmiştik. Dr kolumu acıtmıştı, ama sonra geçmişti ben iyileşmiştim bittiiii.... diyo....
Cok gecmis olsun canim cok sukur gecenin sonu mutlu bitmis :dua: bu cocuk milletinin bazilari ne kadar yaramaz ve acimasiz oluyo bazen boyle :KK43: bereket allah korumuşta kizına daha buyuk zarar vermemis :dua:

olabilir canim nekadar yapabilirsek öyle yapalim illa 1000 sart degil.

aaa cok gecmis olsun, umarim operasyon yapmalari gerekmez:KK43:
İNŞALLAH 2 DOKTORA daha gidecem göğüsümde sivilce de çıktı zaten kahve yerinde ona da takıldım valla bitmiyor buki .
500 şartı olsun ya 500 kolay yapılır

SchonerDuft SchonerDuft kilo durumu nasıl? kırıldı mı direnç?
cumaya zorladım azcık kırıldı ama şuan yine sabitim hatta duphalac içtim wc durumu düzelsin diye tık yok belki yumurtalama dönemim diye böyle oldu bünyem çok değişti kürtajdan sonra kestiremiyorum . bu hafta toparlarım ama kuzum . bugün dediğin şekilde koşu + yürüyüş yapacam bakalım etkisi nasıl olacak
beni alıntılayacakken o çırpı bacaklı pancarı alıntılamışsın sanırım :110::110::110::110::110:

iyiyim kuzum sen nasılsın :KK48::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
çaktırmaaa kuzuuuu
iyiyim bende nasıl gidiyor . yoksa sende zayıf mısın :KK37:

cumaya zorladım azcık kırıldı ama şuan yine sabitim hatta duphalac içtim wc durumu düzelsin diye tık yok belki yumurtalama dönemim diye böyle oldu bünyem çok değişti kürtajdan sonra kestiremiyorum . bu hafta toparlarım ama kuzum . bugün dediğin şekilde koşu + yürüyüş yapacam bakalım etkisi nasıl olacak

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
çaktırmaaa kuzuuuu
iyiyim bende nasıl gidiyor . yoksa sende zayıf mısın :KK37:
ayyyy mest çayı alsana a101 den wc için çok etkili o
valla direk çıkarıyor aynı gün içerisinde

iyiyim ben de zayıfım heralde inşallah zayıfımdır

foto atarım :KK53::KK53:

İNŞALLAH 2 DOKTORA daha gidecem göğüsümde sivilce de çıktı zaten kahve yerinde ona da takıldım valla bitmiyor buki .
500 şartı olsun ya 500 kolay yapılır
haya Allah onada baktir ama bence kötü bisey degildir.

ya benimde elimde yumusak bi kitle cikmisti üc hadfta önce aldirdim tam bihafta sonra yine cikti ayni sey bosu bosuna kestirmis oldum bende simdi onun icin cildiyeden Termin aldim yine...

aynen kuzum ya bitmiyo vallah

tamam ozaman 500 diyelim biz ona

ayyyy mest çayı alsana a101 den wc için çok etkili o
valla direk çıkarıyor aynı gün içerisinde

iyiyim ben de zayıfım heralde inşallah zayıfımdır

foto atarım :KK53::KK53:
Bitki içemiyorum ki boğazım kaşınıyor evde yoksa kayısı çayı var bugünde içeri 2 çorba kaşığı toparlanır :D :D
hee atsana :eğlence:
ay yok ben sivilce sıkamam zaten :KK70:
İYİ YAPIYORSUN YAYILIR YOKSA

haya Allah onada baktir ama bence kötü bisey degildir.

ya benimde elimde yumusak bi kitle cikmisti üc hadfta önce aldirdim tam bihafta sonra yine cikti ayni sey bosu bosuna kestirmis oldum bende simdi onun icin cildiyeden Termin aldim yine...

aynen kuzum ya bitmiyo vallah

tamam ozaman 500 diyelim biz ona
kötü olmuyor ama düşüğe sebeb oluyor kanama yapıyor ağrı oluyor . kitleler tekrar edebiliriz zaten garantisi yok onun iyide olsa kötü de olsa tekrarı oluyor malesef .
ok 500 de anlaştık

Günaydin kizlar, ben carsambadan beri izinliydim, evde bitürlü kk giremedim anca simdi isyerinden bakabildim yine.
Napiyosunuz bakalim?

O hoşgeldin...
Ben izler yaptın evde ?
Yaz temizliği mi?
Evren kalınca iş bitmiyor
Dün sadece 4 saat oğlumun odasına yardım oyuncaklar odası nevresim gardrobu herşeyi yolasın sildim temizledim baya yoruldum ama değdi

Back
X