- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.841
aynen canim verilir tabiki yeterki saglikla bebisina kavus senhayırlısı yaaa verilir kilo nolcak dogum dönüşü buralarda olcm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim verilir tabiki yeterki saglikla bebisina kavus senhayırlısı yaaa verilir kilo nolcak dogum dönüşü buralarda olcm![]()
ahahaahahah ay kiz onu nasiil basardin bunun suyu var bebegin kendisi var genelde dogumda bes kilodan fazlasi gider zatenMaaşallah kuzuya umarim doguncada uykucu olur. 40 ı çıkana kadar uyuyolarda gaz diş derken 10 11. Aylarda rahatliyo.. paha bicilemez bisey ben davul calsa uyanmazdım bebisin mirıldanmasina uyaniyorum artik
Benim tam tersi olmustu ilk 7 ayda 12 kilo aldım son iki ayda birer kilo alip 14 kilo fazlayla doguma gittim. Normal digumdu ama eve geldim gidis kilomdan sadeece 2 kilo dusmustum cocuk 3 kilo dogmustu nasil oldu hala anlamis degilim. Artik 2 gun hastenede bi danayı yedim heralde![]()
Aynen canım ıftardan sonra cocugu uyutunca halım kalmıyo anne baba saatı yapalım dıyoruz esımle basbasa oturmayı cok sevıyoruz kalkıp spor yapmak zor gelıyoKuzu seni zorlar bence
Hem susayabilirsin
Diyetisyenim iftardan 1.5 saat sonra yapmalısın diyor ama ben de derman kalmıyor
Uykum geliyor vs
Neyse Ramazan un bitmesine son 10 gün nasipse sonra spor bi düzene girer benim de
Bayrama kadar 2 kılo vermek ıstıyorum gaza gelmeye basladım yıneshura kalktığında 15 dk leslie yapsan nasıl olur
Hepsını aynı gun yeme sakınKızlar bugün diyetisyen günüm çok heyecanlıyım
akşam görüşmem var bakalım on günde kaç kilo verdim
ya da ne kadar yağdan verdim en çok onu merak ediyorum
bir de hedef kilo 67 olarak belirlemiştim kendimce :doktora bir bunu soracağım
o kaç diyor çünkü ölçümlerde çıkan da ideal kilom 61 kg yazıyor ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum şimdilik...
4.06.2018menüm
Sahur
2yumurta
Peynir salatalık domates k biber ekmek karpuz
İftar:
Yeşil fasulye 10kaşık
4kaşık erişte
Birazcık ekmek
K biber salatası
Cacık
Ara: çay ve bir minik top un helvası
Bugün ya da yarın serbest yapacam
Uzun zamandır yemek istediklerim var
Mesela trileçe : fırında makarna : Çilekli çikoatalı pasta: antepfıstığı
Sahan önceli diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
Dha öbceki diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
aynen bak benımde daha nceden gıttıgım dıyetısyenım bı gun serbest gun yapıyodu ıstedıgımı yıyodum sonra dıyete devam edıyodum ama bekardım yanlız yasıyodum hergun spor yapıyıodum fazlalıgım ozaman 5 kıloydu sımdı evlıyım zaman yetmıyo fazlalıgım 16 kıloyla basladım 7 kılo kaldı artıkSahan önceli diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
öyle yapıyordu ama şimdiki diyetisyenim asla böyle şeyi istemiyor ...
Bir şey yersem bi şey çıkarıyorum .. mesela geçen bi kerebiç yemek istedim : iki dilim ekmek iki meyve yemeyeceksin dedi ...
Yine de soracağım trileçe yemek istiyorum diyeceğim ..
Ama biliyorum ki kalori alınca yakmak ve kilo vermek zor oluyor ..
Tadımlık yesem de olur..
Tam on gündür sıfır şeker tüketiyorum ...
Mutluyum.. ama devam edebilmem için bi minik kaçamak yapmam gerek sanırım
aynen bak benımde daha nceden gıttıgım dıyetısyenım bı gun serbest gun yapıyodu ıstedıgımı yıyodum sonra dıyete devam edıyodum ama bekardım yanlız yasıyodum hergun spor yapıyıodum fazlalıgım ozaman 5 kıloydu sımdı evlıyım zaman yetmıyo fazlalıgım 16 kıloyla basladım 7 kılo kaldı artıkSahan önceli diyetisyenim haftada bir serbest gün yaptırıyordu dilediğini ye d: git hamburger ye sonra tatlı ye sonra kuruyemiş ne yersen ye ama sadece bi gün ye :sonra diyete devam ..
öyle yapıyordu ama şimdiki diyetisyenim asla böyle şeyi istemiyor ...
Bir şey yersem bi şey çıkarıyorum .. mesela geçen bi kerebiç yemek istedim : iki dilim ekmek iki meyve yemeyeceksin dedi ...
Yine de soracağım trileçe yemek istiyorum diyeceğim ..
Ama biliyorum ki kalori alınca yakmak ve kilo vermek zor oluyor ..
Tadımlık yesem de olur..
Tam on gündür sıfır şeker tüketiyorum ...
Mutluyum.. ama devam edebilmem için bi minik kaçamak yapmam gerek sanırım
Beraber yapalımBayrama kadar 2 kılo vermek ıstıyorum gaza gelmeye basladım yıne1 saat leslı dusunmustum
![]()
hayır yapma onu o hergün olmaz leslie üstüne jamping jack yaparız yeter 200 300 her neyse o kadr yeter liSchonerDuft sızın bukıyle yaptıgınız spor gıbımı yapsam sahurda drdotty cok verdı onla.
zor bi spor ama aliskinmisin? yapabilcekmisin?SchonerDuft sızın bukıyle yaptıgınız spor gıbımı yapsam sahurda drdotty cok verdı onla.
aynen bak benımde daha nceden gıttıgım dıyetısyenım bı gun serbest gun yapıyodu ıstedıgımı yıyodum sonra dıyete devam edıyodum ama bekardım yanlız yasıyodum hergun spor yapıyıodum fazlalıgım ozaman 5 kıloydu sımdı evlıyım zaman yetmıyo fazlalıgım 16 kıloyla basladım 7 kılo kaldı artıkama sıkılıyo ınsan ıkı ılerı bı gerı benım dıyet
![]()
tamam sahurda yapıyoruz dımı.Beraber yapalımdün sahilde yürüyüş yaptım ama tatmin etmedi beni . eşim çok kalmak istemyince erkenden döndük
hayır yapma onu o hergün olmaz leslie üstüne jamping jack yaparız yeter 200 300 her neyse o kadr yeter li
bılmıyoruım canım zorlayabılır benı ama yapabıldıgım kadar dıye dusunmustum .40 dk da 500 kalorı vardı onu yapamadım aslında cok zorladı benı.zor bi spor ama aliskinmisin? yapabilcekmisin?
valla cok ıyısın nekadar surede verdın.Ayni durumdayız kuzu
Ben de önce rahattım şimdi iş çocuk derlen spora pek vakit kalmıyor
Ramazan sonrası spora ağırlık verecem inşaallah
Ayrıca 83.6 ile başladım şu an 75 çıkıyorum tartıda
Vay be 8.6 gram gitmiş çok şükür
Son 8kg inşaallah
Amin kuzum amain sağlığın degerini kaybedincr anlıyoruzTeşekkür ederim canım çok şükür iyiyim ciddi bişey yoktur diye düşünüyorum bu hafta hastanelerle geçecek artık. Takıma karşı sorumluluk alarak başlıyoruz buraya hep dikkat etmeye çalışırım zaten çok sık tartılmıyorum o yüzden bildirim günlerini de severim kaçırmam ama talihsizlikler oluyor işte. Allah hepimize çoluk çocuğumuza ailemize önce sağlık versin.
Maşallah canım ne güzel diyetini korumuşsun gezmelerde tebrik ederim. Kilo vermeye başlayınca motivasyon da artıyor. Son 9 kilodan da en kısa zamanda sağlıkla kurtulursun inşallah![]()