- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.901
bana lilipit demişti . geçen sene .bitki caylarindadami öyle? eee ben bitki caylarini hep cok iyi diye biliodum hamilelikdede icmenin zararli oldugunu tahmin etmemistim
oooo allah bilir kaçtı kaça düştü ki ölçtüklerinde 4 çıktı . sakın bir daha yorma kendini kuzu8/5. - 9/5 gidiyor canım iyi hissediyorum zaten ama 4 ve altına düşmesi çok kötü oluyor uzun süreli bir baygınlık geçirmişim ve tansiyon 4 müş. Bu bilinç kaybının nedeni olarak tansiyonu gösterdiler. O yüzden şimdi kontrol ediyoruz sürekli. Hiç yorulmuyorum terlemiyorum. Malak gibi yatıyorum klimanın önünde
Boyum 176 canım şimdi geldiğim kilo iyi zaten 67 iyi diye düşünmüş 66 yı hedef koymuştum.
Diyetine sadık kaldın ve kilo verdin. Demekki diyetisyenin senin için en doğru olanı verdi sana. Üstelik azimlisin de. Bence verirsin istediğin kiloya kadar gelirsin. Hiç bozma bu düzenini çok iyi gidiyorsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla sana yakışan kiloya da gelirsin. Ben senin istikrarına güveniyorum boy kilo yakın olan arkadaşlar senin listelerin üzerinden diyete devam edebilirler bence. Başkalarına da umut oluyorsun ne güzel bişey bu![]()