Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bitki caylarindadami öyle? eee ben bitki caylarini hep cok iyi diye biliodum hamilelikdede icmenin zararli oldugunu tahmin etmemistim
bana lilipit demişti . geçen sene .
8/5. - 9/5 gidiyor canım iyi hissediyorum zaten ama 4 ve altına düşmesi çok kötü oluyor uzun süreli bir baygınlık geçirmişim ve tansiyon 4 müş. Bu bilinç kaybının nedeni olarak tansiyonu gösterdiler. O yüzden şimdi kontrol ediyoruz sürekli. Hiç yorulmuyorum terlemiyorum. Malak gibi yatıyorum klimanın önünde:KK70::KK70::KK70:

Boyum 176 canım şimdi geldiğim kilo iyi zaten 67 iyi diye düşünmüş 66 yı hedef koymuştum.

Diyetine sadık kaldın ve kilo verdin. Demekki diyetisyenin senin için en doğru olanı verdi sana. Üstelik azimlisin de. Bence verirsin istediğin kiloya kadar gelirsin. Hiç bozma bu düzenini çok iyi gidiyorsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla sana yakışan kiloya da gelirsin. Ben senin istikrarına güveniyorum boy kilo yakın olan arkadaşlar senin listelerin üzerinden diyete devam edebilirler bence. Başkalarına da umut oluyorsun ne güzel bişey bu:KK60:
oooo allah bilir kaçtı kaça düştü ki ölçtüklerinde 4 çıktı . sakın bir daha yorma kendini kuzu

Kızlar merhaba
Epeycedir yoktum eşimin amcası vefat etti memleketine gitmek zorunda kaldık buralarda taziye evi oluyor her gün gidiyorsun akşama kadar bekliyorsun telefonla ilgilenemedim haliyle ramazan günü gece de bakamadım hiç
Sizleri habersiz bıraktığım bildirim yapmadığım için üzgünüm
sıcak ve kolturmacadan orda 63 kiloya düştüm bu arada güzel haber
Aynı zamanda iznim bitti göreve başladım
Şu sıralar çok yoğun gibiyim yani ,bir süre izin mi alsam ilgilenemiyorum çünkü hiç ,sizleri durumlardan haberdar etmek istedim sadece

Selam genç kızlar :KK76:
Nasıl gidiyor?
Bugün ilk sınavımı oldum ve düşük aldım, kötü başlangıç oldu :D
Ama güzel haberlerle geldim, kışın 68e çıktımdı
Cumartesi günü çıktım tartıya 63e düşmüşüm
Temmuzda kesin girebilirim takıma artık bu yaz da 10 kilo attım mı cillop gibi gideceğim yeni üniversiteme, bir gaza gelmişim :halay:
Ama zaten son dönemde yediklerime ve kalorilerine dikkat ediyordum artık
Bugün de Jilliana başladım yine ve hala vücut yapım bozulmadı geçen seneden beri :KK31:

Kızlar merhaba
Epeycedir yoktum eşimin amcası vefat etti memleketine gitmek zorunda kaldık buralarda taziye evi oluyor her gün gidiyorsun akşama kadar bekliyorsun telefonla ilgilenemedim haliyle ramazan günü gece de bakamadım hiç
Sizleri habersiz bıraktığım bildirim yapmadığım için üzgünüm
sıcak ve kolturmacadan orda 63 kiloya düştüm bu arada güzel haber
Aynı zamanda iznim bitti göreve başladım
Şu sıralar çok yoğun gibiyim yani ,bir süre izin mi alsam ilgilenemiyorum çünkü hiç ,sizleri durumlardan haberdar etmek istedim sadece
allah rahmet eylesin . yaşı varmıydı . cuma günü hatırlat bana o zaman listeye not alayım kilonu devam eidyorsun değil mi ?
Selam genç kızlar :KK76:
Nasıl gidiyor?
Bugün ilk sınavımı oldum ve düşük aldım, kötü başlangıç oldu :KK70:
Ama güzel haberlerle geldim, kışın 68e çıktımdı
Cumartesi günü çıktım tartıya 63e düşmüşüm
Temmuzda kesin girebilirim takıma artık bu yaz da 10 kilo attım mı cillop gibi gideceğim yeni üniversiteme, bir gaza gelmişim :halay:
Ama zaten son dönemde yediklerime ve kalorilerine dikkat ediyordum artık
Bugün de Jilliana başladım yine ve hala vücut yapım bozulmadı geçen seneden beri :KK31:
oo jilliana başladın demek ... demek 63e düştün ... nasıl başardın neler yaptın . ne zaman dönüyorsun bakalım trye

allah rahmet eylesin . yaşı varmıydı . cuma günü hatırlat bana o zaman listeye not alayım kilonu devam eidyorsun değil mi ?

oo jilliana başladın demek ... demek 63e düştün ... nasıl başardın neler yaptın . ne zaman dönüyorsun bakalım trye

Temmuzda dönüyorum umarım ya şu yeni oturma izni ve staj işlerimi ayarlayıp dönmeyi planlıyorum
Staj için İngiltereye gideceğim şimdi ona ayrı bir vize almam lazım yine yoğun bir yaz beni bekliyor :KK45:
63e yine aynı teknikle düştüm kuzu, kalori sayıyorum bu aralar yemek düzeni oturttum
Kışın cidden abartmıştım yani yiyip duruyordum şimdi göbek falan gitti zaten oradan anlıyorum :D
Yine arada ipin ucu kaçıyor ama artık ona rağmen de iyi :D
Sen neler yaptın özledim sizleri, ödüllendirilmişsin bile ne kadar uzun zaman olmuş gelmeyeli buralara :27:

image.webp
Kızlar bu mutluluğu sizinle paylaşmak istiyorum

Çok mutluyum çok şükür bugüne

Bozmadan devam etmem gerek

Bir daha ki randevum 14gün sonra

Sabır etmem gerek

Ama bugün bir çilekli pasta yiyeceğimmmm diyetisyenim de tamam dedi çok mutlu oldu
Bu kadarını da beklemiyordum sporsuz böyle bir de yürüyüş olsa demek 6 kg yağdan gidecekti dedi

Giden 4.6kg ve bunun 3.9u yağdan

Sizlerin de desteği çok kıymetli Kızlar
İyi ki varsınız

Son düzenleme:
Temmuzda dönüyorum umarım ya şu yeni oturma izni ve staj işlerimi ayarlayıp dönmeyi planlıyorum
Staj için İngiltereye gideceğim şimdi ona ayrı bir vize almam lazım yine yoğun bir yaz beni bekliyor :KK45:
63e yine aynı teknikle düştüm kuzu, kalori sayıyorum bu aralar yemek düzeni oturttum
Kışın cidden abartmıştım yani yiyip duruyordum şimdi göbek falan gitti zaten oradan anlıyorum :KK70:
Yine arada ipin ucu kaçıyor ama artık ona rağmen de iyi :KK70:
Sen neler yaptın özledim sizleri, ödüllendirilmişsin bile ne kadar uzun zaman olmuş gelmeyeli buralara :KK53:
Hadi bakalım ülke ülke se geziyorsun ne güzel :) . Ne yapalım takılmış kilom ile uğraşıyorum gram gram iniyorum kalori sayarak üstelik böyle oluyor. Ördegimizi mi diyorsun :D takımın maskotu o geldiğinde sana da yaptıralım sende ordekgillerdensin nasılsa :D

Eki Görüntüle 2154332 Kızlar bu mutluluğu sizinle paylaşmak istiyorum

Sabır etmem gerek

Ama bugün bir çilekli pasta yiyeceğimmmm diyetisyenim de tamam dedi çok mutlu oldu
Bu kadarını da beklemiyordum sporsuz böyle bir de yürüyüş olsa demek 6 kg yağdan gidecekti dedi

İyi ki varsınız
Tebrik ederim kuzum büyük başarı hem yağdan vermişsin. Çilekli pastayı.da hak ettin ama dimi . Trilice diyordun gerçi sabah

Sabır etmem gerek

İyi ki varsınız
Maşallah kuzucum çok çok tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::halay: çilekli pasta da yenir böyle bi haber karşısında afiyet olsun:KK49: inşallah önümüzdeki 14 güne birazda yürüyüş eklersin ve dahada çok eksiltirsin

Hadi bakalım ülke ülke se geziyorsun ne güzel :) . Ne yapalım takılmış kilom ile uğraşıyorum gram gram iniyorum kalori sayarak üstelik böyle oluyor. Ördegimizi mi diyorsun :KK70: takımın maskotu o geldiğinde sana da yaptıralım sende ordekgillerdensin nasılsa :KK70:

Bu aralar geziyorum evet :D
Hala 70 altındasın ama ne güzel çok korktum bi ara 70 üzerine çıkmışımdır diye 68deydim çünkü Şubatta Türkiyedeyken
Bu yaz 5lere ineceğim :halay:
Ördekgiller ne demek peki? :D

drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft kızlar çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız

Pastamı yedim ..
Ama yarın diyetine devam ...
İstediğini özgürce yemek güzel fakat her şeyin fazlası zarar...

Şimdi yeni bi maraton bu kez 14 günlük
Ve bu sürede Ramazan ayı bitecek bayramda Çorlu da olacağız tatilde..
Kendime sahip çıkmam gerek ...

Bu Arada diyetisyenime ideal kilo durumumu sordum:
Bizim için önemli olan yap oranın miktarın dedi...
Henüz daha 7kg sadece yâğdan vermem gerekirmiş .. bu da dikkatli olursan 2ay civarı dedi... yapım şu an 22kg 15e düşürmemiz gerekirmiş

Bu aralar geziyorum evet :KK70:
Hala 70 altındasın ama ne güzel çok korktum bi ara 70 üzerine çıkmışımdır diye 68deydim çünkü Şubatta Türkiyedeyken
Bu yaz 5lere ineceğim :halay:
Ördekgiller ne demek peki? :KK70:
Ördekgiller bizim takım :D hadi gelde beraber başlayalım spora Buki_89 Buki_89 ile bu ara jamping jack takılıyoruz sende takıl bize istersen :D
drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft kızlar çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız

Pastamı yedim ..
Ama yarın diyetine devam ...
İstediğini özgürce yemek güzel fakat her şeyin fazlası zarar...

Şimdi yeni bi maraton bu kez 14 günlük
Ve bu sürede Ramazan ayı bitecek bayramda Çorlu da olacağız tatilde..
Kendime sahip çıkmam gerek ...

Bu Arada diyetisyenime ideal kilo durumumu sordum:
Bizim için önemli olan yap oranın miktarın dedi...
Henüz daha 7kg sadece yâğdan vermem gerekirmiş .. bu da dikkatli olursan 2ay civarı dedi... yapım şu an 22kg 15e düşürmemiz gerekirmiş
Hmm bu hafta spor haftan olsun o zaman olur mu pazartesiye kadar yapmaya çalış . 2 ayda verirsin bence kuzum

Sabır etmem gerek

İyi ki varsınız
Maaşallah sana kuzum bu gidişle 2 aya dedigin gibi erir yaglar. Ama pes etmeden devam etmen lazım. Spor yapiyomuydun 10 gunde 4.6 kg gitti dimi kuzu ayyy bizede taktik ver diycem sende burdan taktik almistin;) )neler yaptin kisaca bi ozet gecermisin

5 haziran menüm
Sahur
Tereyaginda 2 yumurta
1 tane 20 cm capinda mayalı
Iftar
1 porsiyon fırında kuzu kol
1kase kadar pirinc pilavi
2 yudum pepsi
2 dilim baklava
spor yok su sanirim 500 ml de kaldi hemen icmem lazım

5 haziran menüm
Sahur
Tereyaginda 2 yumurta
1 tane 20 cm capinda mayalı
Iftar
1 porsiyon fırında kuzu kol
1kase kadar pirinc pilavi
2 yudum pepsi
2 dilim baklava
spor yok su sanirim 500 ml de kaldi hemen icmem lazım
Ayy kendi kendimizide cevaplayabiliyomusuz ;) mantik ne acaba.. zaten yakinda huniyi takıcam bu yogun tempoda bunlarda beni iyice ittiriyo yakindır kafayı sıyırmam.. e okadar yazdim menume bayildım baklava olmasaymış iyiymiş....

Maaşallah sana kuzum bu gidişle 2 aya dedigin gibi erir yaglar. Ama pes etmeden devam etmen lazım. Spor yapiyomuydun 10 gunde 4.6 kg gitti dimi kuzu ayyy bizede taktik ver diycem sende burdan taktik almistin:KK66: )neler yaptin kisaca bi ozet gecermisin
Canim diyetisyenimin dediklerini birebjr uyguladim
Gunluk en az 15-20 dk egzersiz yaptim
En az2.5 lt su ictim

Sahur ve iftar yaptim
Iki dilim ekmek mutlaka yedim ve iftarda iki bardak ayran ictim (sutu kendim mayaladim 1 lt sute iki bardak koyarak yogurt yaptim diyetisyenimin talimati ile)
Sekerli bi sey yemedim asitli icecek icmedim
Olculu yedim

Dikkat edince oluyormus onu anladim

Ördekgiller bizim takım :KK70: hadi gelde beraber başlayalım spora Buki_89 Buki_89 ile bu ara jamping jack takılıyoruz sende takıl bize istersen :KK70:

Hmm bu hafta spor haftan olsun o zaman olur mu pazartesiye kadar yapmaya çalış . 2 ayda verirsin bence kuzum

Nasıl yapıyorsunuz ne kadar
Ben bugün yaptım jumping jack Jillianda vardı ya zaten mecbur :27:

Canim diyetisyenimin dediklerini birebjr uyguladim
Gunluk en az 15-20 dk egzersiz yaptim
En az2.5 lt su ictim

Sahur ve iftar yaptim
Iki dilim ekmek mutlaka yedim ve iftarda iki bardak ayran ictim (sutu kendim mayaladim 1 lt sute iki bardak koyarak yogurt yaptim diyetisyenimin talimati ile)
Sekerli bi sey yemedim asitli icecek icmedim
Olculu yedim

Dikkat edince oluyormus onu anladim
Canım 1 lt süte 2 bardak yoğurt koyarak mı mayaladın yoğurdu? Neden böyle önerdi acaba? Yoğurdun ekşi mi oldu? Kıvamı nasıl oldu? Ben 2 kaşık yoğurt ile mayalıyorum şaşırdım bu tarife

Back
X