Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden :KK43: . Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
bozma moralini kuzum ya başka bi doktora daha gitsen?

kuzum şöyle anlatayım ..biraz karışık olmuş :)

1lt sütün içerisine kaynarken 2 bardak su ekliyorum
sonrasında 1,4 lt oluyor ya süt su karışımı o biraz ılıyınca normal yoğurt karıştırıyorum iki kaşık ; sonra kavanozlara koyuyorum : ağzına havlu kağıt koyuyorum tek yaprak nemini alsın diye: kavanozun kapağını kapatıp sofra sarıyorum ..4-5 saat sonra buzdolabına kaldırıyorum...

amaç yağ oranı azalsın.. gayet normal yoğurt oluyor bi fark yok sadece yağı azalmış oluyor...
Ne güzel ya light yoğurt yapmışsın:KK70:
canım hiç keyfim yoktu bu aralar eşimle alakalı problemlerimiz oldu o yüzden buraya da yazmak içimden gelmedi sen napıyosun nası

kuzum çok güzel kilo vermişin maşallah sana :nazar: listeni paylaşırmısın bende ramazan sonrası yapmak istiyorum son kilolarımıda veriyim bitsin artık :KK49:
Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılın :KK68:
ağustosun 22 sinde kuzum :KK36:
İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğum
:eğlence: Benim küçük oğlanında Doğum günü
Tamam o zaman bizim Doğum günü partiside aradan çıksın :KK70:
Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden :KK43: . Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.:dua:

sahur ıyı duruyo ama ıftar cok olmuş canım.kori soslu tavuk bıraz agır paqtates kızartması 1 tane tadına bakaydın keske :tokat:
Haklisın canım sahurda sorun yaşamıyorum da aksama cok acıkiyorum birde arkadaşlarla disarda yemistik öyle olunca kontrolümü kaybetmisim :olamaz:

Dünkü menümü paylaşayım dostlar :KK52:
Sahur
Kaşaarlı menemen
2 kücük dilim pide
Beyaz peynir bikac zeytin yeşillik (roka tere marul)
Şekersiz açik çay
3-4 yarım ceviz
2 sb su

Iftar
2 kücük kase domates çorbasi
Yogurt
Karabuğdaylı semizotu yemeği
3 tane tavuk kanat ızgara
2 lt kadar su (bikac bardağa limon sikıp ictim)
Açık şekersiz çay
40 dk kadar da yürüyüş+trambolin

Ne güzel ya light yoğurt yapmışsın:KK70:

Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılın :KK68:

İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğum
:eğlence: Benim küçük oğlanında Doğum günü
Tamam o zaman bizim Doğum günü partiside aradan çıksın :KK70:

Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.:dua:

inşallah canımm
benimde doğum günüm 23 ağustos :KK53: o kadar dedim doğum günümde yapalım diye ama yok:sinirli: senin oğlununkini kutlarız artık:halay:

Aynen canım bunun icin bizim elimizden bazen bişey gelmiyo ama allah cok büyük inşallah tez zamanda sevinçli haberlerini alıcaz burda :dua::dua::dua:

olsun canım oluyor öyle bazenn iyiyim şükür sen nasılsın :KK200:
Çok şkür kuzum allah bu günleri aratmasın :dua: dün aksam koca kisisyle çok fena tartistik daha dogrusu tek tarafli bi tartismaydi benim bağırıp cağırdigim :olamaz: simdi msj larla gonlunu almaya calısiyorum trip atiyo deli adam :KK48:

saolsun diyetisyenim vücuduma tam uygun olan diyeti vermiş :)onun dediklerini birebir yapınca yağdan veriyorum direk ..

ama ben kiloyu hızlı alıp veriyorum...
korumada 1 yıl sabretmem gerekmiş bir de devamlı dikkat etmem gerekirmiş : beslenmeyi öğreneceksin dedi doktorum :)

ilk defa bi ramazan aynda acıkmıyorum ..ve ilk defa diyetimde tokum..açlık yaşamdan diyet yapıyorum o sebeple eksik hissetmiyor krizlere girmiyorum sanırım ..
ruhsal açlık yaşamadığım sürece sorun olmuyor inşaallah..
Canim cok tebrik ederim maşallah diyelim :KK9::KK19::KK50::nazar: benimde aynı sekilde kilo alma sebebim ruhsal açlik psikolojik sebebpler ne zaman uzgün mutsuz sinirli olsam mutlulugu doyumu yemeklerde ararim bulurumda tabi gecici olarak ama sonrasi baska bi mutsuzluk :olamaz:

kötü düşünme belki bu ameliyattan sonra bebegini kucagına alcaksın.
seninki agır bi sınav ama rabbime sığındıktan sonra elbet veriyo mükafatını:KK15:

ben 4 gündür oruç tutamıyorum regl oldum ama büroda da yiyip içemiyorum ya koca gün açım yada gizli saklı kraker falan yiyorum :KK43: bugün ton balığıyla 2 dilim ekmek getirdim inşallah yiyebilirim
ye bi köşede ya kim ne dicek ac bırkma kendinisuyunuda iç bol bol her fırsatta

Back
X