- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.961
Haklısın kuzumbenimkinin tribi nazı çok fenadır ama
uğraşırır süründürür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın kuzumbenimkinin tribi nazı çok fenadır ama
uğraşırır süründürür
![]()
Canim cok tebrik ederim maşallah diyelimbenimde aynı sekilde kilo alma sebebim ruhsal açlik psikolojik sebebpler ne zaman uzgün mutsuz sinirli olsam mutlulugu doyumu yemeklerde ararim bulurumda tabi gecici olarak ama sonrasi baska bi mutsuzluk
![]()
evet ağır işsizimayyy hani su nerden ne aldıklaırını paylaşanlar gibi hesp mıişsiz seni yaaa
![]()
ye bi köşede ya kim ne dicek ac bırkma kendinisuyunuda iç bol bol her fırsatta
ay erkeğin tribi hiç çekilmiyo ama dimiHaklısın kuzumbenimkinin tribi nazı çok fenadır ama
uğraşırır süründürür
![]()
bende suyu masada arkamı dönüp içiyorm duvara karsı sanki anlamıyolar gibievet ağır işsizim
kimse bişey demezde çekiniyorum işte kimse yoktu yedim yemeğimi frısat buldukça suda içiyorum
ay erkeğin tribi hiç çekilmiyo ama dimi![]()
Ne güzel ya light yoğurt yapmışsın
Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılın
İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğum
Benim küçük oğlanında Doğum günü
Tamam o zaman bizim Doğum günü partiside aradan çıksın
Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.![]()
Nasıl 38 kuzum ya benim 176 boyda 65 geliyor kilo 38 bedenler sıkıyor beni giyemiyorum sizin bedenlerde mi sıkıntı var benim bedenlerde mievet..
çünkü sağlıksız besleniyoruz ..çok yemek hiç bi zaman iyi değil ki ..
önemli olan sağlıklı besinler tüketmek yeterli miktarda...
:)
42 bedenden 38 e düştüm çok mutluyum :)
daim olması lazım tabi :)
38 in daha rahat olması gerek :)
Sağlık olsun üzme kendini toparlanır düzelir herşey. Zaman zaman herkes üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyoryok kuzu keşke öle olsaydı ama bu seferki öle değildi![]()
Nasıl 38 kuzum ya benim 176 boyda 65 geliyor kilo 38 bedenler sıkıyor beni giyemiyorum sizin bedenlerde mi sıkıntı var benim bedenlerde mi
Sağlık olsun üzme kendini toparlanır düzelir herşey. Zaman zaman herkes üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyor
hay Allah kuzum ya insallah dahada cikmaz sekerinbu öğlen az yedim gibi ama iş yerinde mümkün değil kuzu patates yemegiyle pilav vardı ikiside şekeri yükseltiyo![]()
yoo cok haklısın verdiğin tepkide. siz bi ailesiniz ve bi cocugunuz var ona bakakla yükümlüsünüz ve sen bişeyler kısıp birikim yaparken o böyle seylere para harcıyosa ayıp ediyo demktir..kızlar kaç gündür içim içimi yiyor sizede sıkıntımdan kısaca bahsetmek istiyorum işin içinden çıkamıyorum çünkü, eşim iddia oynar ama ben oynadığı rakamları düşük sanıyodum hobi niyetine ama C.tesi günü ciddi boyutta olduğunu bankadan gelen mesajı tesadüfen görmemle öğrendim bunun için kredi çekmiş hemde 2 senelik, bende çok büüyük tepki verdim doğal olarak rıskımızı nelere yatırıyosun, ben geleceğimiz için para biriktirip bişeylerden kıstıkça sen nerelere yatırıyosun diyerek evde büyük bi deprem oldu. yeminler etti ben sen farketme diye kapatmak için oynadım ama oynadıkça kaybettim ve içinden çıkamadım falan filan anlattıda anlattı, bende ailene söyleyecem dedim ve ablasıyla abisine anlattım abisi her ne kadar benim yanımda olsada ablası için gayet normalmiş gibi karşıladı beni olayı büyütmekle suçladı bende kendisiyle tartıştım (kendisi aldatılmış,dayak yemiş, eşi kumar oynamış affetmiş ama iyiki affetmiş çünkü şimdi çok mutluymuş benim ki basitmiş bi kaç aya ben kapatabilirmişim o borcu şükretmeliymişimde aldatma değilmiş falan filan)
ya sizcede olay bu kadar basit mi, benmi abartıyorum yoksa? bi hemcinsimden bu konuyu bu kadar normalleştirmek beni gerçekten üzdü hala inanamıyorum eşim bunu nasıl yapar diye
yarın kendime salata yapıp getiricem peynirli bide corba içerim yeter insallah bünyemde aalışmş cok yemeye acıkıyorum hemenhay Allah kuzum ya insallah dahada cikmaz sekerin
evet kuzum evden getirmek en iyisi ben biseneyi gecti hep evden getiriyorum cok iyi oluyoyarın kendime salata yapıp getiricem peynirli bide corba içerim yeter insallah bünyemde aalışmş cok yemeye acıkıyorum hemen
şimdi millette oruclu ya bn ara öğünleri flnda bıraktm hep eve gdince de acıkıp yemege saldırıyorumevet kuzum evden getirmek en iyisi ben biseneyi gecti hep evden getiriyorum cok iyi oluyo
Nasıl 38 kuzum ya benim 176 boyda 65 geliyor kilo 38 bedenler sıkıyor beni giyemiyorum sizin bedenlerde mi sıkıntı var benim bedenlerde mi
Sağlık olsun üzme kendini toparlanır düzelir herşey. Zaman zaman herkes üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyor
cok zor öyle ama aslinda hamilesin herkez Oruc tutmadigini biliyo bi kösede oturup yesen bence hic sorun olmAZ Helede normaldede cok Oruc tutmayanlar varken:)şimdi millette oruclu ya bn ara öğünleri flnda bıraktm hep eve gdince de acıkıp yemege saldırıyorum
ramazan bitsin diye bklicem hiç aklıma gelmezdi![]()
ben yapamam öyle ayıpcok zor öyle ama aslinda hamilesin herkez Oruc tutmadigini biliyo bi kösede oturup yesen bence hic sorun olmAZ Helede normaldede cok Oruc tutmayanlar varken:)
kuzum kıyafetini giydiğin mağazanın kalıbından tut : yağ oranınına üst bedenin genişliğine kadar bir çok sebep oalbilir farklılıkta..
mesela pantolonda benim 38 oluyor : ama üst beden göğüslerden dolayı 40 oluyor..
insallah canim evet kiz nerde bu millet nerde bu Devletben yapamam öyle ayıp
neyse az kaldı zaten düzene girerim ramazandan sonra inşallah
herkes için geçerli bu tabi takım maşallah cok güzel dağılmış![]()