Selam kızlar konulari geriden takip ediyorum hayatida boyle arkasindan bakiyorum nezaman normale doncem bi fikrim yok. 11 aylik bi kizim var is okul ev yetisemiyorum okul bitsin rahatliycam kafasi var tahammulumun sonundayim.. bugun komsulardan birisi matkapla delmeli civi cakmali isler yaptı kızim uyuyamadı miz miz oldu.surekli kucagimdaydi odalari gezdik 10 kilo ciddi yoruyor artik. gecen sabah yataktan kalkamadim belim tutulmuştu .@kaptiin durumlar boyle bende burada cok guzel motive oluyorum surekli girip yazışmak fikir almak dert ortagi olamak istiyorum ama girsem 2 mesaj okuyup cikmak zorunda kaliyorum .
Insallah benim kiz yurur kendi kendine oyunlar kurar telefonu gorunce bana vee diye dunyalari yikmazda rahat zaman gecirebilirim..
SchonerDuft
canim Allah buyukur bu mubarek gunlerde bol bol dua etmek lazim.. tedavini bi kac doktorla goruserek planlaman daha iyi olur nacizane tavsiyem.. ozel hastanede bana ambiane tabirle yazayim kısırsın dediler sukurler olsunki 2. Gittigim doktor testleri tekrarlardı sacmalamis size bunu diyen dedi.. tabiki seninkide oyledir diye degil ama neler gorup duyuyoruz o yuzden karnim agrisa doktorun verdigi ilaci doktor arkadasima sorup teyit ettiririm...insallah Rabbim tez vakitlerde kucagını miskokularla doldursun.
tugbaFB
canim 20 bin gibi bi borc ve kumara gitmis belki soylemedigi bi miktar daha vardir..onu kapatayim derken diger yeri acarak meblayi daha da yukseltmis olabilir esin iyice arastir .. bu tip seyler bagimlilik olabilir ona karsi anlayisli olup destek olmanla bu gunleri cok rahat atlatirsin ama sana tavsiyem asla takibi birakma 3 yil 5 yil sonra bi 50 bin borcla karsina cikabilme ihtimali var huzurunuda kacirma guven nasil tamir edilir bilemiyorum zaman ilacidir insallah ..Allah kolaylik versin en cokta o kadar para nasil olurda bosluga verilir anlayamiyorum.
drdotty
canim sen nasil oldun menunu gordum gene temkinlisin sayiyla hersey ben hasta oldugumda hiic dusunemem 10 kiraz yemeyi bikilo yer cikarim

) yuruyus bile yapmissin maasallah sana
kaptinn
seker dikkat edildiginde sorun olmayan bi durum.. doktorun dedigi gibi beslenerek sorun olmaz diye umuyorum
En şeker kaptan bizim kaptan ikicanlısından hemde