Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

jampingi sydın mı peki ?
akşamşları sahilde yürüyorum maç için sahalar var etrafı telli birine giriyoruz eşimle 3 tur koşuyoruz sonra 50 jamping yapıyorum bunu yapabildiğim kadar tekrar ediyorum. dün gidemedim misafirim vardı . bugün giderim hafta sonu muhtemelen gidemem pazartesi gideriz . evde olduğumda senin gibi yaparım . jamping nasıl ter döktürüyor dimi
aynen cok ter attırdı leslı ustune dahada costu yanı.saymadımkı kuzum ne gelırse yaptım valla 15 dk

nası gittin o kadar geriye kuzu :KK70::KK70:
ne güzeldi yaa daha aktiftik sanki o zamanlar
evet spor listeleri daha mücadele doluymuş 1 günde 100 sayfadan fazla ilerliyorduk benden önceside öyleymiş takım dağılmaya yüz tutmuş sanki

ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum :KK70: :KK70: :KK70:
ne kadar önemsiyosam artık:işsiz::sus:
kaptinn kaptinn :D :D koptum ben buna ya :D :D
@ParteMoralll @SekerPancari71 kaptinn kaptinn @htc71 @kova01 ve nicini etiketleyemedigim akidoslerrr menume yorum yapin bakemmm heyecan ile ovulmeyi bekliyorum :oha:
Ovun benniii:KK53: ben ovmelere laikimmm:süslü:
munter munter benden öncede aynıymışsın sana menü yorumu yapmamışlar iyi ki gelmişim demi :D

Benide eklermisinizzz?

1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz :KK43:
Eylülden beri 7 kilo aldım :mad:
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum :KK43:

Hoşbuldum canım, kuralları okudum.
Öyleyse bugün yediklerimi yazayım kilom61.9 boyum:1.63 Yaş:20

Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekten karışık tost yedım saa 13:30'a kadarda 3 bardak şekersiz çay + yeşil çay,limon,maden suyu karışımı detoks içtim.

Az önce de öğle yemeği olarak tavuk suyu çorba, etli patatesli bezelyeli bi yemek yedım (adını bılmıyorum :KK70: )

poncikbirgelincik poncikbirgelincik buldum :halay::halay::halay:

evet eskisi gibi kimse aktif değil geçen sene ramazanda daha sıcak hava da herkes aktifti .
geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

aynen öyle geçen yıl çok aktif üye vardı bizde daha müsait oluyoduk çok canlıydı takım şimdiye göre
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz:KK8:

geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz:KK8:
günde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecem :D

Slm kızlar pakedim biitmisti daha yukleyemedim annemlerden baglandim bugün en kisa zaman da gelicem grsrz...

Back
X