Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

jampingi sydın mı peki ?
akşamşları sahilde yürüyorum maç için sahalar var etrafı telli birine giriyoruz eşimle 3 tur koşuyoruz sonra 50 jamping yapıyorum bunu yapabildiğim kadar tekrar ediyorum. dün gidemedim misafirim vardı . bugün giderim hafta sonu muhtemelen gidemem pazartesi gideriz . evde olduğumda senin gibi yaparım . jamping nasıl ter döktürüyor dimi
aynen cok ter attırdı leslı ustune dahada costu yanı.saymadımkı kuzum ne gelırse yaptım valla 15 dk

ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum :KK70: :KK70: :KK70:
ne kadar önemsiyosam artık:işsiz::sus:
kaptinn kaptinn :D :D koptum ben buna ya :D :D
@ParteMoralll @SekerPancari71 kaptinn kaptinn @htc71 @kova01 ve nicini etiketleyemedigim akidoslerrr menume yorum yapin bakemmm heyecan ile ovulmeyi bekliyorum :oha:
Ovun benniii:KK53: ben ovmelere laikimmm:süslü:
munter munter benden öncede aynıymışsın sana menü yorumu yapmamışlar iyi ki gelmişim demi :D

Benide eklermisinizzz?

1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz :KK43:
Eylülden beri 7 kilo aldım :mad:
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum :KK43:

Hoşbuldum canım, kuralları okudum.
Öyleyse bugün yediklerimi yazayım kilom61.9 boyum:1.63 Yaş:20

Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekten karışık tost yedım saa 13:30'a kadarda 3 bardak şekersiz çay + yeşil çay,limon,maden suyu karışımı detoks içtim.

Az önce de öğle yemeği olarak tavuk suyu çorba, etli patatesli bezelyeli bi yemek yedım (adını bılmıyorum :KK70: )

poncikbirgelincik poncikbirgelincik buldum :halay::halay::halay:

evet eskisi gibi kimse aktif değil geçen sene ramazanda daha sıcak hava da herkes aktifti .
geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

aynen öyle geçen yıl çok aktif üye vardı bizde daha müsait oluyoduk çok canlıydı takım şimdiye göre
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz:KK8:

geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz:KK8:
günde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecem :D

Slm kızlar pakedim biitmisti daha yukleyemedim annemlerden baglandim bugün en kisa zaman da gelicem grsrz...

Back
X