• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana sorarsan tutma ama illa tutucam dersen gece kalk ye ama niyet etme öğleye kadar niyet edebiliyosun diye biliyorm duruma göre niyet edersin
öğleye kadar uyurum bn zaten :D:D ama su büyük sorun bnm için ben susuz duramıyorm gece bile su içmöeye uyanıyorm

hep oructan heeppp :KK53:
bende pazar tutmayı denicem bakayım
canım havalar cok sıcak kesınlıkle tavsıye etmem bebegıne yazık Allah hamılelere emzıren annelere ızın vermıs neden bedenıne bebegıne yuk bındırceksın. Seneye tutarsın yazık susuz ac bırakma bebısını.

Günaydin Herkeze,
Hafta sonlari girme imkanim cok kisitli oluyor. Sürekli biyerlede ve sürekli bi yogunluk icindeyiz. O yüzden hafta ici daha rahat girip yazabiliyorum:KK43:
Aktiv olmadan katilmak zor gibi görünüyo galiba?
BU DA PAZARTESİ MESAJIN BUKİ :D
inşallah ol mezun kuzu ben baska ne isterim :KK70:D:KK70::KK70: @Blacksee55 yi de getiriyorum yakında işleri bi bitsinde :KK70:
onu unuttuk ümidi de kestim hiç merak edip yazmadı bir kelime bile bize öyle dersin kendine
yaaa ben okadar eski degilim ama benide bulsanaaaaa:) ben galiba 2017 nisan yada mayis ayinda katildim
buldum kuzu
isim vermiyeym simdi burda ama azıcık hafızanı zorla hatırlarsn izine ayırdık kendisini :KK53::deli::deli:
htc mi derya mı kız :D
15 dkda 2 kere dınlendım 3 5 nefes alıp devam ettım :KK70: ya kendıme cok kızıyorum ılk zamanlardakı ıradem yok havalardanmı acaba:KK53:
olsun çok iyi dayanmışsın
SchonerDuft SchonerDuft işsizlikte mastır yapmissin valla:KK70::KK70::KK70:nerden de ilk gunu arastirmak geldi aklina :-)
biraz topik canlansın dedim zuzu

kızlar internetten banyo havlusu almıştım şu bildiğiniz büyük olanlardan banyo için :KK53: 8 liraydı şaka gibi denemek için aldım bugün geldi ama yumuşacık duruyo hiç bu kadar beklemiyodum:KK53: ihtiyacı olan varsa öneririm :KK53:
hadi ya hangi siteden aldın . bende çok var gerçi ama 8 tl iyiyimiş resim atsana wp bakalyım

Back
X