- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.081
hayır ya ne 2 senesi 1 sene olduYaştandır canım o
Bi zahmet 2 senede 2 kilo mu verdin sen ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ya ne 2 senesi 1 sene olduYaştandır canım o
Bi zahmet 2 senede 2 kilo mu verdin sen ya![]()
ya evet kuzu cok orantılı bi görsenay hamısken elbıse cok tatlı oluyo vucut hatları orantılıysa![]()
hep oructan heepppbenimde özellikle havalar ısındığından beri hiç takatim yok![]()
saçmalama ne orucuhep oructan heeppp
bende pazar tutmayı denicem bakayım
pazar günü kandil amasaçmalama ne orucuhamilesin sen kendine gel
bende oruçlu deilim bu arada yarın bi niyetlencem inşallah bozulmaz ama ctesi tutarım Allahın izniyle![]()
bilmiyorm bakayım duruma göre yine tabi tutabilirsem tutarmaa evet![]()
bana sorarsan tutma ama illa tutucam dersen gece kalk ye ama niyet etme öğleye kadar niyet edebiliyosun diye biliyorm duruma göre niyet edersinbilmiyorm bakayım duruma göre yine tabi tutabilirsem tutarm
niyet etmesem olur mu acaba sonra dayanamazsam bozmus sayılmayaym![]()
öğleye kadar uyurum bn zatenbana sorarsan tutma ama illa tutucam dersen gece kalk ye ama niyet etme öğleye kadar niyet edebiliyosun diye biliyorm duruma göre niyet edersin
bence o zaman hiç deneme günler çok uzun zaten biz zor dayanıyorz sen 2 canla nasıl dayancaksın?sonuçta keyfi değil tutmamanöğleye kadar uyurum bn zatenama su büyük sorun bnm için ben susuz duramıyorm gece bile su içmöeye uyanıyorm
koskoca ramazan sıfır oruc saka gibibence o zaman hiç deneme günler çok uzun zaten biz zor dayanıyorz sen 2 canla nasıl dayancaksın?sonuçta keyfi değil tutmaman
Hamislikte oyle kaptin yapcak bisey yok sora telafi ederisin.. ben de gecenyil hic tutmadim.. 16.30 da iftar olurken kisin tutmayi planliyorumkoskoca ramazan sıfır oruc saka gibi
hayatımda yapmadıgım bişey![]()
kız sanki keyfi tutmadın ya aaaakoskoca ramazan sıfır oruc saka gibi
hayatımda yapmadıgım bişey![]()
Olsun sen yınede gıy hamıleye cok yakısır herseyler oglan guzellestırır annesınıya evet kuzu cok orantılı bi görsen![]()
canım havalar cok sıcak kesınlıkle tavsıye etmem bebegıne yazık Allah hamılelere emzıren annelere ızın vermıs neden bedenıne bebegıne yuk bındırceksın. Seneye tutarsın yazık susuz ac bırakma bebısını.hep oructan heeppp
bende pazar tutmayı denicem bakayım
Merhaba Kizlar,
umarim Dogru yere yaziyorumdur:)
Bende Zayiflamak isteyenlerdenim.
Boyum 1,79 suanki kilom 74,3 Hedefim 68. Takiminizda yer varmi?
BU DA PAZARTESİ MESAJIN BUKİGünaydin Herkeze,
Hafta sonlari girme imkanim cok kisitli oluyor. Sürekli biyerlede ve sürekli bi yogunluk icindeyiz. O yüzden hafta ici daha rahat girip yazabiliyorum
Aktiv olmadan katilmak zor gibi görünüyo galiba?
onu unuttuk ümidi de kestim hiç merak edip yazmadı bir kelime bile bize öyle dersin kendineinşallah ol mezun kuzu ben baska ne isterimD
@Blacksee55 yi de getiriyorum yakında işleri bi bitsinde
![]()
buldum kuzuyaaa ben okadar eski degilim ama benide bulsanaaaaa:) ben galiba 2017 nisan yada mayis ayinda katildim
htc mi derya mı kızisim vermiyeym simdi burda ama azıcık hafızanı zorla hatırlarsn izine ayırdık kendisini![]()
olsun çok iyi dayanmışsın15 dkda 2 kere dınlendım 3 5 nefes alıp devam ettımya kendıme cok kızıyorum ılk zamanlardakı ıradem yok havalardanmı acaba
![]()
biraz topik canlansın dedim zuzu
hadi ya hangi siteden aldın . bende çok var gerçi ama 8 tl iyiyimiş resim atsana wp bakalyımkızlar internetten banyo havlusu almıştım şu bildiğiniz büyük olanlardan banyo için8 liraydı şaka gibi denemek için aldım bugün geldi ama yumuşacık duruyo hiç bu kadar beklemiyodum
ihtiyacı olan varsa öneririm
![]()