• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

07,06,2018 menüm

sahur :

peynir zeytin 2yumurta ekmek karpuz

iftar

et haşlama 3 kaşık pilav 2 bardak ayran
1dilim karpuz bi kaç çatal tatlı ..

bugün sahura kalkmadım ...aç da değilim...

spor yapmam gerek ...
bu aralar uykucuyum ve halsizim..
akşama kadar ev ziyaretleri yapıyorum dıaşrdayım hava 37 -40 derece arası değişiyor..
akşama dermanım kalmıyor pek açıkcası...

toparlan kayacansssssss.........

Günaydın arkadaşlar :KK200:, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim:KK66:. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw:KK53:.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi:KK43:. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?
Canım kabaklı yada mercimekli çorbalar yedirebilirsin. Kuru kayısı ve kuru erik ile marmelat yapıp sabahları 2 kaşık yedirebilirsin. Hurma yedirebilirsin. Hurmanın arasına Hindistan cevizi ve fındık koyarsan çok sever diye düşünüyorum.( munter munter tatlısı benim oğlanlar bayıldı) su içmeyi de unutmasın
Günaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
Bol şans kuzucum Hoppa

temmuz da seninde ördeğin olacak bir ördek giller ailesine dahil olcan :KK70:
kaptın yardımcısıyım kuzum . bende şöyle sorun var çok sinirleniyorum elimde değil sonra ben ne yaptım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor . fibromiyalji de sinirlilik uyuyamama kronik ağrılar oluyor hatırlarsan hep uyku sorunum vardı . ilacı verirken sinir durumun ne diye sordu verdi . ki 2 hafta önce krizin eşiğinden döndüm burcu sakinleş diye diye kendimi, kontrol altına çok zor aldım . içip içmemekte kararsızım açıkçası ama uyuyabiliyorum içtiğimde

düzene girmesi çok iyi kuzum kilo vermenede yarar . kefir içerse ya da bol bol sıvı tüketsin birde zıplasın bazen bende işe yarıyor . sen nasılsın nasıl gidiyor
Zıplama konusunda hiç sorun yok :), dötü yeri görmüyor zaten;). Suyu da çok içiyor ama meyve filan pek yemez. Sebzeyi de çorbalarda filan zorla içiyo. Bulucaz inşallah bi yolunu.
Ben de iyiyim ama diyet miyet kalmadı bu aralar:(. Toparlanmam lazım ama :(((

Canım kabaklı yada mercimekli çorbalar yedirebilirsin. Kuru kayısı ve kuru erik ile marmelat yapıp sabahları 2 kaşık yedirebilirsin. Hurma yedirebilirsin. Hurmanın arasına Hindistan cevizi ve fındık koyarsan çok sever diye düşünüyorum.( munter munter tatlısı benim oğlanlar bayıldı) su içmeyi de unutmasın

Bol şans kuzucum Hoppa
Keşke meyve yese çilek ve muz dışında yemez.reçel bal sevmez, zıt bi kişilik benim kız:). Bugün bi mercimek çorbası yapayım onu sever bi tek. İnşallah bi an önce atlatır bu durumu...

ay evet jaaa nasil degisiyo iste hersey... o zaten bencede burdan sesisce cekip gitmek hic hos degil. sonucda sanalda olsa birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz bence cok güzel bisey Burda olan:)

iyiki varsiniz vallah
aynen iyiki varsınız yani sanal gerçekte hiç göremicez birbirimizi belki de ama yanımızda olanlardan daha kıymetli bazılarının arkadaşlığı
yok :) ne için ki
ok kuzu seni de ördeklicez :D

Bol şans kuzucum Hoppa
sagol kuzum

Kuzu düşündüm ama burda nerde bulcam bulsam muayne ücretini ödeyemem sürekli gitmezsen işe de yaramaz . Bende ağrılarım psikolojik mi diye düşündüm bir kısmı gerçek ağrı da bir çoğu psikolojik.

Ben yeni kurtuldum kistten darısı sana :KK70:
Kendiliğinden de geçen kistler oluyor belki ondandır seninki

Takıma dönünce hatırlat isteyelim kuzum.

Bana 2 3 saat sonra hatırlat isteyelim sana da ördek hatta kimde yoksa onları da belirleyim
bende bende ıstıyorum benımde yok ordekım:rolleyes::rolleyes:

07,06,2018 menüm

sahur :

peynir zeytin 2yumurta ekmek karpuz

iftar

et haşlama 3 kaşık pilav 2 bardak ayran
1dilim karpuz bi kaç çatal tatlı ..

bugün sahura kalkmadım ...aç da değilim...

spor yapmam gerek ...
bu aralar uykucuyum ve halsizim..
akşama kadar ev ziyaretleri yapıyorum dıaşrdayım hava 37 -40 derece arası değişiyor..
akşama dermanım kalmıyor pek açıkcası...

toparlan kayacansssssss.........
kolay gelsin canim sen calisiyomuydun?

buara bende öyleyim ama hicbirsey yapmaya gücüm halim yok

Günaydın arkadaşlar :KK200:, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim:KK66:. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw:KK53:.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi:KK43:. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?
gecmıs olsun canım.yemeklerıne zeytın yag kat .kac yasındaydı bebekse cay kasıgıyla ıcır bıde makatına zeytın yag ıle masaj yap.

Günaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
bol sans canmım kolay gelsın ıns cok guzel gecıversın sunumun:dua:

Ramazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benim :KK76: senide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim

kolay gelsin canım :21:
benım cok ıhtıyacım var gaza gelmeye ya son 6 kılom kaldı bı yuklensem bıkac haftada gıdecek ama:KK34:

***14. TAKİM 573. ETAP***

segus (67.10///%)
drdotty(69,1///%) yüzdesi ikiye bölündü
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40///%)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,90)

kayacans (77.00 ///%)

14.Takım ortalaması: %

***14. TAKİM 573. ETAP***

segus (67.10///%)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%6,36) yüzdesi ikiye bölündü (mezuniyet istiyorum)
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40///%)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,90)

kayacans (77.00 ///%)

14.Takım ortalaması: %

Kızlar hepinize selamlar sevgiler :KK54: bu hafta çok yogundum hem işte hem evde :KK43: 2 gündürde giremedim zaten özür dilerim :olamaz: kilo bildirimimi yapayım dedim fırsat bulur bulmaz sonrada geçmişi okuycam :kahve: kızlar SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik Buki_89 Buki_89 canlar hesaplamayı doğru mu yaptım acaba bir aceleye geldi ki sormayin msj larim ve hesaplamam :KK55: bu sabah itibariyle kilom budur dostlar 65.3-64.70 fark 0.90 buldum :KK52:

Back
X