- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kabaklı yada mercimekli çorbalar yedirebilirsin. Kuru kayısı ve kuru erik ile marmelat yapıp sabahları 2 kaşık yedirebilirsin. Hurma yedirebilirsin. Hurmanın arasına Hindistan cevizi ve fındık koyarsan çok sever diye düşünüyorum.(Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?
Bol şans kuzucumGünaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
Zıplama konusunda hiç sorun yok :), dötü yeri görmüyor zatentemmuz da seninde ördeğin olacak bir ördek giller ailesine dahil olcan
kaptın yardımcısıyım kuzum . bende şöyle sorun var çok sinirleniyorum elimde değil sonra ben ne yaptım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor . fibromiyalji de sinirlilik uyuyamama kronik ağrılar oluyor hatırlarsan hep uyku sorunum vardı . ilacı verirken sinir durumun ne diye sordu verdi . ki 2 hafta önce krizin eşiğinden döndüm burcu sakinleş diye diye kendimi, kontrol altına çok zor aldım . içip içmemekte kararsızım açıkçası ama uyuyabiliyorum içtiğimde
düzene girmesi çok iyi kuzum kilo vermenede yarar . kefir içerse ya da bol bol sıvı tüketsin birde zıplasın bazen bende işe yarıyor . sen nasılsın nasıl gidiyor
Keşke meyve yese çilek ve muz dışında yemez.reçel bal sevmez, zıt bi kişilik benim kız:). Bugün bi mercimek çorbası yapayım onu sever bi tek. İnşallah bi an önce atlatır bu durumu...Canım kabaklı yada mercimekli çorbalar yedirebilirsin. Kuru kayısı ve kuru erik ile marmelat yapıp sabahları 2 kaşık yedirebilirsin. Hurma yedirebilirsin. Hurmanın arasına Hindistan cevizi ve fındık koyarsan çok sever diye düşünüyorum.(munter tatlısı benim oğlanlar bayıldı) su içmeyi de unutmasın
Bol şans kuzucum![]()
Benim yok canimbenim var kuzum
aynen iyiki varsınız yani sanal gerçekte hiç göremicez birbirimizi belki de ama yanımızda olanlardan daha kıymetli bazılarının arkadaşlığıay evet jaaa nasil degisiyo iste hersey... o zaten bencede burdan sesisce cekip gitmek hic hos degil. sonucda sanalda olsa birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz bence cok güzel bisey Burda olan:)
iyiki varsiniz vallah
ok kuzu seni de ördeklicezyok :) ne için ki
aynen canim ya... hem hic belli olmaz belki birgün yollarimiz düser ayni memleketlere:)aynen iyiki varsınız yani sanal gerçekte hiç göremicez birbirimizi belki de ama yanımızda olanlardan daha kıymetli bazılarının arkadaşlığı
sagol kuzumCanım kabaklı yada mercimekli çorbalar yedirebilirsin. Kuru kayısı ve kuru erik ile marmelat yapıp sabahları 2 kaşık yedirebilirsin. Hurma yedirebilirsin. Hurmanın arasına Hindistan cevizi ve fındık koyarsan çok sever diye düşünüyorum.(munter tatlısı benim oğlanlar bayıldı) su içmeyi de unutmasın
Bol şans kuzucum![]()
bende bende ıstıyorum benımde yok ordekımKuzu düşündüm ama burda nerde bulcam bulsam muayne ücretini ödeyemem sürekli gitmezsen işe de yaramaz . Bende ağrılarım psikolojik mi diye düşündüm bir kısmı gerçek ağrı da bir çoğu psikolojik.
Ben yeni kurtuldum kistten darısı sana
Kendiliğinden de geçen kistler oluyor belki ondandır seninki
Takıma dönünce hatırlat isteyelim kuzum.
Bana 2 3 saat sonra hatırlat isteyelim sana da ördek hatta kimde yoksa onları da belirleyim
kolay gelsin canim sen calisiyomuydun?07,06,2018 menüm
sahur :
peynir zeytin 2yumurta ekmek karpuz
iftar
et haşlama 3 kaşık pilav 2 bardak ayran
1dilim karpuz bi kaç çatal tatlı ..
bugün sahura kalkmadım ...aç da değilim...
spor yapmam gerek ...
bu aralar uykucuyum ve halsizim..
akşama kadar ev ziyaretleri yapıyorum dıaşrdayım hava 37 -40 derece arası değişiyor..
akşama dermanım kalmıyor pek açıkcası...
toparlan kayacansssssss.........
gecmıs olsun canım.yemeklerıne zeytın yag kat .kac yasındaydı bebekse cay kasıgıyla ıcır bıde makatına zeytın yag ıle masaj yap.Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?
bol sans canmım kolay gelsın ıns cok guzel gecıversın sunumunGünaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
benım cok ıhtıyacım var gaza gelmeye ya son 6 kılom kaldı bı yuklensem bıkac haftada gıdecek amaRamazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benimsenide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim
kolay gelsin canım![]()