• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlarr ben geldimmmm

harika bi kilo kaybiyla geldim hemdeeee:)
Napiosunuz bakalim buhafta yine cok yogun bi hafta olcak bakalim nasil atlacam hafta sonuda bayram insallah tatlilari cok kacirmam:) bide Cuma geceden kayinvalidemlere gitcez pazara Kadar kesin felaket bisekilde yerim:( ama yememem lazim tabiki cünki diger hafta dügünler basliyo elbiseler Hazir icinde incecik olmak lazim dimi:)

Senin geçen Yazdıkalrını uygulamayan çalışıyorum kuzum
sıkılıyorsan ya da zor geliyorsa başka şekilde yap dizlerini zorlama
Günaydin kizlarr ben geldimmmm

harika bi kilo kaybiyla geldim hemdeeee:)
Napiosunuz bakalim buhafta yine cok yogun bi hafta olcak bakalim nasil atlacam hafta sonuda bayram insallah tatlilari cok kacirmam:) bide Cuma geceden kayinvalidemlere gitcez pazara Kadar kesin felaket bisekilde yerim:KK43: ama yememem lazim tabiki cünki diger hafta dügünler basliyo elbiseler Hazir icinde incecik olmak lazim dimi:)
kaç oldun bakalım :)
bayram benim için sadece tatil demek :D bayram için sabah akşam spor planlarım var hedefimi de yüksek tutuyorum 66 diyorum bu cuma zaten bildirim yok 2 haftalık hedefim olacak :D

Insanlar öyle ben 79lardan 68 e düştüm aldım verdim tekrar aldım sağlık sebebleri ile kilo mu verdin diye dalga geçiyorlar toplasan 20 kilo rahat verdim kendileri 1 2 kilo bile veremezler ama ağızları sana bana açılır. Sporunu her gün farklılaştir. Bugün yürüyüş yaptıysan yarın mutlaka karın bölgesi çalış. 3.gün kollari bacakları ekle ki orantılı incelmeye başlasın en çok sorunlu bölgeyi hafta da 4 gün yap . Kilon azaldı bayağı

Afiyet olsun canım

Sağlam spor ile 2 kgdan fazla vermiş olursun kuzu
Spor yapıyor musun düzenli
Aynen oyle valla. Tamam canım saıol.

sıkılıyorsan ya da zor geliyorsa başka şekilde yap dizlerini zorlama

kaç oldun bakalım :)
bayram benim için sadece tatil demek :KK70: bayram için sabah akşam spor planlarım var hedefimi de yüksek tutuyorum 66 diyorum bu cuma zaten bildirim yok 2 haftalık hedefim olacak :KK70:

ohhh cok iyi hadi insallah, bayram gezmeleri yokkmu kiz annenlere falan gitmicenmi?

hemen söylimmm 64,8 :rolleyes::rolleyes:

ohhh cok iyi hadi insallah, bayram gezmeleri yokkmu kiz annenlere falan gitmicenmi?

hemen söylimmm 64,8 :rolleyes::rolleyes:
annemlere arife günü gidicem kv antalya da annemler belki yaylaya çıkarlar kimse kalmadı amca dayı hala teyze desen çoğu bir yerlerde birde kendi çocukları ile ben yanlız kalıyorum . sıkıntı da değil evimde vakit geçirmiş olcam

iyiyim kuzum bende oturuyorum boş boş niternetten alışveriş sitelerine bakyıorum standart :KK70::KK70: hayırdır inşallah noldu pazartesi sendromu mu
Yok canım ya bız yasayamıyoruz o sendromu saolsun egosu yuksek ınsan dolu tahmın edersın ortamı. Resmen dunya onlarınetrafında donuyo bızde onların hızmetcılerı. Isyerınde mobıng var resmen calısma sartlarımız cokkotu. 30 derece ustunde klımasız orta mda ıs yapmaya calısıyoruz. Bıde hasta gelınce cam kapı kapattırıyo terler sıp sıp akıyo artık. Sabır kalmadı anlycagn.

Yok canım ya bız yasayamıyoruz o sendromu saolsun egosu yuksek ınsan dolu tahmın edersın ortamı. Resmen dunya onlarınetrafında donuyo bızde onların hızmetcılerı. Isyerınde mobıng var resmen calısma sartlarımız cokkotu. 30 derece ustunde klımasız orta mda ıs yapmaya calısıyoruz. Bıde hasta gelınce cam kapı kapattırıyo terler sıp sıp akıyo artık. Sabır kalmadı anlycagn.
bşka yere geçemiyor musun peki ?

klima niye yok sen memur değil misin niye okadar kötü ki ortam :KK43: kendileri de mi bunalmıyo bu sıcakta

bşka yere geçemiyor musun peki ?
Arkadas ortamın cok guzel bıde ısyerıne ulasım sorunum yok.. Ama arkadaslar emeklı olursa yada baska bıyere guderse bende gıderım. Bıde dıyosunkı nıye ben gıdıyorum o gıtsın. Ben ısımı duzgun yapıyorum yapmayanda gıtdın yatsın evınde zor gelıyosa.

klima niye yok sen memur değil misin niye okadar kötü ki ortam :KK43: kendileri de mi bunalmıyo bu sıcakta
Canım odaları buz gıbı. Memurum canım. Hamamda calısıyorum resmen:KK43: tutanak tutuldu calısma ortamının ısısına ıns ıse yarar klıma takılır. Soyle bısey var vahım bı durum daha korıdorda klıma var ancak kumandasını vermıyırlar bu daha vahım resmen ıster calıs ıster calısma dıyo semçn bılırsın yanı:KK11:

annemlere arife günü gidicem kv antalya da annemler belki yaylaya çıkarlar kimse kalmadı amca dayı hala teyze desen çoğu bir yerlerde birde kendi çocukları ile ben yanlız kalıyorum . sıkıntı da değil evimde vakit geçirmiş olcam
anladim canim tabi bence evde gecirmekde cok güzel acikcasi busene esimin ailesinde kalmak pek icimden gelmedi hafta sonu cünki zaten gelcek 3 hafta hep ordayiz dügündür kinadir vs ama napalim gitmemekde olmaz simdi esim mecbur gitmesi gerekiyo bekarliga Veda yapcakmislar amcasinin ogluna paintball oynamaya gitcekler

Back
X