- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.501
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dün açık dondurma yiyelim dedim eşime o da kırmadı sahile indik bir güzel yedik sabah onun dişi benim boğazım ağrıyordu![]()
![]()
:ayy kuzu güldüm ama bnmde basıma geliyo öyle şeyler kırk yılın bası yersin içersn o da hasta eder
geçmiş olsun ılık su iç bugün bol bol![]()
valla ben 1 bardak soguk suyla 10 gün hasta yattım biliyosun![]()
ya hiç sorma künefe isterim midem ekşir şireli börek isterim midem bulanır dondurma derim boğazım şişer sabahta söylendi hem istiyon hem hasta olyon diye![]()
nasıl iner ki şişliği kulağıma da vurdu ılık su işe yarar mı diyorsun
![]()
antibiyotik var evde içerim ondan vajinit için vermişti zaten . bol meyve yerim hasta olursam ameliyat olamam kesinleşirse bayram önemli değil zaten evdeyim . ne bünye varmış bizde de yavalla ben 1 bardak soguk suyla 10 gün hasta yattım biliyosunilacsz geçmiyo ilerlemeden care bul bayram üstü hasta olma sonra
bende meyveye sardım bu ara her aksam yiyorm sende ye aksamları yada gündzleri birer porsiyonantibiyotik var evde içerim ondan vajinit için vermişti zaten . bol meyve yerim hasta olursam ameliyat olamam kesinleşirse bayram önemli değil zaten evdeyim . ne bünye varmış bizde de ya![]()
![]()
bu ara karpuza sardım sabah ve akşam yemeğinden sonra 1 dilim yiyordum . birde kiraz mevsimi geldi . tam benim mevsimim meyve konusundabende meyveye sardım bu ara her aksam yiyorm sende ye aksamları yada gündzleri birer porsiyon
vitamin timeeeeaa şekeri az oanlardan ye
![]()
ramazan gçsinde baslıcm bende ara öğünlere karpuzda cok sverm ama tatlı olcakbu ara karpuza sardım sabah ve akşam yemeğinden sonra 1 dilim yiyordum . birde kiraz mevsimi geldi . tam benim mevsimim meyve konusunda![]()
sen günde 4 5 porsiyon yiyebilirsin ama şeker ne durumda ?
sahaneKızlar bakınseaBahAR hazırlamış benim için teşekkür ederim.
Hepinizin en yakın zamanda istediği kiloya kavuşmasını dilerim
Ve bana destekleriniz için çok teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
drdotty 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 7,3
Nisan / 5,5
Mayıs / 5,1
Haziran / 4,4
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 22,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (560. Etap) ( 87,0 )
Bitiş Kilosu (573. Etap) ( 64,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 25,63% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,83% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.593 )
Yorum : Sevgili drdotty 21 Şubat 2018 (560. Etap) ve 87 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 8 Haziran 2018 (573. Etap) tarihinde toplam 22,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız 66 kilo olan hedefini 106 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 14. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
hadi gözün aydın kuzum . evet tatlı olacak ama ben her türlüsünü yiyorum serinletiyor diyeramazan gçsinde baslıcm bende ara öğünlere karpuzda cok sverm ama tatlı olcak
şekerim iyi cıktı soun yok dedi doktor![]()
yaz akşamları özellikle cok güzel gidiyohadi gözün aydın kuzum . evet tatlı olacak ama ben her türlüsünü yiyorum serinletiyor diye
kavunu donduracaksın blenadırdan geçeceksin üstüne az bal ekleyeceksin soğuk soğuk içeceksinyaz akşamları özellikle cok güzel gidiyo
ama ben kavun daha cok seviyorum![]()
Elinden tutunca dunyayi dolasiyor.disarda pusetinde tutamiyorum.ama elimizi cekince birkac adim.cok korkak.cokk.garantici benim kiz sanirim.Dikkat et canım
İyi çok şükür daha yuruyemedik biz sizin cimcime nasil