Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese günaydın a dostlar..
çok özledim sizleri :)
nasılsınız neler var ne yaparsınız?

ben 5günlük bir tatilin ardından yuvama döndüm: artık yaylaya çıkacağız :) bi düzen daha değişecek ama umutluyum :)
aa yazlık orda mı kalcaksınızzz keske bnmde öyle bi imkanım olsa :rolleyes::rolleyes:
yaylamız varda evimz yok anca gezmeye gidiyoruz:KK51:

kızlar ben geldim şimdi kahvemi aldım iş çıkarmazlarsa geriye dönük okumaya gidiyorum :kahve:
herkes iyidir inşallah
bu arada kilo alarak döndüm :sinirli: yarın kabak detoksu yapıcam 4 günlük eşilk edecek olursa beklerim :kk77:
birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyorm
herkeslerde kilo almıs:ruh:

size bir hamile nasıl beslenmemeli menüsü paylaşcam:KK51:

sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
(sabah cok iyiydi sağlıklı güzel)

ara:bayram çikolatası 1 tane
(minik bi çatlak sonrası koptu zaten:olamaz:)

öğle:1 kase corba 1 porsiyon kuru fasule pilav yarım dilim ekmek cacık
(pilavın hepsini bitiremedim yalnız)

ara:1 minik brovni 2 dilim baklava :ruh:

akşam:1 büyük sucuklu yumurtalı tost 2 bardak ayran :KK47::KK47:

suyumda cok sayılmaz dün berbattı bnm için :işsiz:

drdotty drdotty kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti. :anne:
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu:63::halay:

kilomu söylemem cumaya inmiş halimi söyleyecem :KK53: biraz geç oldu canım ama hiç fırsatım olmadı buraya girmeye kızımla doya doya vakit geçirdim yapışık ikiz gibi gezdik tuvalette bile kapıda bekledi :olamaz::olamaz: ama şükür gece evimize döndük bir daha bu ayrılığın yaşanmaması için bakıcı yada kreş arayışına başladım inşallah aklıma yatan birini bulurum dua et bana :KK60:
Arkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
:KK68:
ankarada ümitköy taraflarını çok beğenirim tam senin istediğin gibi villa tarzı ve bahçeli, benim iş yerim o taraflardaydı ama evim o zamanlar bekar olduğum için 1+1 di hep heves etmiştim kalabalık olup o evlerde oturmayı , inşallah gönlünden geçen evi bulursunuz canım
Sevgili Arkadaşlar;
Zayıflama gruplarından 14. Takım :KK36:
Kapanınız konuşuyor;
Yemeli içmeli gezmeli güzel bir bayramı geride bıraktık. Şimdi yeniden diyetlerimize dönmeli yazın metabolizmamıza kazandırdığı hızla zayıflamaya devam etmeliyiz. Önümüzde çoğumuz İçin yaz tatili rezervasyonları , düğünler davetler hemen ardından kurban bayramı var. Sanıyorum ki hepimizin motivasyonunu yüksek tutmak İçin nedenleri vardır.
Sevgili @kaptinn den kaptanlığı devraldık @Bir garip ile birlikte takım İçin elimizden geleni yapmaya hazırız. Birbirimize bu yolda destek olmaya devam edeceğiz. İlk sayfada yazan kurallar hepimiz için geçerlidir.
Bayramı da atlattığımıza göre şimdi herkes takım kurallarını bir kez daha gözden geçirmeli ve takım düzenine uymalıdır.
Günlük mesaj sayısı ve en önemlisi menü paylaşımlarına lütfen özen gösteriniz. Buranın zayıflama takımı olduğunu ve diğer takımlarla yarıştığımızı unutmayalım.
@Bir garip spor listelerini hazırlayacak Cuma’ya kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterelim bu hafta yüzdelerimiz ikiye bölünüyor.
Sevgiler :KK36:
SchonerDuft SchonerDuft
kuzum sen kaptan mı oldun hayırlı olsun bebikim ben kızımla oynaştım tatil süresince ama artık buralardayım bi an önce ideal kiloma inmek için ne dersen yapmaya hazırım :KK49::spor:

kızlar ben geldim şimdi kahvemi aldım iş çıkarmazlarsa geriye dönük okumaya gidiyorum :kahve:
herkes iyidir inşallah
bu arada kilo alarak döndüm :sinirli: yarın kabak detoksu yapıcam 4 günlük eşilk edecek olursa beklerim :kk77:
Hosgeldinn ben dun basladim kabak detoksuna bi arkadas oldun bana :KK19::KK60:

birisi daha yapıyodu sanırım dün başlamıştı eskileri okursan bulursun kuzum ben hatırlamıyorm
herkeslerde kilo almıs:ruh:

geriye dönük bakıyorum kuzumda ben yokken çok şey değişmiş bi süreliğine dinlenmeye çekilmen senin için iyi olmuş tüm enerjini bebişine verirsin şaka maka ne zaman 28 oldun yaw çoğu gitmiş azı kalmış :KK48: kaptanlıkta emin ellerde drdotty drdotty bizi kendisi gibi eritir inşallah :halay:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /68,5

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /66.5 :oha:

bi-zuzu :61,50 /62.50

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /65,80

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5 :nazar:

LÜTFEN GÜNCEL LİSTEYE BİLDİRİM YAPALIM

geriye dönük bakıyorum kuzumda ben yokken çok şey değişmiş bi süreliğine dinlenmeye çekilmen senin için iyi olmuş tüm enerjini bebişine verirsin şaka maka ne zaman 28 oldun yaw çoğu gitmiş azı kalmış :KK48: kaptanlıkta emin ellerde drdotty drdotty bizi kendisi gibi eritir inşallah :halay:
evet bayramda geçti yavas yavas hazırlıklara baslıcam artık:KK200:
zaman cabuk geçiyo bende hiç bişey anlamadım valla bi haberini verdim size bide dogurdum dicem :D

yaa süper :super: kavurup yoğurtla yemeyi düşünüyorum ben hem öle sıkılmam da benim de 1 haftada aldığım kilo olduğu için çabuk gider umarım :dua::dua:
Bende öyle yaptım baharatlandirinca yemesi güzel oluyor gider gider ya bol su içmeye çalışıyorum bakalım ne olacak cumaya kadar :KK75:

herkese günaydın a dostlar..
çok özledim sizleri :)
nasılsınız neler var ne yaparsınız?

ben 5günlük bir tatilin ardından yuvama döndüm: artık yaylaya çıkacağız :) bi düzen daha değişecek ama umutluyum :)
hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .
herkes iyidir inşallah
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun
size bir hamile nasıl beslenmemeli menüsü paylaşcam:KK51:

sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
(sabah cok iyiydi sağlıklı güzel)

ara:bayram çikolatası 1 tane
(minik bi çatlak sonrası koptu zaten:olamaz:)

öğle:1 kase corba 1 porsiyon kuru fasule pilav yarım dilim ekmek cacık
(pilavın hepsini bitiremedim yalnız)

ara:1 minik brovni 2 dilim baklava :ruh:

akşam:1 büyük sucuklu yumurtalı tost 2 bardak ayran :KK47::KK47:

suyumda cok sayılmaz dün berbattı bnm için :işsiz:
baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl
Dün hiç iştah yoktu sadece öğlen yedim kabagi fark var -600 gr kadar :)
nasıl yapıyorsunuz tugbaFB tugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor

aminnn canım inşallah :dua: evet ilk ve erkek :rapci: deterjan arastırıyorum simdi kıyafetlerini yıkamaya baslıcam battaniyelerini fln :halay:
Masallah :)tatlı telaş bunlar sabaha kadar ütüleyip tekrar tekrar yerlestirirdim dolabına heyecandan :)

hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .

yumurtalı tost nasıl

2 kaynağı rendeleyip çok az zeytinyaginda kavuruyorsun soğuğunda yogurt baharat elmiyorsun ben maydonozda koyuyorum guzel oluyor ceviz ekliyorlar ben sevmedim cevizli güzel ya tadı yenmeyecek kadar degil..:KK72:

yumurtalı tost nasıl

biri getrmiş ev baklavası onuda bana getirmişler seviyorum diye:KK53::KK53:
kuzu valla bende bilmiyorm eşim yapıyo yumurtayı tost makinasında pişiriyo sonra ekmegi kızartıp içine koyuyo fln değişik ama güzel:kk77:

Back
X