Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merdiven inmesi değilde cıkması nası bi eziyettir ya rabbi :ruh::ruh::ruh:

ayy işte eşimde aynı video izleyip izleyip hadi yapalım diyo :KK70::KK70:
bazen de izleyip sadece canımızı cektiriyoruz yapmıyoruzda yemiyoruz da nefis terbiyesi bi yerde :KK70:
Ne zor birşeydir o
İzle izle eziyet
Ben izin vermiyorum oğlana akşam saatlerinde tost İçin. Genelde 2. Akşam yemeği olarak yemek istiyor tostu. Salata yoğurt meyve ne varsa hazırlıyorum bunlar yenecek diyorum. Ağlıyor resmen :KK70:

kabağı severim ama bu ara herşeye öğğ diyorum nedense

ev baklavası benim favorim ya az şireli yapıyorlar bazen efsane oluyor

çok iyi ya anlaşabilmek daha da iyi allah bozmasın .

bende çok aldım kilo :KK43: . üstelik çokta yemedim . yıllık izinde eşim benim detoks yapmam çok zor bu 2 hafta yarın denize gideriz belki bolca yüzerim öğünüöü 2 öğüne düşürdüm bugün bakalım yarın ne olcak

kına varsa fazladan dikkat şişko görünmek istemezsin dime

valla ben itiraf ediyorum yedimde aldım :KK53::işsiz: spor yapmaya çalış sende yarın denizdede bol kalori yakmaya çalış, suda sabit durup bacaklarını ağrıyana kadar salla çok faydalı :KK50:
Merhaba arkadaşlar bu sabah misafirim vardı ( eşim)
Güzel bir kahvaltı ve 2 saatlik sakin bir yürüyüşün ardından Ankara’ya gitti bende buraya geldim. Ne güzel tugbaFB tugbaFB gelmiş. :KK19: Özlemişim seni be.
@kayacans kilo almış olmana üzüldüm aslında ama moralini bozma profesyonel bir desteğin var üstelik bizde buradayız bu hafta halledersin sen.
@patient women canım kabak detoxunun olmazsa olmazı dereotu ve yoğurttur. Unutma dereotunu tokluk verir hemde süt yapar :KK66:
kaptinn kaptinn nasılsın canım ev baklavaları yenmiş sucuklu yumurtalı tostlar afiyet olsun. Benim büyük oğlan yapıyor öyle birşey meşhur bir tostçu varmış onun videolarını izleyip izleyip mutfağa atıyor kendini :KK70:
SchonerDuft SchonerDuft yoruldun mu kuzum vergi dairesinde spor yapmışsın
:KK200::KK15:

Hoşgeldin
Biraz kendini tanıtır mısın
Boyun kilon kilo alma öykün vs.
Birde ilk sayfada kurallarımız var onları okumalısın kurallara uyabilecek misin

Uyarım :ıslık:

Boyum 157:olamaz:
Hipotiroidimle birlikte hızla kilo almaya basladım bi ara 70küsürlere cıktım sonra 56ya düştüm
Şimdi yeniden 70e cıktım.
İnsülin direncim de var bu arada. Hapını kullanmayı bir türlü beceremedim ama bugun ona da baslıyorum.
Şimdi tartıldım kahvaltı öncesi 70.1 kiloyum hedefim 50ye düşmek yani 20kilo.

:KK54::KK54: hoşgeldin canııımm

Hosbuldum tesekkurler:KK68:

Ne zor birşeydir o
İzle izle eziyet
Ben izin vermiyorum oğlana akşam saatlerinde tost İçin. Genelde 2. Akşam yemeği olarak yemek istiyor tostu. Salata yoğurt meyve ne varsa hazırlıyorum bunlar yenecek diyorum. Ağlıyor resmen :KK70:
ama yazık insan evladına bunu yapar mı :D:D

Hipotiroidimle birlikte hızla kilo almaya basladım bi ara 70küsürlere cıktım sonra 56ya düştüm
İnsülin direncim de var bu arada. Hapını kullanmayı bir türlü beceremedim ama bugun ona da baslıyorum.

troidin varmış ilaçlarını kullandıgın zaman sorun olmuyo diye biliyorum ben hatırlatırız hergn artk:halay:
seni cok iyi anlıyorum kısa boy ve cok kilo birlikte hiç güzel değil :KK53:

troidin varmış ilaçlarını kullandıgın zaman sorun olmuyo diye biliyorum ben hatırlatırız hergn artk:halay:

Hepten toparlakça bir sey olunuyor kısa boy+kilo :KK53:
Senin de mi kısa?
Tiroid hapımı unutmuyorum her sabah elim gidiyor alıstım da insülin hapı zor ya.
Yan etkileri zorluyor ama alışcam mecbur.

Evet canım
Gerekli belgeler
Sağlık raporu
Kilo sicil kaydı
Kilo özgeçmişi
:KK70::KK70::KK70:
Hoşgeldin
Kısaca kendini tanıtıp ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettikten sonra tanışırız
:KK25:
Hoşbulduk hemen evrakları teslim edeyim o halde
Adı =Miray
Sağlık raporu =turp gibi
Kilo sicil kaydı =71 kilolu balık etli bi hatun (irice bi balık ama öyle hamsi falan değil)
Kilo özgeçmişi = Yedikce yiyor (hey yavrum hey)

Oooo senin kilo İçin nedenlerin varmış ama ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun yaratmaz. İnsülin direnci için metformin mi kullanıyorsun
Yan etkileri yüzünden mi içemedin yoksa unutuyor musun. Birde uygulama şekli olarak insüline benzer bir iğne var şimdi endokrin uzmanları çok kullandırıyorlar. Hızlı zayıflatıyor insülin direnci olanları sana önermediler mi?
İnşallah veririz kiloları kurtuluruz
ama yazık insan evladına bunu yapar mı :KK70::KK70:
Aynen öyle söylüyor kendisine. Sabah yesin kahvaltıda. Bu arada çocuk 2. Akşam yemeğini benden öğrendi. Şimdi ben unuttum ama o unutamıyor. Birde eski bakıcı katmer yapıyordu çok güzel benim oğlan unutamamış -“gece gece ne yerdik beeee”diye anlatıyor :KK70:
:KK70::KK70:

Hoşbulduk hemen evrakları teslim edeyim o halde
Adı =Miray
Sağlık raporu =turp gibi
Kilo sicil kaydı =71 kilolu balık etli bi hatun (irice bi balık ama öyle hamsi falan değil)
Kilo özgeçmişi = Yedikce yiyor (hey yavrum hey)
:KK70: Enerjini çok sevdim. Yedikçe yiyen bünyeler burada toplandık eriyoruzzz

ben hiç bi elbiseme olamıyorum:işsiz::işsiz::işsiz:
az yi sende işin gücün çikolata bari pasta börek fln yesen de yedigine değse:KK53:

evet ya habire cikolata yiyoom becede az yiyeyimmmm dimi

kabağı severim ama bu ara herşeye öğğ diyorum nedense

ev baklavası benim favorim ya az şireli yapıyorlar bazen efsane oluyor

çok iyi ya anlaşabilmek daha da iyi allah bozmasın .

bende çok aldım kilo :KK43: . üstelik çokta yemedim . yıllık izinde eşim benim detoks yapmam çok zor bu 2 hafta yarın denize gideriz belki bolca yüzerim öğünüöü 2 öğüne düşürdüm bugün bakalım yarın ne olcak

kına varsa fazladan dikkat şişko görünmek istemezsin dime

aynen canim öyle vallah

Oooo senin kilo İçin nedenlerin varmış ama ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun yaratmaz. İnsülin direnci için metformin mi kullanıyorsun
Yan etkileri yüzünden mi içemedin yoksa unutuyor musun. Birde uygulama şekli olarak insüline benzer bir iğne var şimdi endokrin uzmanları çok kullandırıyorlar. Hızlı zayıflatıyor insülin direnci olanları sana önermediler mi?
İnşallah veririz kiloları kurtuluruz

Hayır glifor benimki.
Yan etkilerden dolayı 3-4 gun içip dayanamayıp bırakıyorum.
Yoo önermedi zaten sevmedim doktoru nahlet. Tekrar gittiğimde bir sorayım zayıflatsın da:rolleyes:

Evelynn Evelynn
Miray12_34 Miray12_34
Listeye girmek için 2 hafta deneme süreniz var Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Deneme süresinin sonunda asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz.
Günlük menü paylaşımı önemli ve birbirimizin menülerini yorumlamak hem kural gereği hem de birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak , öğrenmek öğretmek için gerekli
:KK15:
SchonerDuft SchonerDuft

Back
X