Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ağlama kıyamammmmmmmmm

hep böyle gül sen

Eki Görüntüle 2158555

:KK70:

:D:D tamam
Senin için gülüyorum

ibo-ve-ibo-jr_o_10882.jpg

afiyet olsun keyifli olmuştur .

hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?

evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.

yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?

hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?

bdv nin müdavimi de gelmiş :KK70: :KK70: hoş geldin belli bir yöntemin var mı peki

yediklerine de dikkat edersen gider bence, bende tatilde spor yapamadım ama bugün yine iş çıkışı yürüyüşüme devam ,kızı uyuttuktan sonra da 1000 kalori yakan spor programından yapabildiğim kadarını yaparım bu arada regl oldum sabah ki kilomda onunda etkisi büyüktür :işsiz:

bende aldıkca farkediyorm fazla kiloyl yasanılmazmış cok etkiliyo insanın hayatını
Etkilemez mi esim ayakkabimi corabimi giydirirdi yazik ne cekti adam bee :KK48:agir yasamlar diye bi program var onu izledikçe daha da hirslanıyorum :KK6:

yediklerine de dikkat edersen gider bence, bende tatilde spor yapamadım ama bugün yine iş çıkışı yürüyüşüme devam ,kızı uyuttuktan sonra da 1000 kalori yakan spor programından yapabildiğim kadarını yaparım bu arada regl oldum sabah ki kilomda onunda etkisi büyüktür :işsiz:
bende regliyim belki ondan bu kadar artı çıktı üstelik ben yayladan dağ bayır yürüdüm nasıl bu kadar artı çıktım anlayamadım . wc işinide tam çözemedim . 1000 kalorilik programa yüklenme dortye neler olduğunu anımsa senden önemli değil .

Back
X