Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptım :KK45:1 sene içinde 90 a düştüm kizimda 88 de hamile kaldım 103 de dogurdum 6 ayda iste hamile kaldığım kilonun 1 kilo altındayım nasil ama yani neler var duyun işte :KK14::oha:
118 neydi kııızz :ruh::ruh:

o his :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben bu şekil gelmeyi planlıyorum sonuçta loğusa olacaksın canın çeker belki demi
Eki Görüntüle 2158512
bende şekil bu olcak o zaman

1122380.jpg

nedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)

2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim :KK70:

30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.

ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
hoş geldin bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz . çok kilon yokmuş hedef kilon neydi ?

nedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)

2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim :KK70:

30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.

ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
cok dogru bi karar vermişsin :KK9::KK9::KK9:

hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?

Yok
Porsiyon küçültcem ekmeği sınırlıcam işte öyle kafama göre yapcam bir seyler
Sizden de feyz alırım

sağol canıım amin:dua:
bn 58le hamile kaldım 10kilo aldm bile ama bi arkadasım 75le hamile kaldı 77 kilo su an 2 kilo aldı bnmle aynı haftası
yani bünyeyle alakalı gliba hamilelik kiloları :KK64:

Kuzenim de 2 kilo eksik dogurdu kendi kilosundan:KK64: where is the adalet

Ben size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptım :KK45:1 sene içinde 90 a düştüm kizimda 88 de hamile kaldım 103 de dogurdum 6 ayda iste hamile kaldığım kilonun 1 kilo altındayım nasil ama yani neler var duyun işte :KK14::oha:

:KK57::KK57: 40 kiloyu nasıl aldın sende kendimi görüyorum hic süphem yok ben de oyle olurum

Back
X