- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.401
Alıntıyı eklemeyi unutmuşumGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntıyı eklemeyi unutmuşumGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın
Bende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıcYaa herkes vermis aldigi kilolari ben veremedimtebrikler canim bende bu hafta cok dikkat edicem kabak detoksu yapamadim bu hafta
Canım benim sen memlekette biraz Anne yemeğinin dozunu kaçırdın, birazda can sıkıcı şeyler yaşadın, kızın yoktu stresliydin o yüzden böyle olmuştur. Toparlarsın 2 haftada.Bende keske mezun olsaydim 65 de![]()
Supersın canım bravo afıyet olsun21.06.2018 menü
Sabah 06:30 uyanış : sabah egzersizi + pilates (toplam 40 dk)
09:00 : 2 yk yulaf + 3 yk granola + 2,5 yk yoğurt + 1 tk kakao + yarım bardak kadar doğranmış kirazz... hımmmm miiisss:)
11:30 şekersiz nescafe
13:30 ton balıklı salata
16:30 şekersiz türk kahvesi
19:30 avuç içinden küçük tavuk + bol salata
ofiste : 20 squat
20:40-22 arası tempolu yürüyüş (kızımla birlikte) :)
eveeet gelelim kiloyaa bugün adetimin 3 . günü olmasına rağmeeeeen...
76.4 çıktım sabaaah
yani - 1,6 kg
%2,05
ozaman ne diyoruz walk walk walk / run run run![]()
Patates ile detox bağırsaklar İçin çok uygun değil sanki. 2 gün kabak , 2 gün yoğurt hurma yapsan nasıl olurBende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc![]()
Kım corumlu bende ıskılıpte calıstım 2 seneBiraz tatlı tarifleri falan paylaşayım bu gece burada.
Öyle bisküviler , süt dilimleri falan yemiyoruz canlarım cicilerim. Çorumluyuz diye şekerli leblebide yemiyoruz. Sağlıklı fresh besleniyoruz.
![]()
Kaçamazsın hemşom diyet yap zayıfla öğren uygula
Ha bu arada aday listesindeyken banada zor gelmişti takım Çünkü diyetin en zor dönemi ilk 2 haftası sonrası geliyor. Alışıyorsun , benimsiyorsun ve kendine bir iyilik yapıyorsun
İyi fikir akşam yapıyorum bunupul biber ve limon karıştır yogurda yag yakımına yardımcı hem bagırsakta calıştırıyo ben cok yapardım![]()
Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)ne zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl oldu
peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yok
bende artıdayım listeden çıkayım mı diye düşünüyorum ama liste zaten kötü gibi son anda karar verecem
akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .
süt dilim zaten olmaması gerek
prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdi![]()
karpuzu her şekilde yerim ben ya yeterki olsun
Neyi unuttunnnnUnuttum
Sanada kolay gelsin canım öpücük
Yaz geldi çorba da yenmiyorki kaptinim
Soğuk ayran çorbası candır
SchonerDuft canım bunlara seninde dikkat etmen gerek bende beslenmemi ve çocukların öğünlerini düzenlemeliyim
Hoşbulduk canım çok özlemişim Ankara’yı büyüdüğüm bahçeyi arka sokaktaki çiçekçiyi... Bakkal Tuncay’ı
Sen zaten aday listesinden ayrılmıştın diye hatırlıyorum bi bakalım geri dönüş kuralı nasılmış
bende hiç cıs yemedim bu hafta ama 500 gram gitti sadece kalan 1.5 kilo duruyor halaBende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc![]()
Evet kuzum stres mahvetti beni diyetisyenimin son listesini yapmamistim yarin ona basliyorum bu hafta fazla kilomu atmak hedefimCanım benim sen memlekette biraz Anne yemeğinin dozunu kaçırdın, birazda can sıkıcı şeyler yaşadın, kızın yoktu stresliydin o yüzden böyle olmuştur. Toparlarsın 2 haftada.
Hem 65 te mezun olsan şimdi 70 olabilirdin.
Neyi unuttuğumu da unuttum. Hep B12 yüzünden bunlar. Kesinlikle yaşlanma belirtisi değil.Kesinlikle şuan kaçmaya niyetim yok hadi bana desteklerinizi bekliyorum
İyi fikir akşam yapıyorum bunuk:
Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)
Neyi unuttunnnn![]()
dogru dıyosun patates aldı yurudu detoksuda yapılmazbende hiç cıs yemedim bu hafta ama 500 gram gitti sadece kalan 1.5 kilo duruyor hala
Yapmadim patates diyeti bi süre patates yemeyi düşünmüyorum malum patatesin kilosu 6 lira olmus
Evet kuzum stres mahvetti beni diyetisyenimin son listesini yapmamistim yarin ona basliyorum bu hafta fazla kilomu atmak hedefim
Yoo ne yaşlanması gencecik tazecik fidansın(dır) daha yaanii umarımmNeyi unuttuğumu da unuttum. Hep B12 yüzünden bunlar. Kesinlikle yaşlanma belirtisi değil.![]()
MassallahGagamzege
Gamze80
Leylmira
2kediannesi
Ben
Bizuzu
Hepimiz çorumluyuk heri
![]()
Oyle oyle kılo verınce fıstık gıbı olduYoo ne yaşlanması gencecik tazecik fidansın(dır) daha yaanii umarımm![]()
Atarsın canım sen şu iş dönüşü yürüyüşlerine devam et birazda dikkatle mis gibi verirsin. Ay ben senin sayende yürüyüşe başladım ya ne güzel zayıfladım. Ama anam beni görünce “yavruuum annen kurban olsun ne yaptın böyle niye zayıfladın” dedi. Dün akşamda babama soruyordu “bu normal mi , doktora mı götürsek , çok yoruluyor hiç kendini bilmiyor vah vah”bende hiç cıs yemedim bu hafta ama 500 gram gitti sadece kalan 1.5 kilo duruyor hala
Yapmadim patates diyeti bi süre patates yemeyi düşünmüyorum malum patatesin kilosu 6 lira olmus
Evet kuzum stres mahvetti beni diyetisyenimin son listesini yapmamistim yarin ona basliyorum bu hafta fazla kilomu atmak hedefim
Burda bir konferans açılsa keşke birbirimize önce sonra resim atardıkOyle oyle kılo verınce fıstık gıbı oldu![]()
Patates detoksu muBende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc![]()