Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa herkes vermis aldigi kilolari ben veremedim :KK12: tebrikler canim bende bu hafta cok dikkat edicem kabak detoksu yapamadim bu hafta
Bende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc:sus:

Bende keske mezun olsaydim 65 de :KK34::KK42:
Canım benim sen memlekette biraz Anne yemeğinin dozunu kaçırdın, birazda can sıkıcı şeyler yaşadın, kızın yoktu stresliydin o yüzden böyle olmuştur. Toparlarsın 2 haftada.
Hem 65 te mezun olsan şimdi 70 olabilirdin.

21.06.2018 menü

Sabah 06:30 uyanış : sabah egzersizi + pilates (toplam 40 dk)
09:00 : 2 yk yulaf + 3 yk granola + 2,5 yk yoğurt + 1 tk kakao + yarım bardak kadar doğranmış kirazz... hımmmm miiisss:)
11:30 şekersiz nescafe
13:30 ton balıklı salata
16:30 şekersiz türk kahvesi
19:30 avuç içinden küçük tavuk + bol salata

ofiste : 20 squat
20:40-22 arası tempolu yürüyüş (kızımla birlikte) :)

eveeet gelelim kiloyaa bugün adetimin 3 . günü olmasına rağmeeeeen...

76.4 çıktım sabaaah :rapci:

yani - 1,6 kg :anneadayı:

%2,05 :spor::KK49::KK49::spor:

ozaman ne diyoruz walk walk walk / run run run En Büyük KK
Supersın canım bravo afıyet olsun:kk77:

Bende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc:sus:
Patates ile detox bağırsaklar İçin çok uygun değil sanki. 2 gün kabak , 2 gün yoğurt hurma yapsan nasıl olur

Biraz tatlı tarifleri falan paylaşayım bu gece burada.
Öyle bisküviler , süt dilimleri falan yemiyoruz canlarım cicilerim. Çorumluyuz diye şekerli leblebide yemiyoruz. Sağlıklı fresh besleniyoruz.
:KK15:

Yogurt hurmda bıtek onlrı yıyoruz dımı olue aslında onud ypbılırım:super:

Biraz tatlı tarifleri falan paylaşayım bu gece burada.
Öyle bisküviler , süt dilimleri falan yemiyoruz canlarım cicilerim. Çorumluyuz diye şekerli leblebide yemiyoruz. Sağlıklı fresh besleniyoruz.
:KK15:
Kım corumlu bende ıskılıpte calıstım 2 sene:rolleyes:

Kaçamazsın hemşom diyet yap zayıfla öğren uygula
Ha bu arada aday listesindeyken banada zor gelmişti takım Çünkü diyetin en zor dönemi ilk 2 haftası sonrası geliyor. Alışıyorsun , benimsiyorsun ve kendine bir iyilik yapıyorsun

Kesinlikle şuan kaçmaya niyetim yok hadi bana desteklerinizi bekliyorum :6:
pul biber ve limon karıştır yogurda yag yakımına yardımcı hem bagırsakta calıştırıyo ben cok yapardım:rolleyes:
İyi fikir akşam yapıyorum bunu :ok:
ne zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl oldu

peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yok

:KK17::KK17::KK17: bende artıdayım listeden çıkayım mı diye düşünüyorum ama liste zaten kötü gibi son anda karar verecem :KK43:

akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .
süt dilim zaten olmaması gerek

prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdi :KK70: :KK70: karpuzu her şekilde yerim ben ya yeterki olsun
Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)
Unuttum

Sanada kolay gelsin canım öpücük

Yaz geldi çorba da yenmiyorki kaptinim
Soğuk ayran çorbası candır

SchonerDuft SchonerDuft canım bunlara seninde dikkat etmen gerek bende beslenmemi ve çocukların öğünlerini düzenlemeliyim

Hoşbulduk canım çok özlemişim Ankara’yı büyüdüğüm bahçeyi arka sokaktaki çiçekçiyi... Bakkal Tuncay’ı :KK70:
Sen zaten aday listesinden ayrılmıştın diye hatırlıyorum bi bakalım geri dönüş kuralı nasılmış
Neyi unuttunnnn :53:

bende hiç cıs yemedim bu hafta ama 500 gram gitti sadece kalan 1.5 kilo duruyor hala
Yapmadim patates diyeti bi süre patates yemeyi düşünmüyorum malum patatesin kilosu 6 lira olmus :KK70:
Canım benim sen memlekette biraz Anne yemeğinin dozunu kaçırdın, birazda can sıkıcı şeyler yaşadın, kızın yoktu stresliydin o yüzden böyle olmuştur. Toparlarsın 2 haftada.
Hem 65 te mezun olsan şimdi 70 olabilirdin.
Evet kuzum stres mahvetti beni diyetisyenimin son listesini yapmamistim yarin ona basliyorum bu hafta fazla kilomu atmak hedefim

Kesinlikle şuan kaçmaya niyetim yok hadi bana desteklerinizi bekliyorum :KK6:

İyi fikir akşam yapıyorum bunu :eek:k:

Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)

Neyi unuttunnnn :KK53:
Neyi unuttuğumu da unuttum. Hep B12 yüzünden bunlar. Kesinlikle yaşlanma belirtisi değil.:KK70:

bende hiç cıs yemedim bu hafta ama 500 gram gitti sadece kalan 1.5 kilo duruyor hala
Yapmadim patates diyeti bi süre patates yemeyi düşünmüyorum malum patatesin kilosu 6 lira olmus :KK70:

Evet kuzum stres mahvetti beni diyetisyenimin son listesini yapmamistim yarin ona basliyorum bu hafta fazla kilomu atmak hedefim
dogru dıyosun patates aldı yurudu detoksuda yapılmaz:KK70:

Atarsın canım sen şu iş dönüşü yürüyüşlerine devam et birazda dikkatle mis gibi verirsin. Ay ben senin sayende yürüyüşe başladım ya ne güzel zayıfladım. Ama anam beni görünce “yavruuum annen kurban olsun ne yaptın böyle niye zayıfladın” dedi. Dün akşamda babama soruyordu “bu normal mi , doktora mı götürsek , çok yoruluyor hiç kendini bilmiyor vah vah” :KK70:

**14. TAKİM 570. ETAP*** Etap üçüncüsü

gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması :%1,033

ekstrem sebeb olduğu için listeye dönebilirsin ama pazartesi hatırlat iyice okuyalım şartları
G gamzelim080 drdotty drdotty kaptinn kaptinn

Patates detoksu mu:KK53: anlatirver hele onu :KK8::KK8:

Back
X