- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim canımbirgarip dogum gunun kutlu olsun.. nice yaslara saglikla huzurla girmen dilegiyle..
Merhaba takim kaptanimiz mesajını görünce sana yardımcı olacaktır.Herkese merhaba Böyle araya girer gibi oldu kusura bakmayın gruba katılmak için Ne yapıyoruz acaba
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanıtıp baslayabilirsinHerkese merhaba Böyle araya girer gibi oldu kusura bakmayın gruba katılmak için Ne yapıyoruz acaba
Canim bu liste güncel degil en son ben paylasmistim listeyi22 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
leylmira 60 puan
bi-zuzu 80
Buki_89
Fat ördekler
Luluuu94 225+
segus
@tgb1907
Silent Scream 112,5+135
@2KediAnnesi
Miray12_34
tobosolu_dulcinea
G Gagamzege G Gagamzege
Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)Geçmis olsun nesi var ogluşunun.. örgü olayinı beğendim benim de şu ara agzimi tutmak icin biseylere ihtiyacım var aklim hep buzdolabında
Oohh mis en sevdigim gunler alışveris gunleri bende 8 kilo verip 60 oldugumda yapacagim demistim bayramdan once çilginlar gibi alişveris yaptım eski kiyafetlerimi kaldirdim yeni cicilerimi koydum dolabainanilmaz deşarj oluyor insan.. yeme gününde kutlu olsun doya doya ye afiyet olsun
Telden girince bide zor çekiyor sen bakabilir misin canim ben baya uğraştım bunu buldumCanim bu liste güncel degil en son ben paylasmistim listeyi
Tamam canım ben revize edeyim sen puanini bidaha yazabilirmisinTelden girince bide zor çekiyor sen bakabilir misin canim ben baya uğraştım bunu buldum![]()
Tebrik ederim canım cok basarılı bi gun olmuş spor ve menü anlamindaKızlar bugünkü menüm
7:30 kahvaltı
2 ince dilim hindi füme
kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
çay
13:00 öğlen
2 dilim hindili boll salata
16:30 ara
2 kayisi
1 fincan zencefilli limonlu yesilcay
19:00 akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
su 2 litre
spor 30 dk lesli
100 ip atlama
50 jamping jack![]()
O zaman tanıtayım benHoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanıtıp baslayabilirsin![]()
Hosgeldin canimO zaman tanıtayım ben
Nida ben19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım
ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım
hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim
çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur
herkese yeniden Merhaba
![]()
Nerdesin ya sen bari kaybolma
Aday listesinde vardin herhalde
Tebrik ederim canım cok basarılı bi gun olmuş spor ve menü anlaminda![]()