Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm

7:30 kahvaltı
2 ince dilim hindi füme
kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
çay

13:00 öğlen
2 dilim hindili boll salata

16:30 ara
2 kayisi
1 fincan zencefilli limonlu yesilcay

19:00 akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

su 2 litre
spor 30 dk lesli
100 ip atlama
50 jamping jack:spor::spor:

Geçmis olsun nesi var ogluşunun.. örgü olayinı beğendim benim de şu ara agzimi tutmak icin biseylere ihtiyacım var aklim hep buzdolabında

Oohh mis en sevdigim gunler alışveris gunleri bende 8 kilo verip 60 oldugumda yapacagim demistim bayramdan once çilginlar gibi alişveris yaptım eski kiyafetlerimi kaldirdim yeni cicilerimi koydum dolaba :KK66: inanilmaz deşarj oluyor insan.. yeme gününde kutlu olsun doya doya ye afiyet olsun
Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum :53:

Kızlar bugünkü menüm

7:30 kahvaltı
2 ince dilim hindi füme
kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
çay

13:00 öğlen
2 dilim hindili boll salata

16:30 ara
2 kayisi
1 fincan zencefilli limonlu yesilcay

19:00 akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

su 2 litre
spor 30 dk lesli
100 ip atlama
50 jamping jack:spor::spor:
Tebrik ederim canım cok basarılı bi gun olmuş spor ve menü anlaminda :KK5:

Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanıtıp baslayabilirsin :KK66:
O zaman tanıtayım ben
Nida ben:KK45: 19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım:110:ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım :oops:hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim:21:çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur :KK64:herkese yeniden Merhaba:KK15:

O zaman tanıtayım ben
Nida ben:KK45: 19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım:110:ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım :oops:hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim:21:çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur :KK64:herkese yeniden Merhaba:KK15:
Hosgeldin canim ;) sen dün ben bugun doğmuşum :halay:
Kardesim yasindasin ... Oyy cok ozledim onu:KK74::cry:

Boy kac bu arada

Nerdesin ya sen bari kaybolma :110:

Aday listesinde vardin herhalde

Bu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim :işsiz:
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyor:oha: isiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum :ruh:
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum :kızgın:

Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm :KK43:
bu arada 61.8 im :halay:

sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun :KK53:

Back
X