- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.641
Tekrardan gecmis olsun nekadarlık ki bebiş. Insallah agrisiz acisiz cikartir tum dislerini ...Amigurumi bende yapmıştım kızıma bi kaçta hediyelik yaptim çok cici oldular. Şimdi zaman bulup yapamiyorum elimi neye atsam kıymete biniyo :) benim minnak hemen alıp oyun kuruyo bide bensiz oynamaz yapışık gibiyiz evde. Yogurt biber kurunu denedim ben ama midemde ki sorunlari tetikledi bıraktım.Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum![]()
Hoşgeldin canım aramıza bende unive kadar zayıftim safinaz derlerdi..nezaman ki gittim löp löp etlendimO zaman tanıtayım ben
Nida ben19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım
ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım
hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim
çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur
herkese yeniden Merhaba
![]()