Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum :KK53:
Tekrardan gecmis olsun nekadarlık ki bebiş. Insallah agrisiz acisiz cikartir tum dislerini ...Amigurumi bende yapmıştım kızıma bi kaçta hediyelik yaptim çok cici oldular. Şimdi zaman bulup yapamiyorum elimi neye atsam kıymete biniyo :) benim minnak hemen alıp oyun kuruyo bide bensiz oynamaz yapışık gibiyiz evde. Yogurt biber kurunu denedim ben ama midemde ki sorunlari tetikledi bıraktım.

O zaman tanıtayım ben
Nida ben:KK45: 19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım:110:ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım :oops:hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim:21:çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur :KK64:herkese yeniden Merhaba:KK15:
Hoşgeldin canım aramıza bende unive kadar zayıftim safinaz derlerdi..nezaman ki gittim löp löp etlendim ;) bidahada zayif olamadım:halay:yıllardır normaldim taki bebise kadar neyseki cogunu verdim darisi kalanlara istedigim gibi olmam icin bi 5 kilo daha vermem lazim lazim

O zaman tanıtayım ben
Nida ben:KK45: 19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım:110:ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım :oops:hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim:21:çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur :KK64:herkese yeniden Merhaba:KK15:
Hoşgeldin aynen bir garibin dediği gibi kardeşimin yasindasin oy canim :KK74:

Bu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim :işsiz:
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyor:oha: isiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum :ruh:
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum :kızgın:

Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm :KK43:
bu arada 61.8 im :halay:

sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun :KK53:
Kiyamam ya :emir_bebek:
Oglum iyi cok şükur hic evde durmuyor sağolsun disarlardayiz aksama kadar:anne:

Bende ayni pisbogazlikla devam en azından spora basladim hertarafim agriyor hamlamisim:ruh:

Luluuu94 Luluuu94 teşekkür ederim canim kusura bakma ugrastirdim seni :KK22:
Hic sorun degil canim:KK15:

23 haziran
Kahvaltı 08.00
2 haslanmis yumurta
1 yk krem peynir
4 zeytin
3 dilim tam bugday ekmegi
Şekersiz çay

Ogle 13.30
esimle tekrar kahvaltı
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 kk kasar peynir
1kk beyaz peynir
2 tane galeta

Ara 15.30
1 muz
10 15 tane çubuk kraker
Ara 17.00
1 tane magnum

19.00
1 porsiyon levrek bugulama
1 buyuk kase salata

Spor
25 dk zumba
10 dakika bel ve basen egzersizleri
50 ip atlama
Su. 3 lt gecti

23 haziran
Kahvaltı 08.00
2 haslanmis yumurta
1 yk krem peynir
4 zeytin
Şekersiz çay

Ogle 13.30
esimle tekrar kahvaltı
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 kk kasar peynir
1kk beyaz peynir
2 tane galeta

Ara 15.30
1 muz
10 15 tane çubuk kraker
Ara 17.00
1 tane magnum

19.00
1 buyuk kase salata

Spor
25 dk zumba
50 ip atlama
Su. 3 lt gecti
Magnum demek:sinirli: onun haricinde menün guzel canim

Kiyamam ya :emir_bebek:
Oglum iyi cok şükur hic evde durmuyor sağolsun disarlardayiz aksama kadar:anne:

Bende ayni pisbogazlikla devam en azından spora basladim hertarafim agriyor hamlamisim:ruh:

Hic sorun degil canim:KK15:
iyi canim sevindim.
Ay ne olacak bu pis bogazliklarimiz. yaz geldi dondurmaya basladimm :eek:

Of beş ay mı?
Değişe düştüm şu an
Nasıl sabrettin be kardeşim
Ve de nasıl böyle güzelleşin kurtuldun pis kilolarda valla helal

Ben 10 gün birebir diyet yapınca hop hemen bi kaçamak yapıyorum
İradene hayranınnnm
Canım benim teşekkür ederim.
Kilolarım sosyal hayatımı çok olumsuz etkilemişti. Utanıyordum. Her gören ne oldu sana vah vah moduna geçiyordu. Ne var sanki 3 tane çocuk doğurmuşum ikisi peşpeşe. En sinir olduğum şeyde şuydu “boyunda var maşallah heybetlisin” yani utandım kendimi boşvermiş beceriksiz amaçsız görünüyor gibi hissettim. Sonrada hırsla başladım tuttum kendimi
İyi oldum şimdi çok şükür
Kepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.

Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun
Bunu dün alıntılamışım cevabımı hatırlamıyorum :KK15:
Herkese merhaba Böyle araya girer gibi oldu kusura bakmayın gruba katılmak için Ne yapıyoruz acaba
Gerekeni yapmışsın küçük kardeş.
Huysuz ve ateşi çıktı diş olabilir canım sağolasın :)
Örgü gerçekten hem keyifli hem vakit geçirtici amigurumi örüyorum ben mesela çeşit çok onu bitir onu ör şuan bu msjı pul biberli yoğurdumu yerken yazıyorum :KK53:
Amigurumi mi? :KK36: Çok güzel bende yapabilmek isterdim. Araştırayım bakalım
Afiyet olsun pulbiberli yoğurt candır salatalıkta yiyebilirsin
O zaman tanıtayım ben
Merhaba canım hoşgeldin. Daha önce hangi takımda yarıştın mezun olabildin mi? Kaçıncı etapta bırakmıştın diyeti?
Hedef kilon kaç?

Bu ara sicaklardan buharlasmak uzereyim :işsiz:
kizim buyuduya telefonu elimde gormesin saldiriyor:oha: isiklari dikkatini cekiyor bende vermek istemediğimden teli alamiyorum :ruh:
zaten ek godaya baslasigimizdan beridir mutfaktan cikamiyorum :kızgın:

Aday listesinde olunca bildirim yapmazsam sorun oluyor mi oluyorsa siliverin benii ben kendim gelir yaparim size bildirimimi kimseyi etkilemeyeyimm :KK43:
bu arada 61.8 im :halay:

sen neler yapiyorsun canim oglusun duzeldi mi kac kilosun :KK53:
Maşallah canım çikolatayla verdin kilolarını mis gibi.
En küçük benmiyimki:eek:1.56 yım:KK45:
En küçük sensin:-) bundan sonra pazar kahvaltılarına ekmeği sen alacaksın.

23 haziran
Kahvaltı 08.00
2 haslanmis yumurta
1 yk krem peynir
4 zeytin
Şekersiz çay

Ogle 13.30
esimle tekrar kahvaltı
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 kk kasar peynir
1kk beyaz peynir
2 tane galeta

Ara 15.30
1 muz
10 15 tane çubuk kraker
Ara 17.00
1 tane magnum

19.00
1 buyuk kase salata

Spor
25 dk zumba
50 ip atlama
Su. 3 lt gecti

Kaçıverdi bi anda eşim markete girmişti alip getirmis arabadaydik evede gecmeye daha vardı eriyip ziyan olmasin caanım magnum dedim ve yedim:dondurma: ozel gunumde bitmek uzere kacamaksiz gunler diliyorum hepimize:KK66:
Ekmek, galeta, çubuk kraker, magnum maşallah canım iyi yemişsin. Ama sonraki mesajını okudum yani mecbur yiyeceksin caaaanım magnum eriyip aksın mı? 1 magnum 580 kalori miydi?
Ama zumbayı sevdim zuzum kaçamağın hakkını vermişsin. İnşallah her hafta 1 kilo verirsin.:KK36:
İnşallah:KK15:yarın başlıyorum o zaman:halay:
Bir program yaptın mı canım. Diyet ve spor programı
Daha öncede kilo vermişsin nasıl bir yöntem uygulamıştın.
Hedef kilon kaç
Sevgiler

Cok sagol canım benim:KK66:

:KK200:

Nasilmis:KK70:

Çok cok sağol canım:21:
Nasılmış
Bikere çok tatlıydı dilimi uyuşturdu resmen içimi baydı kakaolu şerbetli tatlı gibi geldi hiç beğenmedim. (O yüzden bi tabağı yalamadığım kaldı:KK70:)
Gerçekten güzel değildi ama ben kısacık sürede yedim yuttum canımsın iyiki doğdun:KK60:

Arkadaşlar 2 gündür 16/8 yapıyorum söylemiştim. Buna göre menüm
12:00
Nar ekşili yeşil salata 1 büyük kase
2 haşlanmış yumurta
1 etimek
1tk süzme peynir
15:30
1 tiramisu
1 vanilyalı filtre kahve
Ara
1 avuç yaban mersini
18:00
1 kutu ayran
6-7 fındık
19:30
Kuzu tandır
Salata

Ara sade nescafe
Toplam 3 lt su

Şimdi çok açım

Kaçıverdi bi anda eşim markete girmişti alip getirmis arabadaydik evede gecmeye daha vardı eriyip ziyan olmasin caanım magnum dedim ve yedim:dondurma: ozel gunumde bitmek uzere kacamaksiz gunler diliyorum hepimize:KK66:
Amin inşallah ;)

İnşallah:KK15:yarın başlıyorum o zaman:halay:
Hadi bakalım :)

iyi canim sevindim.
Ay ne olacak bu pis bogazliklarimiz. yaz geldi dondurmaya basladimm :eek:
Ayy bende yaa :(
Nasılmış
Bikere çok tatlıydı dilimi uyuşturdu resmen içimi baydı kakaolu şerbetli tatlı gibi geldi hiç beğenmedim. (O yüzden bi tabağı yalamadığım kaldı:KK70:)
Gerçekten güzel değildi ama ben kısacık sürede yedim yuttum canımsın iyiki doğdun:KK60:
Guzel seyler neden zararli olur ki zaten dimi ;)
:KK200:

Arkadaşlar 2 gündür 16/8 yapıyorum söylemiştim. Buna göre menüm
12:00
Nar ekşili yeşil salata 1 büyük kase
2 haşlanmış yumurta
1 etimek
1tk süzme peynir
15:30
1 tiramisu
1 vanilyalı filtre kahve
Ara
1 avuç yaban mersini
18:00
1 kutu ayran
6-7 fındık
19:30
Kuzu tandır
Salata

Ara sade nescafe
Toplam 3 lt su

Şimdi çok açım
Kuzum o tandırın yanında bi dilim pidesinden yeseydin acıkmazdın.. boyle yeme günü mü olur:kk77: tiramisu zaten hafif diyeti bozmadan takilmissin maasallah. l

Magnum 600 kalori mii ooyy nerelere gideyim ben nasil edeyim. Arabada erimesin derken ziyan olmasin derken kendimi ziyan etmisim bende nasil eriyecek acaba bugun sıkı biseyler yapayim zaten tartida da artili ciktim acil 100 200 gr biseler vermeliyim hep o magnum yuzunden

Günaydın kızlar 3. Mesajimda gunaydinlasmak aklima geldi;)) cok guzel bi kahvalti yaptim hemen paylasmak istedim .. bir de evdeyim diye ayaklarim mutfaga ellerim dolqplara gidiyo cisslar yoyesim geliyo her yedigimi hemen yazarsam yemeye yuzum olmaz diye dusundum
Kahvaltım
Yarim dilim tam bugday ekmegine bal kaymak surup lüplettim
Kalan yarim dilimimlede peynir ve zeytin yedim minnak minnak
Limonlu yesilcayla birlikte
2 tane kayısı
12 ye kadar bisey yememyi planliyorum sadece su ve spor

23 Haziran Menü

Sabah iki dilim adet değil pide gibiydi poğaça
Bir küçük salatalık
8 zeytin
İnci dilim peynir
Bir biber

Ara
Türk kahvesi
4 5 çilek

Öğlen
Bir poğaça küçük (bu poğaçayı veren komşumu burdan biiipp)
Dolma doldurdum doldururken çiğ içten tatlı kaşığıyla 4 5 yedim yanında üzüm koydum :D

Ara yok
Akşam pul biberli yoğurtt
Spor temizlik :53:
Su 1 lt falandır su sorunum var

Back
X