Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan

trendyola baksana canım çok güzel mayokiniler var 24 saatte kargodaymış

aboo bende kaptin kadar olmuşum daha kötü :KK70: :KK70: sen ne zaman yapcaksın protein benim cumaya kadar 68i görmem lazım dr dotty gibi mi yapsam ölüm sporuna mı girsem ne :KK70:
ahahha :KK70: ben bugün başladım bile canım sabah ölüm sporunun yarısını yaptım:KK49: akşam diğer yarısını yapıcam bakalım yarın tartı ne gösterecek inşallah diğer zamankiler gibi etki eder hemen :dua:

ahahha :KK70: ben bugün başladım bile canım sabah ölüm sporunun yarısını yaptım:KK49: akşam diğer yarısını yapıcam bakalım yarın tartı ne gösterecek inşallah diğer zamankiler gibi etki eder hemen :dua:
bende birşey etki etmiyor gibi ya bugün eşimle yürüyüş yapacam akşamda 1000 tane kadar jamping jack yaptım mı çok iyi olacak

bende paketin bitti diye düşünmeye başladım . hayır olsun neden gittin
Yok bitmedi daha :)saclarim cok dökülüyor onun için tahlil verdim perşembe tekrar gidicem tüm tahlil verdim ordan diyetisyene başlamaya karar verdim.

bende birşey etki etmiyor gibi ya bugün eşimle yürüyüş yapacam akşamda 1000 tane kadar jamping jack yaptım mı çok iyi olacak
Etki eder kuzum niye etmesin kiloda etmezsede incelirsin muhakkak olculeerini bi alsana sen duzenli 10 gün yapalım sonuca öle bakalım
1000 tane yaparsan helall olsun valla 500 de tıkanıyorum ben o_O

Bugünkü yediklerim
aç karnina tahlil vereceğim için kah geç oldu :(
11:00 tavada tereyağlı 1 yumurta
5,6 zeytin
3,4 çatal has.patates
1 çatalcik kaymak
çay

12:30
Yeşilçay

16:30
2 ince dilim şeklinde (kare) tambugday unlu galete

18;30
4 kaşık bulgur pilavi
6,7 kaşık nohut yemeği
Yarım kase yogurt

Su 2,5"olur yatana kadar
spor hastane annemler arası git gel tempolu şekilde 1 saat yürüdüm

Yok bitmedi daha :)saclarim cok dökülüyor onun için tahlil verdim perşembe tekrar gidicem tüm tahlil verdim ordan diyetisyene başlamaya karar verdim.
Özelde mi diyetisyen yoksa devlet te mi . Iyo yaptın başlamak ile diyetisyene.
Etki eder kuzum niye etmesin kiloda etmezsede incelirsin muhakkak olculeerini bi alsana sen duzenli 10 gün yapalım sonuca öle bakalım
1000 tane yaparsan helall olsun valla 500 de tıkanıyorum ben o_O
Birden yapamam ama dinlenerek yaparım. Inşallah ya çok şiştim hissediyorum gaz ve ödem sanki :(

Back
X