Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi akşamlar:KK200:
27.06.18 menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1kayısı
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
1tabak patates yemeği
Ayran
Yine bir düğün:halay:
Sabah değerlerine baktırmak için sağlık ocağına kan vermeye gitmiştim kahvaltı geç oldu o yüzden:110:Bu arada bol bol dua eder misiniz kan değerlerimin iyi çıkması için yoksa yine hastalıklar tetikleyecekmiş:110:
Ha bide bugünde neyse ki Son düğün:KK76: artık düzene girerimo_O
Şu düğünler yüzünden aktifti olamadım:KK11: ama olsun artık burda olicim:KK45:

Sorma ya kendimden hiç memnun değilim pozitif bakmaya çalışıyorum herşeye ama üzerimde bi ölü toprağı var sanki butun gün uyurum biraksalar hiç bir sey yapma hevesim yok ne oluyor bana anlamiyorum ama inşallah cabuk gecer :KK43:
Canim bu halin küçük depresyon hali,bende gecensene cok oldu ayni durum.sanirim aileni ozluyorsun kendine birsey bulsan düşünmemek icin yada biraz dinlen geçer,yanliz dusunmeye vaktin olmaz ise surekli yoğun olursan kafan rahatlar..burda arkadaslarda var konuş yaz rahatla,kendine stres etme..

Slm kizlar annemgilden yeni geldim hayat bi kosusturmaca icinde yasiyoruz rabbim saglik sihhat versinde bende elimde geldigince sohbetlerinize katilmaya çalışacağım..
Bende menumu paylasayimmi :)
Sabah 4:45 kuru erik bolsu
Kahvalti 10:00 bir haslanmis yumurta,peynir zeytin,erik receli,t.bugday ekmek
Ara kiraz,bir cay bardagi yogurt
Aksam,
Haslanmis tavuk gogusu,cicek dolma,yogurt,yesillik,karpuz
Yemeklerden sonra sabah aksam seker hapi iciyorum..
3lt su icerim muhakkak
Spor olarak tarlada cok calisirim en az 3saat,en cok8_9 saat calistigimiz olur ve ertesi gune hic kalkamiyorum her yanim agriyo hasat oluyorum..
Evde oldugum gunler en az maksimum 39 dk yürüyüş yaparim yapmaya da calisacagim..

SchonerDuft SchonerDuft
“Canım diskalifiye olan üye tekrar yarışamaz”
Daha önce 2 hafta bildirim yapmayıp listeye alınmayan bir üyemiz vardı şimdi başka takıma girmiş nasıl oluyor
Diskalifiye olan üye yeniden başka bir takıma girebiliyorsa bizim extrem durumu olan üyemiz neden asıl listede yarışamıyor

Canim bu halin küçük depresyon hali,bende gecensene cok oldu ayni durum.sanirim aileni ozluyorsun kendine birsey bulsan düşünmemek icin yada biraz dinlen geçer,yanliz dusunmeye vaktin olmaz ise surekli yoğun olursan kafan rahatlar..burda arkadaslarda var konuş yaz rahatla,kendine stres etme..
Evet canım beni bu hale getiren özlem herhalde :( konuşmak rahatlatiyor biraz olsada ama konusabilecegim biri yok malesef ailemden biriyle konussam üzülürler esimdee keza öyle bilmiyorum ya :(

Evet canım beni bu hale getiren özlem herhalde :KK43: konuşmak rahatlatiyor biraz olsada ama konusabilecegim biri yok malesef ailemden biriyle konussam üzülürler esimdee keza öyle bilmiyorum ya :KK43:
Gececek canim biraz sabret insan oglu ne ye alismiyorki rabbim beterinden saklasin,zaman yıllar gectikce sende alisacaksin aile duzenin iyice oturdukca cocuklarin buyudukce onlarla ilgilendikce bi bakiyorsun kosusturma icinde alışmış in, ailenin yanina tatile gidip gelmek bile seni tatmin edecek,yas ilerledikçe olgunlasiyorsun Hayatta, rabbim icindeki buruklugu hasreti dindirsin sana guc kuvvet versin ins..bak yakin zamanda gittin gördün degilmi aileni maddi durumun nasil bilmem ama eger iyiyse,3 ayda bir görmeye gitsen icindeki hasret dindikce azaltirsin,esinle konus canim evet uzulur ama sana destek olur psikolojin iyi olur,Allah korusun sana birsey olsa kimsenin kulagi duymaz sagliginda onemli hiç olmasa uzerindeki bir yuk kalkar rahatlarsin...evlilik,sevgi saygi, fedakarlik birbirinize destek,hayati bir omur paylasmak acisini tatlisini,hastalik ve sihhatli zamanda vardir..yani diyecegim tabiki herseyi degilde böyle seyleri konusacak hic kimsen yoksa esinle paylas canim eminim seni cok rahatlatir destek olur ...

Gececek canim biraz sabret insan oglu ne ye alismiyorki rabbim beterinden saklasin,zaman yıllar gectikce sende alisacaksin aile duzenin iyice oturdukca cocuklarin buyudukce onlarla ilgilendikce bi bakiyorsun kosusturma icinde alışmış in, ailenin yanina tatile gidip gelmek bile seni tatmin edecek,yas ilerledikçe olgunlasiyorsun Hayatta, rabbim icindeki buruklugu hasreti dindirsin sana guc kuvvet versin ins..bak yakin zamanda gittin gördün degilmi aileni maddi durumun nasil bilmem ama eger iyiyse,3 ayda bir görmeye gitsen icindeki hasret dindikce azaltirsin,esinle konus canim evet uzulur ama sana destek olur psikolojin iyi olur,Allah korusun sana birsey olsa kimsenin kulagi duymaz sagliginda onemli hiç olmasa uzerindeki bir yuk kalkar rahatlarsin...evlilik,sevgi saygi, fedakarlik birbirinize destek,hayati bir omur paylasmak acisini tatlisini,hastalik ve sihhatli zamanda vardir..yani diyecegim tabiki herseyi degilde böyle seyleri konusacak hic kimsen yoksa esinle paylas canim eminim seni cok rahatlatir destek olur ...
Baslarda böyle değildi canım oglum dogduktan sonra boyle oldu :(
Malesef senede bir gidebiliyorum arada da ailem geliyor buraya o kadar
Cok sagol güzel dileklerin için iyiki varsiniz :KK200:

SchonerDuft SchonerDuft
“Canım diskalifiye olan üye tekrar yarışamaz”
Daha önce 2 hafta bildirim yapmayıp listeye alınmayan bir üyemiz vardı şimdi başka takıma girmiş nasıl oluyor
Diskalifiye olan üye yeniden başka bir takıma girebiliyorsa bizim extrem durumu olan üyemiz neden asıl listede yarışamıyor
Kim başka takıma girmiş? Bizden biri mi ? Bende listeye extrem sebebten girdim. Duruma göre değişken G gamzelim080 bu hafta ekstrem sebebten girecek mesela

:KK14:Kızlar bir daha BDV lere mesaj yazmicam. Dün bi yerde konu dağılmış başka bi konu ortaya çıkmıştı bende Yeni konu üzerinden yorumda bulunduğum İçin mune den ikaz aldım. Küstüm BDV ye bir daha da yazmam:63:
Ben de coğu şeye yorum yapmamak için savaş veriyorum banlanmayım diye :KK48: seninki de pek masummuş :KK36:

Gümaydın kızlarrrrr :KK54: herkese bol eksili sporunda olduğu saģlıklı mutlu bir gün diliyorum :KK68: sanırim bu squat mekik plunk bende enerji patlaması yarattı :KK48: güneşli bi günede uyanınca kendimi cok iyi çok enerjik hissediyorum :KK28:
Günaydın ay ne güzel azıcık bana da yolla o enerjiden :KK17:

Evet canım beni bu hale getiren özlem herhalde :KK43: konuşmak rahatlatiyor biraz olsada ama konusabilecegim biri yok malesef ailemden biriyle konussam üzülürler esimdee keza öyle bilmiyorum ya :KK43:
Seni çok iyi anliyorum canım ama seni en iyi eşin anlar dert ortağımız onlar değil mi hem böylece aranızdaki bağlarda güçlenir ben kaç aydır eşimden ayriyim arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum konusuyorum annem geldi bayramda onla dertleştim ama eşimin yerini hiçbiri tutmuyo :KK43: hiçkimse onun kadar iyi teselli etmiyo beni anneme söyleyemedigim şeyleri eşimle konuşabiliyorum bence bu sureçte eşine yavaş yavas anlat sıkıntılarını bulabildiğin çözüm önerilerini soyle kuzum ondan da yardim beklediğini söyle hem erkeklerin hoşuna gidiyo bu tip şeyler inan bana :KK52:burda bu topikten ya da özelden benimle dertleşebilirsin cok iyi dinlerim ama cok da konusurum :KK48: bi keresinde psikiyatrım senin konuşup dertleşmeye ihtiyacın var daha çok dedi :KK48:

Canım o kadar dogru seyler yazmissin ki üstüne ekliyebilcek biseyim yok :KK52:@Bir garip kuzum BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim cok guzel cok dogru seyler soylemis canim noktasina virgulune dokunmadan katiliyorum biz burdayiz istedigin zaman konuşup dertlesebiliriz birde sanirim seninkisi doğum sonrasi yasanilan turden bir depresyon cocugun kac aylik ya da kac yasinda canim yazdiysan bile ben kacirmisim sanirim :olamaz:

Günaydın ay ne güzel azıcık bana da yolla o enerjiden :KK17:
Günaydın canım :KK39: nasıl gidiyo bakiim hurma diyeti bittikten sonra beraber spor yarısmasi yapabiliriz ben pek bi sevdim bu squat i :KK48: yürüyüsten sıkıliyodum bundan sıkılmiyorum bakalım bende de bu enerji hali sık görulen bişey degil ama bugünlerde iyiyim spora yoruyorum bunu inşallah geçici degildir :KK68:

günaydın kızlar nasılsınız. bugün hurma diyeti yapayım dedim almak için aşağı indiğimde gözüm korktu ya cırcır olursam bu seferde :D yarın yola çıkıcam burnumdan gelmesin dimi :D

76,8 canim bayramdan sinra bi hafta kendimi kontrol edemedim istah patlamasi yasadim yoksa simdi 75 kg duym,6,2gr verdim ama bundan sonra gider artik tarlada calismaya basladik cok ter atiyom her yanim agriyor, cok yogunum bitlisten dayimgil geliyor annemgile gidecegiz yemegi evde yiyimde orda kacamagim olmasin.
kaçamak yptın mı bakalım
Hormon ilaçları yapar evet
Ama Hindistan cevizi yağıda yapar bu yağı 28 günlük süreçte en fazla 2 kez peeling sonrası sürmek gerekiyor. Nemlendirici gibi kullanmak yanlış. Saç içinde aynı şekilde. Eğer cildin çok kuruysa haftada bir kez kullanabilirsin Hindistan cevizini ama gözeneklerden yağ çıkıyor diyorsun bu durumda kullanmamalısın. Yaz aylarında zaten lekelenme yapar. Her sabah güzelce temizle sodayla yıka c vit. İçeren (AHA içeriği yüksektir) narenciyeleri püskürtme yada silme yöntemiyle uygulayabilirsin üzerinden de güzel bir nemlendirici sür ( tamamen geçene kadar makyaj da yapma) yüz cildi özellikle bi aksilik olsa çok üzülürsün canım yağlara dikkat etmek gerekir

Bişey kalmadı canım maşallah mezuniyetten önce bi birincilik al hadi bekliyorum Zaten çok sürse 2 haftaya mezun olursun sen:nazar:

İnşallah canım bu hafta çok iyi gittin bu gidişle bayramda fıstık gibi olacaksın

Sende göreceksin canım yeterki erteleme diyetine uy ve biraz hareket et. :KK15:
püskürtme ya da silme derken asidini yüzüme püskürteyim demek istedin değil mi ?
:KK14:Kızlar bir daha BDV lere mesaj yazmicam. Dün bi yerde konu dağılmış başka bi konu ortaya çıkmıştı bende Yeni konu üzerinden yorumda bulunduğum İçin mune den ikaz aldım. Küstüm BDV ye bir daha da yazmam:63:
senin yazdığın konuya baktım 5 yaşındaki çocuğun o gibi merkezde ne işi var ya bıraksalar çocuk kalsınlar biraz ya ban yerim korkusu ile yazmadım ama yazacam snırım
Slm kizlar annemgilden yeni geldim hayat bi kosusturmaca icinde yasiyoruz rabbim saglik sihhat versinde bende elimde geldigince sohbetlerinize katilmaya çalışacağım..
Bende menumu paylasayimmi :)
Sabah 4:45 kuru erik bolsu
Kahvalti 10:00 bir haslanmis yumurta,peynir zeytin,erik receli,t.bugday ekmek
Ara kiraz,bir cay bardagi yogurt
Aksam,
Haslanmis tavuk gogusu,cicek dolma,yogurt,yesillik,karpuz
Yemeklerden sonra sabah aksam seker hapi iciyorum..
3lt su icerim muhakkak
Spor olarak tarlada cok calisirim en az 3saat,en cok8_9 saat calistigimiz olur ve ertesi gune hic kalkamiyorum her yanim agriyo hasat oluyorum..
Evde oldugum gunler en az maksimum 39 dk yürüyüş yaparim yapmaya da calisacagim..
miktarlar ? çiçek dolması da olmamış

Back
X