Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar nasılsınız. bugün hurma diyeti yapayım dedim almak için aşağı indiğimde gözüm korktu ya cırcır olursam bu seferde :KK70: yarın yola çıkıcam burnumdan gelmesin dimi :KK70:

bence olmazdın canım yaa olsanda yarına kalmaz :KK48: ben detoks işine hiç girmeyecem artık öle bi karar aldım..dikkat edince gidiyor bu hafta daha iyi anladım.. bugüün son proteinimi yapıp (1.2 kilo gitmiş 3 günde) sonra 2-3 hafta diyetisyen listelerimi yaparım diyet işini bitirip korumaya geçerim

Günaydın kızlar dün menumu yazamadım dısardaydık bebisle pazar gorup yuruyus yaptık eve geldigimde pertim cikmisti bebisi uyutunca sızıp kalmısım
kahvaltı 08.30
1 ince dilim subrg yazamadim bile:KK66:)
ara 11 30
1 seftali
bir kase yogurt
Ogle14.30
1 kase sehriye corbasi
Taze bezelye tava
Aksam19.30
1 bardak hindistancevizli sut..ilk deneyimimdi hindistan cevizleri hala bogazimda gibi oksuresim var drdotty drdotty sen nasil iciyosun taklimiyo mu bogazina:)

Spor 45 dk yuruyus 10 dakikasi tempolu yuruyus hatta koşu
Su 2.5 lt

Günaydın canım :KK39: nasıl gidiyo bakiim hurma diyeti bittikten sonra beraber spor yarısmasi yapabiliriz ben pek bi sevdim bu squat i :KK48: yürüyüsten sıkıliyodum bundan sıkılmiyorum bakalım bende de bu enerji hali sık görulen bişey degil ama bugünlerde iyiyim spora yoruyorum bunu inşallah geçici degildir :KK68:
Hurma iyi gitti diyetisyen bekliyorum bugün başlicam squat iyidir ya sikilirsan lesli iyi oluyor ben bi ara sıkılmıstim simdi devam ediyorum

tartılmadım ki :) keyfi kaçmasın dedim bir 3 gün yapayımda tartılırım
Yarın kilo bildirimini unutma tartılman gerek :D
ohh cok iyi söyle bi git gez kafani dagit kuzucumm
evet ya iyi gelecek biraz dinlenmiş olurum evimi toparlarım hem çok dağıldı beni çok geriyo . sen ne yaptın ev işini
bence olmazdın canım yaa olsanda yarına kalmaz :KK48: ben detoks işine hiç girmeyecem artık öle bi karar aldım..dikkat edince gidiyor bu hafta daha iyi anladım.. bugüün son proteinimi yapıp (1.2 kilo gitmiş 3 günde) sonra 2-3 hafta diyetisyen listelerimi yaparım diyet işini bitirip korumaya geçerim
benim bağırsaklara güven olmuyor ya :D bu hafta şunu anladım vücudum diyetten yorulmuş bu hafta dinlenmeye çekiliyorum bir yarını kurtarırsam süper
bu detoksla hiç bağırsaklarım bozulmadı benim canım.
benim bağırsaklar biraz huysuzda güvenemiyorum :D

Kızlar sizden fikir isteyecegim çilginlar gibi nette aramaktan kafam iyice karışti
Kızımin dogumgunune 14 gun kaldı biliyisunuz ailemden farkli bi sehirde yasiyorum 2 aileyi davet edip kucuk bi parti yapmak istiyorum ailelelerin ikisininde minik bebekleri var .. hem yiyecek hem susleme fikirleri alabilirim. Kızıma anı kalsın istiyorum sadece yoksa pek hevesim yok boyle seylere ilk dogumgunu diye heveslendim ama kafam karıstı iyice

Seni çok iyi anliyorum canım ama seni en iyi eşin anlar dert ortağımız onlar değil mi hem böylece aranızdaki bağlarda güçlenir ben kaç aydır eşimden ayriyim arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum konusuyorum annem geldi bayramda onla dertleştim ama eşimin yerini hiçbiri tutmuyo :KK43: hiçkimse onun kadar iyi teselli etmiyo beni anneme söyleyemedigim şeyleri eşimle konuşabiliyorum bence bu sureçte eşine yavaş yavas anlat sıkıntılarını bulabildiğin çözüm önerilerini soyle kuzum ondan da yardim beklediğini söyle hem erkeklerin hoşuna gidiyo bu tip şeyler inan bana :KK52:burda bu topikten ya da özelden benimle dertleşebilirsin cok iyi dinlerim ama cok da konusurum :KK48: bi keresinde psikiyatrım senin konuşup dertleşmeye ihtiyacın var daha çok dedi :KK48:

Canım o kadar dogru seyler yazmissin ki üstüne ekliyebilcek biseyim yok :KK52:@Bir garip kuzum @selcanmehmetcan cok guzel cok dogru seyler soylemis canim noktasina virgulune dokunmadan katiliyorum biz burdayiz istedigin zaman konuşup dertlesebiliriz birde sanirim seninkisi doğum sonrasi yasanilan turden bir depresyon cocugun kac aylik ya da kac yasinda canim yazdiysan bile ben kacirmisim sanirim :olamaz:
13 aylik canim bebegim...
İki gundur hastanede esim (kp refakatci olarak ) gelince insallah konusuruz canim iyiki varsiniz konuşmak iyi geliyor gercekten

Yarın kilo bildirimini unutma tartılman gerek :KK70:

evet ya iyi gelecek biraz dinlenmiş olurum evimi toparlarım hem çok dağıldı beni çok geriyo . sen ne yaptın ev işini

benim bağırsaklara güven olmuyor ya :KK70: bu hafta şunu anladım vücudum diyetten yorulmuş bu hafta dinlenmeye çekiliyorum bir yarını kurtarırsam süper

benim bağırsaklar biraz huysuzda güvenemiyorum :KK70:
valla benimde öle vucudumda bende yoruldum diyetten :KK70::KK70:

Kızlar sizden fikir isteyecegim çilginlar gibi nette aramaktan kafam iyice karışti
Kızımin dogumgunune 14 gun kaldı biliyisunuz ailemden farkli bi sehirde yasiyorum 2 aileyi davet edip kucuk bi parti yapmak istiyorum ailelelerin ikisininde minik bebekleri var .. hem yiyecek hem susleme fikirleri alabilirim. Kızıma anı kalsın istiyorum sadece yoksa pek hevesim yok boyle seylere ilk dogumgunu diye heveslendim ama kafam karıstı iyice
ben 3 ay öncesinden başlamıştım araştırmaya :olamaz: herşeyi kendim yapmıştım (süsleme, hediyelik,kocaman 1 yapmıştım) ama ben bi 50 kişilik felandı hazırlığım, ilk önce konsept yapacakmısın ona karar vermen gerekli (ben mesela minnie mouse konsepti yapmıştım) konseptli yapacaksanda internette birsürü site var tüm takım halinde o konseptle ilgili süslemeler var

Back
X