- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.481
Eferim gizima![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eferim gizima![]()
Hatırlayamadım canımya hoşbulduk nasıl verdınmı kılo.ben çok abarttım artık yeme işini diyete başlamam şart olduHoşgeldin canım beni hatirladinmi sen gittigin sıralar yeni geldiydim![]()
Verdim birazda aldimHatırlayamadım canımya hoşbulduk nasıl verdınmı kılo.ben çok abarttım artık yeme işini diyete başlamam şart oldu
Ben varimKimsecikler yok ki ya![]()
Afiyet olsun kuzum menun cok saglikli zaten diyetisyen menusu merak etme aldırmaz saglikli protein dolu bi gun olmus darisi basima ne yesem doyamamaya basladimGelsin bugünkü menüm o vakit ..
8:30 kah.
2 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
kk peynir
3 zeytin
1 kupa rezene cayi
ara 12:00
8 çiğ badem
öğlen 14:00
1 kase çorba
2 haş yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk ve bol salata
Ara 17:00
1 kase yogurt
Akşam 19:00
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
Ay bu diyetsen menüsü beni zayiftacagina kilo aldırmasin maazallah
su 2,5 litre
Spor 40 dk lesli
Ne bileyim ya çok yemişim gibi hissediyorum ..mi de ekşimesine yudum yudum süt ic ve tuzsuz sarı leblebi fayda eder ben 8 yıl boyunca savastim mide hastalığıyla geçmiş olsun bilirim çok berbattirAfiyet olsun kuzum menun cok saglikli zaten diyetisyen menusu merak etme aldırmaz saglikli protein dolu bi gun olmus darisi basima ne yesem doyamamaya basladim
Ayyy hic olmamis29 haziran
Kahvaltı
2 dilim tb ekmegi
Tereyaginda 2 yumurta
Zeytin peynir domates
1 yk nutella
Ara 1 top maraş dondurması
Ogle
kozlenmis patlican salata
Yesil mercimek corbasi
Iki kk patatesli borek
Ara 1 kase daha corba
3 galeta
Ara 1 domates 1 salatalik
Aksam
Bir pors. Taze fasulye yemegi
7 tane salcali makarna
1 fincan sekerli nescafe
1 tane çizmeci rulo gofret
Su. 3 lt
Spor yok
Bugun biturlu doyamadim surekli dolabin basindaydim![]()
MaşallahGelsin bugünkü menüm o vakit ..
8:30 kah.
2 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
kk peynir
3 zeytin
1 kupa rezene cayi
ara 12:00
8 çiğ badem
öğlen 14:00
1 kase çorba
2 haş yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk ve bol salata
Ara 17:00
1 kase yogurt
Akşam 19:00
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
Ay bu diyetsen menüsü beni zayiftacagina kilo aldırmasin maazallah
su 2,5 litre
Spor 40 dk lesli
Saolasın kuzum midemde yara varmıs ülser sanirim tam adı endoskopi yaptirmam gerekiyodu gecince onemsemedim yilda 1 2 kez olur bi iki hafta cekerim acisini biter leblebi iyi geliyo tok tuttugu icin sanirimNe bileyim ya çok yemişim gibi hissediyorum ..mi de ekşimesine yudum yudum süt ic ve tuzsuz sarı leblebi fayda eder ben 8 yıl boyunca savastim mide hastalığıyla geçmiş olsun bilirim çok berbattir![]()
Malesef bayramdan sonra spor olarak bu hafta toparlamistim ama menuleri duzene sokamadim bundan sonrasi icin daha duzenli gitmeye calisicam bu sekilde kilo verememAyyy hic olmamis
Bide kızlar yemek saatlerinide yazarsak super olur
Ah canim bana 3 kez yapildi endoskopi parca alindi yogun mikrop olusumu varmis tedavi old neler cektim ihmal etme git ilerler gastrite cevirir benim gibiSaolasın kuzum midemde yara varmıs ülser sanirim tam adı endoskopi yaptirmam gerekiyodu gecince onemsemedim yilda 1 2 kez olur bi iki hafta cekerim acisini biter leblebi iyi geliyo tok tuttugu icin sanirim
Malesef bayramdan sonra spor olarak bu hafta toparlamistim ama menuleri duzene sokamadim bundan sonrasi icin daha duzenli gitmeye calisicam bu sekilde kilo veremem
Benide eklesen canim29 Haziran- 5 temmuz Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
leylmira
bi-zuzu
Buki_89
Fat ördekler
Luluuu94
segus