- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahıl ambarı
Ahahhaaa ne sandıngeçen haftaki felaket performansımdan sonra hakettim bence
sen ne ara 65 e indin maşallahben seni 69-68 lerde sanıyodum
dünkü dombili laflarımı geri aldım
![]()
Ay sabah sabah ne guldum  sen cok yasaÇok erken başlamışsın canım
Bu arada ben yaşlanıyorum diye üzülürken annem bana evde çocuk muamelesi yapıyor
Az önce dediki yemeğini ye de oynamaya çıkarken hafizeyi de çağırın
Not: Hafize çocukluk arkadaşım benden 2 yaş büyük ve beni aşağıda futbol oynarken görünce dalga geçiyor.![]()
Ay hadı ıArkadaşlar çok güzel bir ev bulduk tam istediğim gibi. Eşim şimdi pazarlık İçin buluştu ev sahipleriyle. İnşallah anlaşırlar benim için dua edin lütfen
Anılar biriktirdin belki ondandır kuzum .Tahıl ambarı
3 yıl geçirdim orada hiç sevmemiştim aslında ama nedendir bilmem çok özlüyorum hep oraları anlatıyorum geldiğimizden beri
Komşumla geçirdiğim son anıyı hatırlamak bile istemiyorum
Gunaydinn❤Günaydın kızlar
Masallah iyi dayaniyorsun canim benim gozum yemiyor ama ilerde dusunurum yapmayi..Günaydınlaaar
29.06.2018 -- kefir detoks 3. gün
sadece öğlen -- tavuklu salata yedim.
devamı 1 lt kefir + 14 hurma :)
tam 75 gördüm sabah3 günde 1 kilo civarı oldu yani.
Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Haftasonu telafi edilecek tabiki![]()
Tabiki saysbilirsin canımLuluuu94 yarin tarlada calisacagim onlar spor sayilmazmi normal yurusten hesaplasam olmazmi dk 1 olandan, ter su icinde kaliyorum o derece yani comel kalk comel kalk toprakta ayak bacak kaslarim çalışıyo toprak camura batmis gibi yuruyorum zorluyor,sonracima buyumuus yarim metreyi gecmisi otlari cek kopar butun gucunu vererek, capayla tek tek stilleri otlari capa vurmak kollarim ertesi gun agrisindan duramiyorum yani, kucuk bir alan degil 6 donum arazi,tarlada git gel hasim cikiyor.dinlenme molayi haric saatine dikkat ederim hak gecmesin die.valla bu hareketler sayesinde belimde yanlarimda sirtimda incelme oldu.. sizin fikrinizi aliyim birr..
Tmm canim cok sagol takima faydam olur en cokta kendim için yoksa spor yapmayi cok sevmiyorum tarlayi sevmiyorum ama sirf hareket olsun bu zorunlu giderek zayiflayim diye gidiyorum..yoksa hareketliyim ama bi okadarda icimde bıkkınlık tembelim.. motivem sayenizde artacak ins..Tabiki saysbilirsin canım
GünaydınGünaydın kızlar
GunaydınGünaydınlaaar
29.06.2018 -- kefir detoks 3. gün
sadece öğlen -- tavuklu salata yedim.
devamı 1 lt kefir + 14 hurma :)
tam 75 gördüm sabah3 günde 1 kilo civarı oldu yani.
Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Haftasonu telafi edilecek tabiki![]()
Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorumLuluuu94 yarin tarlada calisacagim onlar spor sayilmazmi normal yurusten hesaplasam olmazmi dk 1 olandan, ter su icinde kaliyorum o derece yani comel kalk comel kalk toprakta ayak bacak kaslarim çalışıyo toprak camura batmis gibi yuruyorum zorluyor,sonracima buyumuus yarim metreyi gecmisi otlari cek kopar butun gucunu vererek, capayla tek tek stilleri otlari capa vurmak kollarim ertesi gun agrisindan duramiyorum yani, kucuk bir alan degil 6 donum arazi,tarlada git gel hasim cikiyor.dinlenme molayi haric saatine dikkat ederim hak gecmesin die.valla bu hareketler sayesinde belimde yanlarimda sirtimda incelme oldu.. sizin fikrinizi aliyim birr..
Tarlada çalışmak çok zordur bilirim bende bebis olmadan önce cilek toplamaya gidiyordum o güneşin altında off ...Allah yardim cin olsun canim çok zor bi iş .Luluuu94 sunuda yaziyi mesala gecen 6 donum arazini etrafi kelileri otlarini esim tirpanla bicti ben dirgenle otlari toplayip attim ve bu tam 8 saat surdu abartmiyorum inanin cok calismistim ertesi gun iki gun is yapamadim agridan cok zorladim oyle basit is yapmiyorum vucudumu bayagi zorluyorum yani ..bu gibi hareketleri normal yuruyusten dk 1 puan olandan sayamazmiyiz..