Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FC4C6247-230C-42CF-89A0-ED679BFA090A.webp
FC4C6247-230C-42CF-89A0-ED679BFA090A.webp Ben bugün çok düzensiz beslendim o yüzden yazmak istemiyorum.

drdotty drdotty senin şehrinden geçiyorum çöl gibi bir şehir olarak düşünüyordum konyayı ama öyle değilmiş :KK70:
Tahıl ambarı :KK70::KK70::KK70:
3 yıl geçirdim orada hiç sevmemiştim aslında ama nedendir bilmem çok özlüyorum hep oraları anlatıyorum geldiğimizden beri
Komşumla geçirdiğim son anıyı hatırlamak bile istemiyorum

geçen haftaki felaket performansımdan sonra hakettim bence :KK70:

sen ne ara 65 e indin maşallah :nazar: ben seni 69-68 lerde sanıyodum :KK57::KK57: dünkü dombili laflarımı geri aldım :KK70::KK70::KK8::KK8:
Ahahhaaa ne sandın :KK70: :KK70: dombılı degılım ben kımse dalga gecemez benımlr:KK70: kız yıne zayıflamıssın dıyen yok daha fazlan var dıyolar:KK11:

:KK70::KK70::KK70: Çok erken başlamışsın canım
Bu arada ben yaşlanıyorum diye üzülürken annem bana evde çocuk muamelesi yapıyor
Az önce dediki yemeğini ye de oynamaya çıkarken hafizeyi de çağırın :KK70::KK70::KK70:
Not: Hafize çocukluk arkadaşım benden 2 yaş büyük ve beni aşağıda futbol oynarken görünce dalga geçiyor.:KK70:
Ay sabah sabah ne guldum  sen cok yasa :KK70::KK70:

Kızlar hepinize günaydın

bugün diyetime daha sıkı başlıyorum daha sıkı sıkı sarılıyorum inşallah
yürüyüşe başladım tempolu bir şekilde devam ediyorum
yayla havasında ormanın içerisinde yürüyorum çok keyif verici
sincaplar görüyorum karıncalar erkenden kalkmış bu sabah yine doğa çoktan uyanmış
ben de kalktım böyle güzellikleri şahitlik yapabiliyorum

Tahıl ambarı :KK70::KK70::KK70:
3 yıl geçirdim orada hiç sevmemiştim aslında ama nedendir bilmem çok özlüyorum hep oraları anlatıyorum geldiğimizden beri
Komşumla geçirdiğim son anıyı hatırlamak bile istemiyorum
Anılar biriktirdin belki ondandır kuzum .
O komşu tam.bir fiyasko ya
Ev işi ne oldu anlaşabildiniz mi ?

Günaydınlaaar:KK45:

29.06.2018 -- kefir detoks 3. gün
sadece öğlen -- tavuklu salata yedim.
devamı 1 lt kefir + 14 hurma :)

tam 75 gördüm sabah:KK52: 3 günde 1 kilo civarı oldu yani.

Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Haftasonu telafi edilecek tabiki :KK76:

Luluuu94 Luluuu94 yarin tarlada calisacagim onlar spor sayilmazmi normal yurusten hesaplasam olmazmi dk 1 olandan, ter su icinde kaliyorum o derece yani comel kalk comel kalk toprakta ayak bacak kaslarim çalışıyo toprak camura batmis gibi yuruyorum zorluyor,sonracima buyumuus yarim metreyi gecmisi otlari cek kopar butun gucunu vererek, capayla tek tek stilleri otlari capa vurmak kollarim ertesi gun agrisindan duramiyorum yani, kucuk bir alan degil 6 donum arazi,tarlada git gel hasim cikiyor.dinlenme molayi haric saatine dikkat ederim hak gecmesin die.valla bu hareketler sayesinde belimde yanlarimda sirtimda incelme oldu.. sizin fikrinizi aliyim birr..

Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Masallah iyi dayaniyorsun canim benim gozum yemiyor ama ilerde dusunurum yapmayi..

Luluuu94 Luluuu94 sunuda yaziyi mesala gecen 6 donum arazini etrafi kelileri otlarini esim tirpanla bicti ben dirgenle otlari toplayip attim ve bu tam 8 saat surdu abartmiyorum inanin cok calismistim ertesi gun iki gun is yapamadim agridan cok zorladim oyle basit is yapmiyorum vucudumu bayagi zorluyorum yani ..bu gibi hareketleri normal yuruyusten dk 1 puan olandan sayamazmiyiz..

Luluuu94 Luluuu94 yarin tarlada calisacagim onlar spor sayilmazmi normal yurusten hesaplasam olmazmi dk 1 olandan, ter su icinde kaliyorum o derece yani comel kalk comel kalk toprakta ayak bacak kaslarim çalışıyo toprak camura batmis gibi yuruyorum zorluyor,sonracima buyumuus yarim metreyi gecmisi otlari cek kopar butun gucunu vererek, capayla tek tek stilleri otlari capa vurmak kollarim ertesi gun agrisindan duramiyorum yani, kucuk bir alan degil 6 donum arazi,tarlada git gel hasim cikiyor.dinlenme molayi haric saatine dikkat ederim hak gecmesin die.valla bu hareketler sayesinde belimde yanlarimda sirtimda incelme oldu.. sizin fikrinizi aliyim birr..
Tabiki saysbilirsin canım

Tabiki saysbilirsin canım
Tmm canim cok sagol takima faydam olur en cokta kendim için yoksa spor yapmayi cok sevmiyorum tarlayi sevmiyorum ama sirf hareket olsun bu zorunlu giderek zayiflayim diye gidiyorum..yoksa hareketliyim ama bi okadarda icimde bıkkınlık tembelim.. motivem sayenizde artacak ins..:spor::21::KK74:

Günaydın kızlar
Günaydın:KK200:

Gunaydın:KK200:
Ne guzel kararlı bisekilde ilerliyosun 3 gund e1 kilo super ben de hurma diyetine baslayacaktim ama evdeki ramazandan kalma hurmalardan birisinin ici kurtlanmisti o goruntuden sonra 2 ay yiyemem heralde

Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorum

Luluuu94 Luluuu94 sunuda yaziyi mesala gecen 6 donum arazini etrafi kelileri otlarini esim tirpanla bicti ben dirgenle otlari toplayip attim ve bu tam 8 saat surdu abartmiyorum inanin cok calismistim ertesi gun iki gun is yapamadim agridan cok zorladim oyle basit is yapmiyorum vucudumu bayagi zorluyorum yani ..bu gibi hareketleri normal yuruyusten dk 1 puan olandan sayamazmiyiz..
Tarlada çalışmak çok zordur bilirim bende bebis olmadan önce cilek toplamaya gidiyordum o güneşin altında off ...Allah yardim cin olsun canim çok zor bi iş .

Back
X