Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım canım ben hiç diyetisyene gitmediğim için anlamıyorum pek diyetisyen işlerinden

bende şimdi mesajda falan diyorum ama sesli diyemem utanırım :KK70::KK70::KK70: balayında alışırım belki dediğin gibi :KK70:
ay kaptin biliyorsun ki ben meze ve salata yemem onun yerine fıstıklı baklava meyveli pasta tercih ederim :KK70::KK70: yada çerez :KK70:
serbetli tatlılarda güzel oluyo evet bende bayılırım ayrı tabak yap bak sakın utanma tm mı :D:D biz birer yemek tabagı yapıyoduk birimiz masada oturuyodu içecekleri söylüyodu diğeri gidip tatlı tabagı salata tabagı meyve tabagı da alıyodu :D:D

ahahaah kiz buarada nereye gidiosunuz siz tatile yani napcaksiniz deniz falanmi yoksa gezmemi?
antalya kuzum aslında hiç istemiyodum ama otel çok güzeldi yorumları falan o yüzden orayı tercih ettik denize gidiyorz ama düğünden sonrada trabzona falan gitme planımız var balayı düğünden 4 gün sonra

serbetli tatlılarda güzel oluyo evet bende bayılırım ayrı tabak yap bak sakın utanma tm mı :KK70::KK70: biz birer yemek tabagı yapıyoduk birimiz masada oturuyodu içecekleri söylüyodu diğeri gidip tatlı tabagı salata tabagı meyve tabagı da alıyodu :KK70::KK70:
yok kız yemenin utanması mı olurmuş o kadar para sayıyorz otele :D tavsiyeleri dikkate alıcam :D:D:D

antalya kuzum aslında hiç istemiyodum ama otel çok güzeldi yorumları falan o yüzden orayı tercih ettik denize gidiyorz ama düğünden sonrada trabzona falan gitme planımız var balayı düğünden 4 gün sonra

yok kız yemenin utanması mı olurmuş o kadar para sayıyorz otele :KK70: tavsiyeleri dikkate alıcam :KK70::KK70::KK70:
zaten yemekhaneye girince deliye dönüyo insan biz ilk gün kibarlık yapıp az aldydk sonraki günler allah ne verdiyse :D:D

inşallah gider gitsin kuzum yaa valla :dua:
yavaş yavaş tamamlanıyor :KK36:
doğru diyosun 5 günde en fazla 2-3 kilo alabilirim:KK30:

ay gözümü korkuttun iyice :KK70::KK70:
gider gider merak etme .
kilo almak çok kolay biliyorsun :D
bende öyle dedim antalya fethiye olmazda erdek ayvalık fln olur küçük yerlere gideriz hem sakin olur öğle sıcakgında da cıkmayız dısarı olur biter suya alışsın cocuk bak ben yüzme bilmiyorumm
tatil illa deniz kıyısında olmak zorunda da değil kuzum yaylalar da var mis gibi

ay hiç kibarlık yapamam sanırım o insanlar bizi bidaha nerde görcek sanki :KK70::KK70:
olsun sen yine elit cool davranmaya calış :D:D

aynen bende iple cekiyorum suan tatilimi:)
bizz bu sene gidemicez malesef ki :işsiz:

gider gider merak etme .
kilo almak çok kolay biliyorsun :KK70:

tatil illa deniz kıyısında olmak zorunda da değil kuzum yaylalar da var mis gibi
bende biraz eglenmek istiyorum kuzum gezelim insan icine karısalım falan

olsun kuzum esinin izni varsa yakinlarda takilirsiniz biz gecen yil öyle yapmistik biyere gidemedik tatil yapamadik öyle günü birlik gezmistik acik
eşimin kardesi polis deniz kenarı bi sehirde görev yapıyo oraya gidelim dedik ama bnm izine cıkmamı bekliyoruz

Back
X