Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla :KK70:
akşamda çok olmuş

afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?

afiyet olsun çok güzel olmuş

afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım :KK70:
brnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyor

kocam diyemiyorum tanıdıklara henüz :KK70: alıştırmam lazım kendimi :KK70::KK70:
bizimde öyleymiş kuzu çeviriyolarmış hergün inşallah kilo alıpta gelmem :KK70: bende kacırcağımı sanmıyorm :KK70::
dersin dersin :D gerci bizde balayında basladıydık birbirimize karım kocam demeye hala aynı bişey derken kocam sunu yapsana versene vs diye konusuyorum kesin yapıyo o zaman :D:D:D
yemeklerle beraber mezeleri salatalarıda güzel oluyo bide onalrda cok yediriyo :ruh:

az gelmişse demk :KK53::KK53:
az geldi valla :D
4 günde 1 kilo vermişim :KK70: ve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi :KK70::KK70:

ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzel :KK70: tebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum :KK70:
süpersin . düğüne kadar 4 5 kilo garanti gider desene .
ev tamamlanıyor desene :KK37:
kilo almaktan otelin yemekleri çok güzel :ruh:
yesen yesen ne kadar yiceksin ki

az geldi valla :KK70:

bende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dedi :işsiz::işsiz: dedm bari köye götür ayaklarımı dereye sokayım o zaman :63:

SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn
vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik oldu:D burayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah:D

azcik korkutim seni poncik simdi ver sen kilolari bol bol balayinda bidaha herseyi yersin ohhhh valllah en güzel tatil o unutulmaz bence

bende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dedi :işsiz::işsiz: dedm bari köye götür ayaklarımı dereye sokayım o zaman :63:
bebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsın

vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik oldu:KK70: burayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah:KK70:

azcik korkutim seni poncik simdi ver sen kilolari bol bol balayinda bidaha herseyi yersin ohhhh valllah en güzel tatil o unutulmaz bence
3 4 kilo mu :D
kız nasıl başardın o kadar kilo almayı :D

vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik oldu:KK70: burayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah:KK70:

e sende hep mi yedin kuzum nasıl aldın o kadar kiloyu hiç mi hareket etmedin :D:D

brnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyor
anladım canım ben hiç diyetisyene gitmediğim için anlamıyorum pek diyetisyen işlerinden
dersin dersin :KK70: gerci bizde balayında basladıydık birbirimize karım kocam demeye hala aynı bişey derken kocam sunu yapsana versene vs diye konusuyorum kesin yapıyo o zaman :KK70::KK70::KK70:
yemeklerle beraber mezeleri salatalarıda güzel oluyo bide onalrda cok yediriyo :ruh:
bende şimdi mesajda falan diyorum ama sesli diyemem utanırım :D:D:D balayında alışırım belki dediğin gibi :D
ay kaptin biliyorsun ki ben meze ve salata yemem onun yerine fıstıklı baklava meyveli pasta tercih ederim :D:D yada çerez :D

az geldi valla :KK70:

inşallah gider gitsin kuzum yaa valla :dua:
yavaş yavaş tamamlanıyor :KK36:
doğru diyosun 5 günde en fazla 2-3 kilo alabilirim:KK30:

ay gözümü korkuttun iyice :KK70::KK70:

bebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsın
bende öyle dedim antalya fethiye olmazda erdek ayvalık fln olur küçük yerlere gideriz hem sakin olur öğle sıcakgında da cıkmayız dısarı olur biter suya alışsın cocuk bak ben yüzme bilmiyorumm

Back
X