Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

6.TAKIMA KARŞI En Büyük KK
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

drdotty drdotty . 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
segus segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.

SchonerDuft SchonerDuft kahvaltı peynir 2 dilim tahıllı ekmek semiz otu/marul domates süt öğlen 1 bardak kefir yanında 1 meyve ara 5 fındık 5 badem akşam çorba salata

tugbaFB tugbaFB sabah: 1 yumurta,peynir,süt,1 dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,maydanoz öğlen: ton balıklı salata (160gr light ton balığı) akşam: 200 gram ızgara tavuk,salata gece yatmadan önce yoğurt+limon+pul biber karışımını yemeyi düşünüyotum
öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem

spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu diyet planınız

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea diyet planınız

@kayacans diyet planınız

@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah

N Niles . Sabah: 2 yumurta + peynir / yulaf +yoğurt
Öğlen : Et yemeği + salata / çorba + salata

Akşam : sebze yemeği + yoğurt

spor: egzersiz + pilates + zumba + leslieye devam :)

leylmira leylmira . diyet planınız

lilipit lilipit . diyet planınız

6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

drdotty drdotty . 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
segus segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.

SchonerDuft SchonerDuft diyet planınız

tugbaFB tugbaFB sabah: 1 yumurta,peynir,süt,1 dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,maydanoz öğlen: ton balıklı salata (160gr light ton balığı) akşam: 200 gram ızgara tavuk,salata gece yatmadan önce yoğurt+limon+pul biber karışımını yemeyi düşünüyotum
öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem

spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu diyet planınız

@kayacans diyet planınız

@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah

menü süper :super: sporlarda aynı şekilde
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

Hedef:
-1100gr.
segus segus

SchonerDuft SchonerDuft kahvaltı peynir 2 dilim tahıllı ekmek semiz otu/marul domates süt öğlen 1 bardak kefir yanında 1 meyve ara 5 fındık 5 badem akşam çorba salata

@bi-zuzu diyet planınız

@kayacans diyet planınız

bana az geldi canım doymayacaksın ve canın cıs cos isteyecek muhtemelen

erkenden menümü yazayım

sabah
tam tahıllı ekmekten tost
2 çeri domates
1 bardak su
ara
yarım armut
öğlen
2,5 servis kaşı kadar bulgur nohutlu
kuru soğan bolca
1 yk yoğurt hazır olduğu için az yedim
ara
çay kahve
bolca su

akşam
1 minik kutu probiyotik yoğurt
1 kırmızı erik

su
3 ltye tamamlıcam

menü süper :super: sporlarda aynı şekilde

bana az geldi canım doymayacaksın ve canın cıs cos isteyecek muhtemelen
menüde öğlen değişebilir makarna bulgur menemen olarak 2 yk yerim yazdıklarımın yanında ya da öğlen akşam çorba içerim wcde düzelir belki

bende bugün menüyü yazayım :)
Sabah : 2 yumurta + 5 zeytin
Öğlen : 2 kepçe çorba + 1 kase salata
Ara: Şekersiz Türk Kahvesi

Evett akşam misafirliğe davetliyiz çay yanı börek çörek tatlı ile imtihanım :duduk:

yanıma 300 ml kefir ve hurma alıp gitme planım var :D

çayını içer kalkarım anlayışla karşılarla umarım :dua:

kremasız,unsuz çorbalar iyi olur , bulgur ye ama makarna ve menemen (ekmekle yiyeceğini düşünüyorum) yeme bu hafta öle dene bakalım
ekmek ile aram yok kuzum benim hiç olmasa yemem menemen için geçerli bu tabi . öğlenler burda hep sorun evden getirsem de olmuyor 4 kişiyiz aayrı yemek olayımız yok .

ekmek ile aram yok kuzum benim hiç olmasa yemem menemen için geçerli bu tabi . öğlenler burda hep sorun evden getirsem de olmuyor 4 kişiyiz aayrı yemek olayımız yok .
ayrı yemek olayınızın olmaması kötüymüş onlara ayak uydurmak durumundasın ama diyetteyim yağsız tuzsuz bişeyler yapıp getirmem lazım desen alınırlarmı ki? bizim kızlarda bana kızıyorlar bitsin şu diyetin artık isstediğimiz yere gidip yiyelim diye :KK48:

Bende erkenden yazayım hiç yazmamaktan iyidir evde çocuklar küçük ve oülum hastalandı o yüzden giremiyorum net.e
Sabah :nesfit
Ara:türk kahvesi şekersiz
Öğlen:kuymak 5lokma ekmekli
Sade soda ve akçaabat köfte ekmeksiz
Ara:16:45 1yaprak galeta
Sade soda akşama Allah kerim artık

ayrı yemek olayınızın olmaması kötüymüş onlara ayak uydurmak durumundasın ama diyetteyim yağsız tuzsuz bişeyler yapıp getirmem lazım desen alınırlarmı ki? bizim kızlarda bana kızıyorlar bitsin şu diyetin artık isstediğimiz yere gidip yiyelim diye :KK48:
alınma olmaz ama ben yiyemem öyle geçen sene getiriyordum amcamla ben vardık şimdi 4 kişiyiz . siz dışarda mı yiyorsunuz

Kızlar akşam yemeği yok bugün gece Leslie falan yapalım
Yarın bildirim günü öğle 12:00 ye kadar bildirimleri tamamlayalım
Şirin ördeklerim benim

Bugünkü yediklerim :)
8:00 1 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
1 tatlı k.cilek reçeli yeni yapınca tadına baktim sadece :))
Minik avuç kuru üzüm

Ara 10:00
7,8 kiraz
10 cig badem

12:00 Öğlen
has.tavuklu bol sumakli salata
1 dilim çavdar ekmeği

15:00 misafirliğe gittim :(
1 tabak batırık ( kisira benzer ama sulusu ) yaninda bol haslanmis lahana

Akşam 19;00 gibi acikirsam pul biberli yogurt yada zencefil zerdecal tarcinli yogurt yiyeceğim

Bunları eritmek için az önce tempolu 45 dk daha yürüdüm onuda ekleyecegim listeye ..

Bugünkü sporları ve suyu yazmayi unutmusum
30 dk lesli
150 ip atlama
50 squat
50 jumping jack
+ 45 dk tempolu yürüyüş
Su yatana kadar 3 lt olur sevgiler :) ❤

05.07.18 günüm:kk77:
Kalkınca
0.5 lt su
1 salatalık
10 dk gerim hareketleri 15 dk leslie 10dk esneme hareketleri
Kahvaltı
2 yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
1 tk fıstık ezmesi(doğal)
4 yeşil zeytin
Yeşil çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Ara
5 tane form ince bisküvi
1 b gazoz
Akşam
Menemen
Yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
2fincan çay
+ 10 bin adım:KK200:
Toplam su 3 lt yaparım

6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

Hedef:
-1100gr.
segus segus

@bi-zuzu diyet planınız

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea kahvaltı: klasik kahvaltım 1-2 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmıs yumurta 1 küçük dilim peynir domates salatalık yeşillik şekersiz cay
Öğle ve akşam yemeği ağırlıklı olarak protein ve yeşil salata seklinde planlıyorum ara öğün alışkanlıgım yok zaten belki kahve içebilirim sadece
Gün boyunca 2-3 lt su 1-2 bardak yeşilçay bol ayran düsünüyorum hem su hem protein :KK48: bu arada reflim yaklastı haftaya böyle geçiririm maydonoz limon kürü mü odem atıyodu kızlar yoksa kiraz sapı çayı mı
H sonu en az 45 dk-1 saat tempolu yurüyüs+koşu günlük squat plunk jamping jack makas hareketlerinden olusan en az yarım saatlik egzersiz

@kayacans diyet planınız

Back
X