- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.141
6.TAKIMA KARŞI 
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI
drdotty
. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef: -1100gr.
segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.
SchonerDuft
kahvaltı peynir 2 dilim tahıllı ekmek semiz otu/marul domates süt öğlen 1 bardak kefir yanında 1 meyve ara 5 fındık 5 badem akşam çorba salata
tugbaFB
sabah: 1 yumurta,peynir,süt,1 dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,maydanoz öğlen: ton balıklı salata (160gr light ton balığı) akşam: 200 gram ızgara tavuk,salata gece yatmadan önce yoğurt+limon+pul biber karışımını yemeyi düşünüyotum
öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem
spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu diyet planınız
tobosolu_dulcinea
diyet planınız
@kayacans diyet planınız
@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah
N Niles . Sabah: 2 yumurta + peynir / yulaf +yoğurt
Öğlen : Et yemeği + salata / çorba + salata
Akşam : sebze yemeği + yoğurt
spor: egzersiz + pilates + zumba + leslieye devam :)
leylmira
. diyet planınız
lilipit
. diyet planınız

6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

Hedef: -1100gr.

öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem
spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu diyet planınız

@kayacans diyet planınız
@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah
N Niles . Sabah: 2 yumurta + peynir / yulaf +yoğurt
Öğlen : Et yemeği + salata / çorba + salata
Akşam : sebze yemeği + yoğurt
spor: egzersiz + pilates + zumba + leslieye devam :)