Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valalh onu tam olarak bilmiyorum canim okul okuyan cok daha kolay geliyo diye biliyorum yani üniversite Zamani gelip Burda bitrip is bulup kalanlar cok var. Is icin nasil olur orasini gercekten bilmiyorum. bide ingilizce biliyosa esin ve meslegi varsa az daha kolaylasabilir diye tahmin ediyorum. Arastirmak lazim kuzum. Akrabalariniz varmi yurt disinda?
eşimin meslegi var ama ingilizcesi yok :confused: belcika da akrabaları var uzun zamandır ordalar ama biz hollandaya gitsek diyoruz

yok kuzum ya çok uykum var uykuya doyamıyorum nedense :KK43: salı günü de görümcem geliyor o zamana kadar evi toplamam ve dinlenmem gerek :KK70:
sen ne yaptın
hafta sonu dinlene dinlene yaparsin ev temizligini canim. Nekadar kalcak görümcen? bende dün hamur salata falan biseyler hazirladim bugün icin Hazir olsun diye. Eve gecincede evi süpürüp silerim dedim aksamda misafirlerim var zaten... hafta sonu bende hicbisey yapmadan dinlenmeyi düsünüyorum

hafta sonu dinlene dinlene yaparsin ev temizligini canim. Nekadar kalcak görümcen? bende dün hamur salata falan biseyler hazirladim bugün icin Hazir olsun diye. Eve gecincede evi süpürüp silerim dedim aksamda misafirlerim var zaten... hafta sonu bende hicbisey yapmadan dinlenmeyi düsünüyorum
3 hafta kalacak hafta sonları bende kalır eşim gecede olduğu için belki hafta içide gelir bilmiyorum kafa dengi allahtan severim kendisini . ev işi 5 saatte biter aslında ama çok uykulu geziyorum bu hafta birde başım çok dönüyor güneş çrptı :D hamurla ne yapcaksın ? senin pastalar çörekler muhteşem oluyor

:KK200:MİNİK ADAYLARIMIZ:KK200:

@Buki_89 (65,40/66,5 /+1,1 /%+1,6)

@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:

@Nidsalii (63,4/62,8/0,6/%0,94) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55

@gamzelim080 (77/75.8-1.2*100=120=1.5584 (1.56)
@selcanmehmetcan ( 76.9/ 76,5/ 0,4/0,52 %)

3 hafta kalacak hafta sonları bende kalır eşim gecede olduğu için belki hafta içide gelir bilmiyorum kafa dengi allahtan severim kendisini . ev işi 5 saatte biter aslında ama çok uykulu geziyorum bu hafta birde başım çok dönüyor güneş çrptı :KK70: hamurla ne yapcaksın ? senin pastalar çörekler muhteşem oluyor
evet biter sonra dinlenirsin kendini hemen bitsin yapimda diye motive et sonunda yan gelir yatarsin:)

patatesli börek yapcam buseferki kendi kafama göre uydurmasyon bi tarifden peynir patates sogan karisimindan
bide biberli ekmek hic yedinmi bilmiyorum hatay mutfagindan harika oluyo
Tatli olarakda frambuaz soslu cheescake yaptim:) salatada yeni bisey denedim pancarli bulgur salatasi umarim olmustur dünden yaptim onu:)

sagol kuzum

Çok tesekkur ederim canim peki her öğünde yapiyo musunbyoksa gunde 1 kere yapmak yeterli olur sende hangisi ise yaradi kuzum :KK39:

Teşekkur ederim canim nasilsin bakalim :KK52:
Canim günde iki ögün yapsan yeter bence annem çok yaptı önce bende yapmistim baya fayda ediyor düzenli yapılırsa ..iyilik valla kızla oynuyorum bol bol oglum kursa gitti evde takılıyoruz :))

Merhaba canım uyku tutmadı geziniyordum son mesaj sizin olunca tesadüf girdim listenize baktım da nilesss adlı üye dikkatimi çekti. Arkadaş 265. Etapta diskalifiye olduğu için maalesef listeye alamazsın. Takım içinde kalabilir ama listelere giremez canım. Yeni üyeleri mutlaka eski listelerden ve diskalifiye listesinden kontrol etmeyi unutma canım. İyi geceler :KK36:
Merhaba canım üyenin kendi mesajlarına bakmıştım yalnızca seneler önce yine 14. Takımda 3 -4 günlük yazışmaları vardı. Hiç listeye girmemiş diye düşündüğümden diskalifiye listesine bakmamıştım.
Teşekkür ederim

Back
X