- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.221
napion kuzum dinlendinmi acikanlıyorum kuzum seni hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napion kuzum dinlendinmi acikanlıyorum kuzum seni hayırlısı olsun
yok kuzum ya çok uykum var uykuya doyamıyorum nedensenapion kuzum dinlendinmi acik
herşeyin hayırlısı delirmeden inşallahanlıyorum kuzum seni hayırlısı olsun
eşimin meslegi var ama ingilizcesi yokvalalh onu tam olarak bilmiyorum canim okul okuyan cok daha kolay geliyo diye biliyorum yani üniversite Zamani gelip Burda bitrip is bulup kalanlar cok var. Is icin nasil olur orasini gercekten bilmiyorum. bide ingilizce biliyosa esin ve meslegi varsa az daha kolaylasabilir diye tahmin ediyorum. Arastirmak lazim kuzum. Akrabalariniz varmi yurt disinda?
hmm dil mutlaka ögrenemsi gerekir diye düsünüyorum... hollanda güzeldir kesin h ic gitmedim daha.eşimin meslegi var ama ingilizcesi yokbelcika da akrabaları var uzun zamandır ordalar ama biz hollandaya gitsek diyoruz
hafta sonu dinlene dinlene yaparsin ev temizligini canim. Nekadar kalcak görümcen? bende dün hamur salata falan biseyler hazirladim bugün icin Hazir olsun diye. Eve gecincede evi süpürüp silerim dedim aksamda misafirlerim var zaten... hafta sonu bende hicbisey yapmadan dinlenmeyi düsünüyorumyok kuzum ya çok uykum var uykuya doyamıyorum nedensesalı günü de görümcem geliyor o zamana kadar evi toplamam ve dinlenmem gerek
sen ne yaptın
iyiyim kuzumm kahve içiyorum sen napıyosun nasılsın canmGünaydin canim napiyosun nasilsin
3 hafta kalacak hafta sonları bende kalır eşim gecede olduğu için belki hafta içide gelir bilmiyorum kafa dengi allahtan severim kendisini . ev işi 5 saatte biter aslında ama çok uykulu geziyorum bu hafta birde başım çok dönüyor güneş çrptıhafta sonu dinlene dinlene yaparsin ev temizligini canim. Nekadar kalcak görümcen? bende dün hamur salata falan biseyler hazirladim bugün icin Hazir olsun diye. Eve gecincede evi süpürüp silerim dedim aksamda misafirlerim var zaten... hafta sonu bende hicbisey yapmadan dinlenmeyi düsünüyorum
dogalgaz su tesisatı ustası baya büyük firmalarda calışmış zamanında ama yurt dısına hiç cıkmamışhmm dil mutlaka ögrenemsi gerekir diye düsünüyorum... hollanda güzeldir kesin h ic gitmedim daha.
Ne meslegi yapmisti esin
bende iyim canim calisiyorum:) Burda hava bugün berbat kovadan bosalircasina yagmur yagiyoiyiyim kuzumm kahve içiyorum sen napıyosun nasılsın canm![]()
evet biter sonra dinlenirsin kendini hemen bitsin yapimda diye motive et sonunda yan gelir yatarsin:)3 hafta kalacak hafta sonları bende kalır eşim gecede olduğu için belki hafta içide gelir bilmiyorum kafa dengi allahtan severim kendisini . ev işi 5 saatte biter aslında ama çok uykulu geziyorum bu hafta birde başım çok dönüyor güneş çrptıhamurla ne yapcaksın ? senin pastalar çörekler muhteşem oluyor
hmm anladim canim aslinda heryerde ihtiyac olan bi meslekdogalgaz su tesisatı ustası baya büyük firmalarda calışmış zamanında ama yurt dısına hiç cıkmamış
ülkeyi terk etme konusunda kararlıyım ama yandas bulamıyorumhmm anladim canim aslinda heryerde ihtiyac olan bi meslek
Çok tesekkur ederim canim peki her öğünde yapiyo musunbyoksa gunde 1 kere yapmak yeterli olur sende hangisi ise yaradi kuzumRica ederim canimkaristiriyorsun bir tutam kiraz sapi bir tutam misir püskülü 2"bardak su 5 dk kaynatip ılınınca ya yemekten 30 dk once yada sonra..afiyet olsun
![]()
Teşekkur ederim canim nasilsin bakalimGünaydın canım![]()
ay keşke acık burayada yağsa çok sıcak bunalıyoruz valla ama çok dengeszi dediğin gibibende iyim canim calisiyorum:) Burda hava bugün berbat kovadan bosalircasina yagmur yagiyodün yandik 30 derece üstü bugün 17 ve yagmur felegimiz sasiyo resmen havalardan
![]()
Canim günde iki ögün yapsan yeter bence annem çok yaptı önce bende yapmistim baya fayda ediyor düzenli yapılırsa ..iyilik valla kızla oynuyorum bol bol oglum kursa gitti evde takılıyoruz :))Çok tesekkur ederim canim peki her öğünde yapiyo musunbyoksa gunde 1 kere yapmak yeterli olur sende hangisi ise yaradi kuzum
Teşekkur ederim canim nasilsin bakalim![]()
Merhaba canım üyenin kendi mesajlarına bakmıştım yalnızca seneler önce yine 14. Takımda 3 -4 günlük yazışmaları vardı. Hiç listeye girmemiş diye düşündüğümden diskalifiye listesine bakmamıştım.Merhaba canım uyku tutmadı geziniyordum son mesaj sizin olunca tesadüf girdim listenize baktım da nilesss adlı üye dikkatimi çekti. Arkadaş 265. Etapta diskalifiye olduğu için maalesef listeye alamazsın. Takım içinde kalabilir ama listelere giremez canım. Yeni üyeleri mutlaka eski listelerden ve diskalifiye listesinden kontrol etmeyi unutma canım. İyi geceler![]()