Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 2166513 Kahveni içip egzersize başlıyorum
Yap yakımı hızlansın diye
Üç tarafım yeşillik ağaçlarla kuşanmış
Hala spor yapmaya erinmeli miyim?
Tabi ki hayır
Hadi bismillah
Full motivasyon

Ay ben de istiyorum ben deeeee
Neyse ki Türk kahvem var yapayım da içelim karşılıklı :kahve:

Geçen cuma sonuncu olduğumuzu unutmayın canlarım. Bol bol yürüyüş az az öğünlerle bu cuma kendimizi gösterelim SchonerDuft SchonerDuft :KK66: 500k yapabilirsin canım
KuZum o çok ağır gelir bana korunmuyorum sonuçta ama regli olursam yaparım şu an sadece yürüyüş yapabilrim çok sıcak gelmezse çıkıcaz yürüyüşe. Ben inşallah 2 3 kilo verecem zaten kilo değil gram verirsem diyeti bırakacam :(
O beyaz şeyler de nesi :)
Şeker topları :D :D

Slm kızlar hayirli aksamlar sabah 10 dan beri ayaktayim cok yoruldum yeni oturdum,dunku iki kova kayısı yika kaynat pestil yaptim ilkkez, icinede tatli cekirdekleri kirdim blandırdan cektim kattim ve sekersiz saglikli.bisey oldu :))
Sonra teyzemgil geldi eyvah diyetim dedim icimdenn sonra annem annanemde geldi hahh ;) bahcemizden olan patlican ve dolma biberden dolma yaptim tabiki kendime; bir patlicana bir dolma bibere toplam bir yk bulgurdan bol sebzeli baharatli dolma yaptim,sonra anali kizli sulu kofte pisirdim,birde yanina yogurtlu makarna cok guzeldiii ben birazdan menumu yazacagim...

Menü
Sabah dunku kalan 3adet kucuk kabak mucver yoguurtla yedim izcik peynir,zeytin bir lokma t.bug.ekmek, sekersiz cay

Ara kayisi yedim azdi

Aksam; uc dolma(ama bol sebzeli toplam bir yk bulgur vardir yani kucuk kasenin aldi kadardi) 3yk yogurt,iki yk anali kizli sulu kofteden vee hic doymadim bir salatalik yerim birazsdan acimm:(((

Suuu icerim3lt olur
Spor yok sabah 10dan beri ayaktaydim 10 saat olmus yeni oturdum cok ter attimm.

Iyi aksamlar kızlar bend ebugun bahar temizligi yapmaktan canı çıkmış bi insan olarak yazıyorum daha da bitmedi. Bol kalori yakımli bi güj olduğu gibi birazda fazla oldu ozellikle bu hafta icin
Kahvalti 07.30
2 dilim tb ekmegi sucuklu kasarli tost
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
5 top peynir
Ogle 11.30
Bir tabak salcali tb makarna
Ara 1 muz
Ara 1 bardak latte
Aksam 17.30
4 yk pilav ustu kuru
Salata
Ayran
Bol bol su

Akşam yemeğim :)
20180708_210445.webp

Kimseler yokk kizlar kacamak yapmiyorsunuz dimi...aslinda haslanmis etim vardi milletin icinde cikaramadim ya onu bugun yeseydim tam protein diyeti planliyordum...
Ayy cok gulesim geldi ;)) kendimi gordum bi an bende et balik yaparken kendime biraz ayiririm dolaba esim isteyken yapip yerim diye:)))

Ayy cok gulesim geldi :KK66:) kendimi gordum bi an bende et balik yaparken kendime biraz ayiririm dolaba esim isteyken yapip yerim diye:)))

:))) yemek yedik bitti anneme dedim ki bir hafta gorusmeyelim dedim :))) bu hafta sıkı diyetteyim dedim, annem yarin sabah goruselim diyo(sabah tarlaya gidecegiz ya:)) )teyzem dediki esine cocuklara ne yedireceksin onlaridami diyete sokacaksin anama gondermeyi planliyorum dedim güldüm dedim bir hafta makarna yediririm gozume baktilar şaka şaka dedim :))) yani duyurdum bu hafta dokanmasinlar bana:))
Kiz reglimin son gunleri protein beslenirsem iyi kg gidiyor bugunku plan suya düştü...

KuZum o çok ağır gelir bana korunmuyorum sonuçta ama regli olursam yaparım şu an sadece yürüyüş yapabilrim çok sıcak gelmezse çıkıcaz yürüyüşe. Ben inşallah 2 3 kilo verecem zaten kilo değil gram verirsem diyeti bırakacam :KK43:

Şeker topları :KK70: :KK70:

O ne ola ki şimdi :27:

Iyi aksamlar kızlar bend ebugun bahar temizligi yapmaktan canı çıkmış bi insan olarak yazıyorum daha da bitmedi. Bol kalori yakımli bi güj olduğu gibi birazda fazla oldu ozellikle bu hafta icin
Kahvalti 07.30
2 dilim tb ekmegi sucuklu kasarli tost
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
5 top peynir
Ogle 11.30
Bir tabak salcali tb makarna
Ara 1 muz
Ara 1 bardak latte
Aksam 17.30
4 yk pilav ustu kuru
Salata
Ayran
Bol bol su
Afiyet olsun:dondurma:
Sucuk makarna latte pilav :KK57: yiye yiye veriyorsun maşallah kiloları tebrik ederim canım.:KK36:

Bende menümü paylaşayım
12:00
2 parmak peynir
2 zeytin
Sebzeli omlet
Domates
Çay
14:30
Elim kadar biftek
2 şapka mantar
Salata
Karışık komposto (kuru meyvelerle soğuk suyla hazırlanmış şekersiz)
17:00
1 dilim hurma pastası ( sağlıklı beslenme standından seçtim şeker içermiyor tarifini de dinledim beynime kaydettim bir gün evim olursa yapar sizede tarif ederim)
Çay
19:30
Zeytinyağlı reyonunda ne varsa hepsinden azcık (1 pasta tabağı dolusu)
1 porsiyon kadar döner
125gr. Yoğurt
2 kuru incir

Evet biliyorum çok yemişim hiç boş kalmamış ağzım.
Akşam 8den öğle 12 ye kadar şade kahve , soda, çay ve su dışında hiçbişey içmiyorum.
Gün içinde 3 litre su içiyorum.
Limonata içenlere özendim bana karpuzdan yaptılar şekersiz 2 gündür 1er bardak içiyorum. Kilo vermeye devam ediyorum aslında vermek istemiyorum ama alacam korkusundan bazı kuralları çiğnemiyorum.
Bu 16/8 diyetini herkese tavsiye ediyorum.
Sevgiler

Back
X