- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.521
Sabah
Buyuk 1 bardak ballı süt içtim öksürüyorum diye sonra yattım yeni uyandım kahvaltı ara öğün karışık oldu Eki Görüntüle 2166499
O beyaz şeyler de nesi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah
Buyuk 1 bardak ballı süt içtim öksürüyorum diye sonra yattım yeni uyandım kahvaltı ara öğün karışık oldu Eki Görüntüle 2166499
Eki Görüntüle 2166513 Kahveni içip egzersize başlıyorum
Yap yakımı hızlansın diye
Üç tarafım yeşillik ağaçlarla kuşanmış
Hala spor yapmaya erinmeli miyim?
Tabi ki hayır
Hadi bismillah
Full motivasyon
KuZum o çok ağır gelir bana korunmuyorum sonuçta ama regli olursam yaparım şu an sadece yürüyüş yapabilrim çok sıcak gelmezse çıkıcaz yürüyüşe. Ben inşallah 2 3 kilo verecem zaten kilo değil gram verirsem diyeti bırakacamGeçen cuma sonuncu olduğumuzu unutmayın canlarım. Bol bol yürüyüş az az öğünlerle bu cuma kendimizi gösterelimSchonerDuft
500k yapabilirsin canım
Şeker toplarıO beyaz şeyler de nesi :)
İns yaa..kiraz sapini hergunmu iciyordun canim cumaya kadar icsem zarari olurmu acaba..kiraz sqpli çay güzel odem attırıyor
diyetisyenim emzirirken günde 2 bardak iciriyordu
ins gitmistir sende de yağ
Ayy cok gulesim geldiKimseler yokk kizlar kacamak yapmiyorsunuz dimi...aslinda haslanmis etim vardi milletin icinde cikaramadim ya onu bugun yeseydim tam protein diyeti planliyordum...
Sunum harika lupletesim geldiAkşam yemeğim :)
Eki Görüntüle 2166614
Ayy cok gulesim geldi) kendimi gordum bi an bende et balik yaparken kendime biraz ayiririm dolaba esim isteyken yapip yerim diye:)))
Akşam yemeğim :)
Eki Görüntüle 2166614
KuZum o çok ağır gelir bana korunmuyorum sonuçta ama regli olursam yaparım şu an sadece yürüyüş yapabilrim çok sıcak gelmezse çıkıcaz yürüyüşe. Ben inşallah 2 3 kilo verecem zaten kilo değil gram verirsem diyeti bırakacam
Şeker topları![]()
![]()
Günde bi bardak içiyordumİns yaa..kiraz sapini hergunmu iciyordun canim cumaya kadar icsem zarari olurmu acaba..
O halde misAy ben de istiyorum ben deeeee
Neyse ki Türk kahvem var yapayım da içelim karşılıklı![]()
Seker hastaligi baslangici disinda yok şimdilik..Günde bi bardak içiyordum
Bi hafta da sıkıntı olmuyordu
Senin özel bi rahatsızlığı in var mı
Afiyet olsunIyi aksamlar kızlar bend ebugun bahar temizligi yapmaktan canı çıkmış bi insan olarak yazıyorum daha da bitmedi. Bol kalori yakımli bi güj olduğu gibi birazda fazla oldu ozellikle bu hafta icin
Kahvalti 07.30
2 dilim tb ekmegi sucuklu kasarli tost
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
5 top peynir
Ogle 11.30
Bir tabak salcali tb makarna
Ara 1 muz
Ara 1 bardak latte
Aksam 17.30
4 yk pilav ustu kuru
Salata