Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kzııma tulum sipariş vermiştim ama çok ucuzlarıda var o mağazalardan değildi çok memnun kalmıştım, instada çok fazlaya satıyolar ben genelde orda beğendiklerimi sipariş veriyorum (instadakiler biliyor kaliteli olan ürünleri seçiyolar)

beden bulabildinmi ben bulamamıştım :KK12:
beden varda diğer bebekli arkadşlarla konuştuk yemkte bu uv korumlaılar iyi oluyromus fikir değitirdim mayo almayacağım ondan alacağım canım güneş yanığı cok kötü olab,l,yormuş hemen kuruyoırmuş vs vs şimdi onu okuyorum bende cocukların sağlığı herşeyimiz

ay bugün anca gelebildim :)
yazılanları okurken 10 dk geçti zaten:olamaz:

dünkü menü

sabah : yoğurt + granola + yulaf ezmesi
öğlen : 2 kepçe çorba + 1 minik kase salata
akşam : 2 adet biber dolması + 3yk yoğurt :)

dün temizlik yaptım bence gayet iyi spordu :KK76:

bugün itibari ile değişiklik olsun ve kilom oynasın diye ananas detoksu yapıyorum :)

menümmm

sabah : 2 dilim ananas + 2 yk yoğurt + yulaf ezmesi
öğlen : 80 gr ton balık + salata
ara öğün : 2 dilim ananas + 3 yk yoğurt (17:00 gibi yicem akşam yemeğe abanmıyım :)
akşam : 2 yumurta + salata + 2 dilim ananas

aralarda ödem atıcı çay yaptım onu içiyorum.

3 gün yapacağım .

Bu arada sabah 05:45 kalkıp 1 saat leslie yaptım :spor:

ay bugün anca gelebildim :)
yazılanları okurken 10 dk geçti zaten:olamaz:

dünkü menü

sabah : yoğurt + granola + yulaf ezmesi
öğlen : 2 kepçe çorba + 1 minik kase salata
akşam : 2 adet biber dolması + 3yk yoğurt :)

dün temizlik yaptım bence gayet iyi spordu :KK76:

bugün itibari ile değişiklik olsun ve kilom oynasın diye ananas detoksu yapıyorum :)

menümmm

sabah : 2 dilim ananas + 2 yk yoğurt + yulaf ezmesi
öğlen : 80 gr ton balık + salata
ara öğün : 2 dilim ananas + 3 yk yoğurt (17:00 gibi yicem akşam yemeğe abanmıyım :)
akşam : 2 yumurta + salata + 2 dilim ananas

aralarda ödem atıcı çay yaptım onu içiyorum.

3 gün yapacağım .

Bu arada sabah 05:45 kalkıp 1 saat leslie yaptım :spor:
ananas diyetimi ilk defa duydum ben s adece kahvaltılarda yiyordum ama bu şekildede çok güzel olmuş :KK48:
spor için mi o saatte kalktın :KK57:

Emzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.
Korse kullanmadım ben doktorum önermedi hatta sıkı giyimlerden 2 ay kaçınmamı söylemişti. Ama ben sezaryen Doğumlar yaptım normal doğumda farklı olabilir.
Latex korse değilde doğum sonrası İçin satılanlar var mesela owli korse geçenlerde gözüme çarpmıştı o tip bişey kullanabilirsin.
Ben de 3 sezaryen var alt karnımda sarkma var. Gören bişey yok diyor ama öne doğru eğildiğimde sezaryen dikişimin üzerine doğru indiğini kendim görebiliyorum. Normal doğum yaparsan toparlarsın

Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendine

İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim

Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsun
Sen hemencecik toparlanırsın

Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelir

Maşallah kız
HELAL OLSUN SANA

Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusun

Buz aküsü :KK70::KK70:
Allah kolaylık versin canım :KK36:
Ayy ıns canım su kolarım ıncelse gogus kısmıda az kuculse tamamdır benım ısım:KK70:kız o buz akulerı ne guzel hamıleyken havluya sarıp sarıp calıstım burda:oha:

Modadan anlamak mı:KK57:
Senelerdir (4 senedir) hep hamile cicileri ve büyük bedenler giymekten unuttum canım bu işleri
Şimdilerde dergi karıştırıyorum demode görünmeyeyim diye
Tüh beni almazsınız artık siz ama çabuk öğrenirim bi fırsat verseniz:süslü:
ögrenirim diosan tamandir hadi gel:) boy poz var zaten arada kiyafetleride tanitirsin oldu bitti:D

Vücutta erken dönemde absorbe edilen dikiş koysalar o zaman aldırma sıkıntın olmaz. Bence seni kaygılandıran herşeyi konuş hekiminle.
Dışarıdan bakınca kolay görünüyor yaşayan bilir. Parmağına diken batsa canın orada
evet ya aynen ama hic sanmiyorum öyle bir alternativ olsun dur bakalim bidefa atlattim ikinciyide atlatirim umarim

haklısın aslında bende öle yapabilirim zaten sabhları duş almayı seviyorum bende bi yarım saat önce kalksam yeter denicem tatlım bende

valla kendime özel nadir anlardan oluyor. eşim uyuyor kızım uyuyor ben ayakta yalnız. balkon kapısını açıyorum sessizlik hafif esinti :)

özel ve güzel oluyor denemelisin bence:super:

sen de benim gibiymişsin :KK70: :KK70: hemşirelerin karşılaşmak istemedikleri hasta grubuyuz segus segus
tüp bebek zamanı 3 kere opu oldum 1.cisinden sonra beni tanıdılar :KK70: her damar yolu açıldığında bayıldım :KK70:
Ayyy hıc sevmem boyle hastayı daha sargıya dokunmadan acıyo dıyosunuzdur bıde sız :KK70:uzak durun benden:KK70:

Canım oss puanın neye yetıyosa onu oluyosun ıste (bızım zamanımızda oss vardı) keske ogretmen olabılseydım ama yınede meslegımı severek yapıyorum mınnak mınnak bebısler gelıyo her meslekte kotu seyler oluyo tabı ama ben kotunun cok ıyısı olan bıyerde calısıyorum. Hastanede calısan meslektaslarıma Allah sabır versın asıl onların ısı cok zor asıl onlar hayat kurtarıyo. (kamu spotu yaptım) :KK70: hemsıre doktor dovulmez cıcık onlar sevın onları:KK73::KK70:

Back
X