- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.901
hadi kaptan gidelim kimsecikler yok
drdotty

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beden varda diğer bebekli arkadşlarla konuştuk yemkte bu uv korumlaılar iyi oluyromus fikir değitirdim mayo almayacağım ondan alacağım canım güneş yanığı cok kötü olab,l,yormuş hemen kuruyoırmuş vs vs şimdi onu okuyorum bende cocukların sağlığı herşeyimizben kzııma tulum sipariş vermiştim ama çok ucuzlarıda var o mağazalardan değildi çok memnun kalmıştım, instada çok fazlaya satıyolar ben genelde orda beğendiklerimi sipariş veriyorum (instadakiler biliyor kaliteli olan ürünleri seçiyolar)
beden bulabildinmi ben bulamamıştım![]()
egzersiizi elden bırakmamaya çalışıyorum .kuzum..bende berbat gidiyor uyumlu bir liste yaptım kendime ama gram iniyor regli oldum cumaya gider umarım. spor ?
ananas diyetimi ilk defa duydum ben s adece kahvaltılarda yiyordum ama bu şekildede çok güzel olmuşay bugün anca gelebildim :)
yazılanları okurken 10 dk geçti zaten
dünkü menü
sabah : yoğurt + granola + yulaf ezmesi
öğlen : 2 kepçe çorba + 1 minik kase salata
akşam : 2 adet biber dolması + 3yk yoğurt :)
dün temizlik yaptım bence gayet iyi spordu
bugün itibari ile değişiklik olsun ve kilom oynasın diye ananas detoksu yapıyorum :)
menümmm
sabah : 2 dilim ananas + 2 yk yoğurt + yulaf ezmesi
öğlen : 80 gr ton balık + salata
ara öğün : 2 dilim ananas + 3 yk yoğurt (17:00 gibi yicem akşam yemeğe abanmıyım :)
akşam : 2 yumurta + salata + 2 dilim ananas
aralarda ödem atıcı çay yaptım onu içiyorum.
3 gün yapacağım .
Bu arada sabah 05:45 kalkıp 1 saat leslie yaptım![]()
ananas diyetimi ilk defa duydum ben s adece kahvaltılarda yiyordum ama bu şekildede çok güzel olmuş
spor için mi o saatte kalktın![]()
haklısın aslında bende öle yapabilirim zaten sabhları duş almayı seviyorum bende bi yarım saat önce kalksam yeterevet spor için kalktım sonrada hazırlanıp hooop işe. akşama bırakınca yapamıyorum ya
Ayy ıns canım su kolarım ıncelse gogus kısmıda az kuculse tamamdır benım ısımEmzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.
Korse kullanmadım ben doktorum önermedi hatta sıkı giyimlerden 2 ay kaçınmamı söylemişti. Ama ben sezaryen Doğumlar yaptım normal doğumda farklı olabilir.
Latex korse değilde doğum sonrası İçin satılanlar var mesela owli korse geçenlerde gözüme çarpmıştı o tip bişey kullanabilirsin.
Ben de 3 sezaryen var alt karnımda sarkma var. Gören bişey yok diyor ama öne doğru eğildiğimde sezaryen dikişimin üzerine doğru indiğini kendim görebiliyorum. Normal doğum yaparsan toparlarsın
Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendine
İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsun
Sen hemencecik toparlanırsın
Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelir
Maşallah kız
HELAL OLSUN SANA
Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusun
Buz aküsü
Allah kolaylık versin canım![]()
ögrenirim diosan tamandir hadi gel:) boy poz var zaten arada kiyafetleride tanitirsin oldu bittiModadan anlamak mı
Senelerdir (4 senedir) hep hamile cicileri ve büyük bedenler giymekten unuttum canım bu işleri
Şimdilerde dergi karıştırıyorum demode görünmeyeyim diye
Tüh beni almazsınız artık siz ama çabuk öğrenirim bi fırsat verseniz![]()
evet ya aynen ama hic sanmiyorum öyle bir alternativ olsun dur bakalim bidefa atlattim ikinciyide atlatirim umarimVücutta erken dönemde absorbe edilen dikiş koysalar o zaman aldırma sıkıntın olmaz. Bence seni kaygılandıran herşeyi konuş hekiminle.
Dışarıdan bakınca kolay görünüyor yaşayan bilir. Parmağına diken batsa canın orada
haklısın aslında bende öle yapabilirim zaten sabhları duş almayı seviyorum bende bi yarım saat önce kalksam yeter denicem tatlım bende
Icme kuzum bosver pıs o pısvalla yaktı beni ama en kötüsü alkol yok olması![]()
Aynen canım ıyu tarafından bakıyoruz.hay Allah ya inanmiyorum, neyse olsun aynen senin suan icin isine yarar bol bol terlemek
Aksama kadar bunlamı durcaksın
Yok yavrum denetıme gelındı tutanak tutyldu tırt cıktı anlıycagın bı ıse yaramadıWalla buradan şikayet edicem sizin yetkilileri
Canım oss puanın neye yetıyosa onu oluyosun ıste (bızım zamanımızda oss vardı) keske ogretmen olabılseydım ama yınede meslegımı severek yapıyorum mınnak mınnak bebısler gelıyo her meslekte kotu seyler oluyo tabı ama ben kotunun cok ıyısı olan bıyerde calısıyorum. Hastanede calısan meslektaslarıma Allah sabır versın asıl onların ısı cok zor asıl onlar hayat kurtarıyo. (kamu spotu yaptım)