- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #293.461
Ben sporumu yaptım sabah da plates yaptım 45 spyepepr de 60 dk bugün verimli geçti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canim tabirahat hissetigin kilo önemli 65 oldunmu kesin süper olur zaten boy olunca gayet ince durursun canimCanım 70in altında kalmalıyım 65in altına inince dizlerim çirkinleşiyor, yüzümde hoş olmuyor ama 75 ve üzeri bacaklar , simit bölgesi fena oluyor. İnşallah önce bi 10 kilo vereyim.
Aradaki farkı siyah çorap saklıyor canım bacaklarım kütük gibi oldular
Geçen hafta adayda bildirimin varsa yüzden hesaplanır canım
İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım ertelemek yok
off harika görünüyorsun kaçsın bu fotolardaBu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
40 mıı ama sen hiç göstermiyorsun maşallah yaCanımsın aslında idealimin altında bıraktım 68in altına inince vücudum kötü oluyor 63te bırakmıştım diyeti. Ev stresi, kayınvalidenin vefaatı, ameliyat oluşum, büyük oğlanın Yen’i okuluna alışma stresi ve benim dizginlenemeyen iştahım beni bu hale getirdi. Aslında çok seviyordum “3 çocuklu 40 yaşında ve fit” ifadesini. Beni extra mutlu ediyordu ne yalan söyleyeyim. Neyse olan oldu artık. İnşallah irademe kavuşur diyet planımı uygularım.
Menün güzel canım afiyet olsun,tüp bebek öncesi tavuk yemesen daha iyi olur canımMenu
Sabah 7 de bir tatli kasigi çörek otu bal karisimi
10:00 kuru erik,kuru kayısı su
10:30 iki haslanmis yumurta izcik peynir
12:00 kayisili form cay
13:30 bir bardak brokoli su
18:00 100g haslanmis tavuk,domates,salatalik bir saat sonra
Bir elma +mandalina
2,5 lt su olcak..
45 dk leslie yaptim ter su icinde kaldim
Bugun 79,1 ciktim cumaya.ne cikacam ama cok odemim var yarin reglimin son gunu ins odem gider.. toplam 515kalori almışım..
Canım biri bu yaz 63-65 arası bir kiloda diğeri bikaç ay oldu 75 civarıydım şimdi 80 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekoff harika görünüyorsun kaçsın bu fotolarda
Valla super gorunuyorsunn ozellikle ilk fotoda en kisa zamanda tekrar vericeksin aana inaniyorumCanım biri bu yaz 63-65 arası bir kiloda diğeri bikaç ay oldu 75 civarıydım şimdi 80 kiloyum en az 10 kilo vermem gerek
Ben begendim menunuKızlar menüm
Kahvalti 09.30
Bir dilim köy peyniri
Bir haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
İki dilim tb ekmeği
Roka,tere
Ara 11.45 bir mandalina
Öğle 14.30 bir tabak salata içine 3 tane fırınlanmış çinekop
Ara 16.45 bir avuç ici çiğ fındık ve ceviz
Aksam 18.30
Bir küçük tabak zy beyaz lahana yemeği
Yarım kase yoğurt ve marul
45 dk yürüyüş 2 litre su
Sebze suyu cok istedim ama cesaret edemedimMenu
Bir elma +mandalina
2,5 lt su olcak..
Bugun 79,1 ciktim cumaya.ne cikacam ama cok odemim var yarin reglimin son gunu ins odem gider.. toplam 515kalori almışım..
Menü çok güzel canomMenu
Bir elma +mandalina
2,5 lt su olcak..
Hadi kalk su iç bir bardak bende içeyimKızlar 1.50 litre su çıtım bir litre daha içersem bugün toplamda 2.50 litre su içmiş olacağım