Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet hazırı çok oluyor özellikle sosu kaşıkla içiyordum :KK70:
iyi de sadece kahve olmaz . ben şöyle yaptım dün ve bugün uyanınca 1 çay bardağı süt içiyorum laktozsuz 30 45 k sonra kahvltı yapıyorum. ara öğünde hafif kahvaltı gibi en azından açlıktan saldırmıyorum birşeye.
ama sen çok aç kalacaksın bu şekilde iyi olacak mı sence ?
geçen cuma yedim dünde tavuk yedim bugün başka bir şey yemem lazım öğ geldi tavuktan
sen ne yiceksin
şu an gayet iyiyim canım yarında denerim böyle çarşamba günü normal eski kahvaltılarıma dönerim
ben ton balıklı yada hellimli salata yicem
sen böyle salatada yemiyosun ki varmı başka planın öğle saati geldi :KK48:

şu an gayet iyiyim canım yarında denerim böyle çarşamba günü normal eski kahvaltılarıma dönerim
ben ton balıklı yada hellimli salata yicem
sen böyle salatada yemiyosun ki varmı başka planın öğle saati geldi :KK48:
doyurmuyor beni ya onlar ya aç kalırım sonra :KK70:
yicek birşey bulamadım .
yetiyorsa böyle devam et bakalım bugün tartıldın mı
Günaydin kizlar napiyosunuz bakalim
acıktım ne yiceğimi düşünüyorum bulamadım bir şey
sen naptın

hadi bakalım . sabah kaçtın tartıldın mı bugün pazartesi kilo bildirimi var
tartıldım kuzum 67,4 yani sabit dün biraz geç saat meyve yedim ondan yoksa biraz eksi olurdum bide ben regl olamadım 6 gün gecikti :işsiz:

protein candır :KK48:
kabızlığa dikkat et sadece
biraz var gibi sanki zaten dün kayısı koydum sabah onu içtim kayısıyıda yedim inşallah etki eder:dua: ilk kez yapıyorum inşallah uyabilirim:dua::KK17:

tartıldım kuzum 67,4 yani sabit dün biraz geç saat meyve yedim ondan yoksa biraz eksi olurdum bide ben regl olamadım 6 gün gecikti :işsiz:

biraz var gibi sanki zaten dün kayısı koydum sabah onu içtim kayısıyıda yedim inşallah etki eder:dua: ilk kez yapıyorum inşallah uyabilirim:dua::KK17:
ilk kez yapıyorsan bayağı etkisini görürsün
kabızlık içinde yaptığın güzel belki kefir içebilirsin (zaten yanlış hatırlamıyorsam kefir vardı son araöğünde)

doyurmuyor beni ya onlar ya aç kalırım sonra :KK70:
yicek birşey bulamadım .
yetiyorsa böyle devam et bakalım bugün tartıldın mı

acıktım ne yiceğimi düşünüyorum bulamadım bir şey
sen naptın
bugün tartılmadım biraz zayıflayım öle tartılacam :KK70:
benim meşhur akşam yürüyüşlerine başladım yine yağmurlu havalarda bizim burda trafik kilit geçen kızın servisine yetişemedim :110: okulda kaldı 1.5 saat fazladan çok trip attı :KK48: o yüzden trafik olan kısımı yine yürüyerek gitmeyi düşünüyorum (kar zamanları hariç :KK48: yoksa o yokuşu kısa yoldan yuvarlanıp gitmek istemem :olamaz:)

bugün tartılmadım biraz zayıflayım öle tartılacam :KK70:
benim meşhur akşam yürüyüşlerine başladım yine yağmurlu havalarda bizim burda trafik kilit geçen kızın servisine yetişemedim :110: okulda kaldı 1.5 saat fazladan çok trip attı :KK48: o yüzden trafik olan kısımı yine yürüyerek gitmeyi düşünüyorum (kar zamanları hariç :KK48: yoksa o yokuşu kısa yoldan yuvarlanıp gitmek istemem :olamaz:)
Yürümek kadar güzel bir spor yok Harika bence :KK54:

Kızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile

Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)

Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum

Mutlu haftalar:KK49:
Burası bu konuda Harika canim bol eksili günler göreceğiz hosgeldin :)

ilk kez yapıyorsan bayağı etkisini görürsün
kabızlık içinde yaptığın güzel belki kefir içebilirsin (zaten yanlış hatırlamıyorsam kefir vardı son araöğünde)
evet canım var ama ben kefiri çok önceden denedim içememiştim oyüzden hiç denemicem bile yerine ne tüketebilirim acaba
inşallah eksiksiz yapar ve etkisini görürüm:dua:

dünkü menüm:
kahvaltı 12:30
1 avuç içi kadar ev yapımı kıymalı börek
sucuklu yumurta
peynir
şekersiz çay

14:30
şekersiz türk kahvesi 2 adet kuru kayısı

akşam yemeği 18 : 30

1 kase yayla çorbası
3-4 yk bulgur pilavı
3-4 yk tavuk sote
1 yk yoğurt

20:30 gibi
2 dilim elma, 2 dilim armut, yarım portakal, 2 dilim kivi :olamaz::olamaz: :oha:baya yemişim:olamaz:

Yürümek kadar güzel bir spor yok Harika bence :KK54:
yaa evet spor olarak sadece yürüyüşle ip gibi olan tanıdığım var benim :KK48:
evet canım var ama ben kefiri çok önceden denedim içememiştim oyüzden hiç denemicem bile yerine ne tüketebilirim acaba
inşallah eksiksiz yapar ve etkisini görürüm:dua:
hadi ya içememen kötü olmuş proteini kefirle yaptığımda hiç kabızlık çekmedim ben
yerine probiyotik yoğurt ye bence sadesini ama :KK48:

Kızlar kahvaltıyı geç yaptığım için şu an kuru Elmalı yoğurt yedim akşam yemeğimi de 4 gibi yerim acıkırsam yoğurt yerim geceye....
bi de bişey sorulan zencefil, zerdeçal, tarçın yoğurt karışımıyla çok güzel kilo veriyorum şu anda emziriyorum sizce yine yiyebilirsin dimi herhangi bi sakıncası var mıdır???

Back
X