- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.361
günaydın arkadaşlar dün akşam misafirlerim vardı baya kalabalık haftasonu temizlik ve hazırlıkla geçti aranıza döndüm bgn nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür vcye ben de çıkamıyorumwc sorunu bendede var kuzu anlamadım
kefirmi içsek bugün bi öğünde bana faydası oluyor gibi sana etki eder mi
Bana etmez sanırım regliyim ondan böyle oldu . Birde soğuk yedim ellerim şiş..wc sorunu bendede var kuzu anlamadım
kefirmi içsek bugün bi öğünde bana faydası oluyor gibi sana etki eder mi
probiyotik yoğurt yada kefir içmeye çalışsan fayda eder belki3 gündür vcye ben de çıkamıyorum
koşturmaktan verdim canım temizlik,kızla oyun bide zıp zıpBana etmez sanırım regliyim ondan böyle oldu . Birde soğuk yedim ellerim şiş..
Hafta sonu ne yaptın da eksi 700 ü gördün
öğle arası alayım eşim de squat yap bide çıkana kadar kahvaltı yapma dedi akşam da kaçırdım bakalım daha kahvlaı yapmıycamprobiyotik yoğurt yada kefir içmeye çalışsan fayda eder belki
regl iken artıda olman normal zatende kabızlık niye oldu bende de tam tersi olur hep regl iken hiç kabızlık yaşamamBana etmez sanırım regliyim ondan böyle oldu . Birde soğuk yedim ellerim şiş..
Hafta sonu ne yaptın da eksi 700 ü gördün
aynen squatta çok iyi gelir bende deneyimöğle arası alayım eşim de squat yap bide çıkana kadar kahvaltı yapma dedi akşam da kaçırdım bakalım daha kahvlaı yapmıycam
Calpol veriyorum canim o da biraz rahatlatiyofitil yap agrı kesici rahatlar
bide bunu diyet grubunda paylaşıyor pessAyy ne cok yedim yaa kahvalti ne guzel bisey insanin yedikce yiyesi geliyo![]()
kefir aldırdım içiyorum şimdi bu hafta full sağlıklı beslenme artı spor bakalım cuma ya fark edecek mibide bunu diyet grubunda paylaşıyor pess
yiyen var yiyemeyen var![]()
Bende de baş ağrısı yapmıştı ama ben gece acıkıyorsun çünkü sabah kahvaltıyla hiç aram yok akşama kadar aç kalabilirim ama akşam midem kazınıyor resmen hadi bakalım kaç kilo vericeksinİnsAllah canım ,birinci gün bitti şu an çok rahatım.Aksam yemeği et ve salataydi.Beni bayagi doğurdu fakat sabah ile öğlen arası fena oldum ya başıma ağrı girdi resmen açlıktan.Bakalim bir gün bitti ,sıra ikinci güne
bide bunu diyet grubunda paylaşıyor pess
yiyen var yiyemeyen var![]()
bende içtim şimdi karnımda bi hareketlilik oldu olacak sanırımkefir aldırdım içiyorum şimdi bu hafta full sağlıklı beslenme artı spor bakalım cuma ya fark edecek mi
ben nasılsa diyete başlayacam diye 4 kilo aldığımı biliyorumgun gelecek bende yiyemwywn kesimde olcam simdiden kasamam kendimi
![]()
üst bacak kalın olunca çirkin olyor ya benim 59 cm . sen arada kızına çektir kendinikoşturmaktan verdim canım temizlik,kızla oyun bide zıp zıp
aslında yedimde yani ama dün akşam bi şişe kolayla birlikte ağzıma kilit vurdum yılbaşına kadar cıs cos'a kapalı
bide her gün zıp zıp yapıyorum çok eğlenceli oluyor
geçen kızımı telefonla çekecekken ben çekiyim dedi bende verdim telefonu eline tabi sadece bacaklarımı çekebilmiş garibimüst bacağım almış başını gitmiş beni kendime getirdi, zıp zıp ile eritmek niyetim bakalım
regli dönemimde böyle oluyor canım şişlikte var ellerim acıyor bükünce . sen regli iken kilo kaybedersin .regl iken artıda olman normal zatende kabızlık niye oldu bende de tam tersi olur hep regl iken hiç kabızlık yaşamam
dukan birasınıda yapmaya çalışsana bu hafta en azından, ben bugün başladım şişliğimi alıyorüst bacak kalın olunca çirkin olyor ya benim 59 cm . sen arada kızına çektir kendini
ben sadece tatlı şeyler yiyorum arada gidiyor kola ama şimdi bitki çaylarına başladım aramam içecek birşey artık ...
şeyde yap ayaklar table tap ta mekik çek sonra dizlerin arasını 3 karış kadar aç masa pozuzyonunda elinde dambıl var gibi dizlerinin arasından geçirerek çek . krın kasları muhteşem yanıyor
regli dönemimde böyle oluyor canım şişlikte var ellerim acıyor bükünce . sen regli iken kilo kaybedersin .
düzenli spora başlasak mı evde acaba en azından hafta da 2 3 gün yapsak bile kilomuzu koruruz
vucudu şaşırtmamız lazım bi şekildetugbaFB aynen destek olalım canım sporu eksiksiz yaparsak az da yersek mantıken vermemiz gerekiyor gecen sene favelayn vardı bir haftada 4 kılo vermişti olmaz demiştim ama kız verdi