Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kİzlar menüm
SAbah: Yeşil cay kuru kayısı
Öğlen bir yumurta uc zeytin iki küçük dilim peynir salatalık domates yeşil biber
Akşam: uc tabak ekmeksiz çorba limonlu yatmada yeşil çay , yoğurt yatmadqn yiyeceğim
Bugün 30 dk spor yaptım

Sabah limonlu su
Kahvalti
200 ml sut bir bardak kefir 10 badem

Öğlen 12.30
Taze fasulye yemegi ayran 1 kasik bulgur pilavi

15.30 yarim portakal yarim muz iş yerinde böyle denkgeldi muz kucukti

Aksam
1 kase yogurt corbasi pirasa yemegi salata 1 kasik sehriye salatasi

sen ne ara bu kadar oldun poncik ile yarış yapmışsınız resmen . videoda 68 yda 67 gibi durmuyordun ama 63 64 demiştim içimden sporun faydaları
Is yerindekilerde en fazla 62 sin diyorlar ama tarti öle demiyor :KK70:
Yag oranim düsmüstü bayagı diyetisyen zamanimdan onun avantaji tabi bide aksam yürüyüşümün sanirsam

Kizlae bu saatte spor yapmazdım ama bgn bi guzel çocuklarla oynadim hem eglendik hem bacak popo hareketlerini de yaptım muthis terliyim tugbaFB tugbaFB hergun spora diye uyaralim birbirimizi uzun zamandir boyle terlememiştim kendimi cok iyi hissediyorum

SchonerDuft SchonerDuft 20 dk leslie 5 dk zunba ardindan 20 dk oynadim hoplaya zıplaya ardindan 50 squat ve 10 sn plank
Harikasinnn :KK9:
Kizlae bu saatte spor yapmazdım ama bgn bi guzel çocuklarla oynadim hem eglendik hem bacak popo hareketlerini de yaptım muthis terliyim tugbaFB tugbaFB hergun spora diye uyaralim birbirimizi uzun zamandir boyle terlememiştim kendimi cok iyi hissediyorum
Inan benimde hic canim istemiyordu ama yapmam lazimdi 1000 ip atladim 200 sumo squat 100 jamping jack

Back
X